Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

TLG Welp

Donator
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TLG Welp last won the day on December 24 2020

TLG Welp had the most liked content!

Community Reputation

295 Extraordinary

About TLG Welp

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 09/09/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg Mureş
 • Hobbies
  Am mancat 3 zile intr-o zi.

Contact Methods

 • Skype
  -
 • Steam ID
  -
 • Discord
  Welp#9939
 • Instagram
  robert.szasz9

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  Welp (Retried)
 • RPG2 Nickname
  Welp (Retried)

Recent Profile Visitors

2136 profile views
 1. RETRIED.
  Multumesc B-Zone pentru acesti ani frumosi. Respect.❤️

  1. Show previous comments  1 more
  2. Karther

   Karther

   Baftă!

  3. SkyLog

   SkyLog

   Succes in tot ceea ce ti-ai propus!

  4. LorenaRx
 2. Nickname: Welp Nivel: 61 Rank: 3 Echipa actuală: ROADS Echipa dorită: SWAT Motiv: Consider ca mi-am facut treaba la roads, si vreau sa incerc si SWAT.
 3. Nick: Welp Rank in clan: 2 In ce perioada lipsesc?: 07.07.2021-17.07.2021 Motivul: Sunt in primu concediu in acest an cu familia, dupa care voi mai pleca si in august, dar acolo voi revenii cu o noua inactivitate! Alte precizari: Multumesc mult va iubii TLG!
 4. TLG Welp

  Nume în joc: Welp Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/6mncEu2 Alte precizări: Multumesc frumos!
 5. Nickname: welp Invoirea cu numarul: 1/2. Rank: 2 Motivul absentei: Sunt plecat din oras din pacate Data sedintei / activități: 27.06.2021 Alte precizari: Daca o sa fiu acasa o sa intru.
 6. TLG Welp

  Salutare dragii mei colegi din LV Taxi, doresc sa va spun ca am pregatit un giveaway pentru jucatorii de pe RPG1 daca doriti va astept cu o inscriere!
 7. TLG Welp

  Salutare v-am pregatti un Giveaway pe RPG1. Daca doriti aici va puteti inscrie!
 8. Salutare v-am pregatit un Giveaway pe RPG1.

   

 9. TLG Welp

  Nume în joc: Welp Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/4a0JGpp Alte precizări: Multumesc, aici aveti si dovada ca am luat taskurile dupa 00:30. In caz ca aveti nevoie. Multumesc mult! https://imgur.com/a/HPdICB1
 10. Merge bine cum sa nu, mai ales ca e optional mai facem misiuni, tu ce faci cum esti?
 11. TLG Welp

  Nume în joc: Welp Rank: 1 Dovada: https://imgur.com/a/NGth7oA Alte precizări: Multumesc, sper sa fie bine. Chiar am nevoie saptamana asta sa fie bine.
 12. O salut colegi, eu sunt Welp si sper sa ne intelegem cat mai bine. Va Pup
 13. Salutare News Reporters, salutare Reporteri, salutare Familie. Aceasta e ultima mea postare pe forum in calitate de sublider. A venit momentul să oferim șansa unui alt membru al facțiunii șansa de a se exprima și șansa de a da dovadă de responsabilitate, loialitate și respect față de facțiune. Consider că există mulți candidați optimi pentru funcția de sublider și consider că noul lider va fii și el responsabil în alegerea ajutorului să. Pentru început vreau să vă mulțumesc pentru încrederea oferită, pentru momentele frumoase, pentru zilele în care m-ați înnebunit cu recuperarile voastre și pentru nepostarea evidențelor voastre. Au fost momente frumoase, au fost momente mai putin frumoase dar consider că am fost un sublider care și-a meritat locul și care a făcut și lucruri frumoase pentru News Reporters. Dar totuși nu înseamnă că nu voi mai face, după niște discuții cu bunul meu prieten Ghinda. am decis să rămânem amandoi rank 5 cu voi și să vă ajutăm cu tot ce putem. Vreau să țineți minte niște lucruri de la mine, toți aveți ceva special ce e al vostru și toți sunteți niște reporteri în adevăratul sens al cuvântului. Nu uitați, fiți mereu cu coloană, fiți mereu corecți, fiți mereu sinceri și fiți mereu buni pentru că toate astea se vor întoarce înzecit pentru voi. Pentru viitorul lider și subliderii lui, fără favorizari, fiți mereu calculați și totul va fii bine, suntem langa voi. Aveti grija de voi dragilor, eu și Ghinda. suntem chiar în spatele vostru și nu vă vom lăsa să dați greș. Cu stimă al vostru sublider inactiv!
 14. Evidența activității membrilor în săptămâna 31.05.2021 - 07.06.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional).
 15. TLG Welp

  Evidența ziarelor în săptămâna 31.05.2021 - 07.06.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.