Jump to content

Sărbători Fericite Tuturor. Quest & Gift aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

TLG Welp

Donator
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TLG Welp last won the day on December 24 2020

TLG Welp had the most liked content!

Community Reputation

281 Extraordinary

About TLG Welp

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 09/09/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg Mureş
 • Hobbies
  Am mancat 3 zile intr-o zi.

Contact Methods

 • Skype
  -
 • Steam ID
  -
 • Discord
  Welp#9939
 • Instagram
  robert.szasz9

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  Welp.
 • RPG2 Nickname
  Welp.

Recent Profile Visitors

1917 profile views
 1. Evidența activității membrilor în săptămâna 26.04.2021 - 05.03.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional).
 2. TLG Welp

  Evidența ziarelor în săptămâna 26.04.2021 - 03.05.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat
 3. Salutare am pregatit un videoclip destul de misto. sper sa va placa si astept un comentariu cu parerea voastra.

   

 4. TLG Welp

  Foarte frumos! Sarbatori fericite! Welp va pupa
 5. Nick:Welp. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): nu am boss Alte precizari: Pwp.
 6. Nick : grytos. Rank : 4 Motivul invoirii: suntem la antrenamente cu fratele meu si nu ajungem. Data sedintei la care nu poti veni : 26.04.2021 Alte precizari : multumesc mult.
 7. TLG Welp

  Mergeti baieti si beti o bere. Lasati minorele in pace.
 8. Evidența activității membrilor în săptămâna 19.04.2021 - 26.04.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional).
 9. TLG Welp

  Evidența ziarelor în săptămâna 19.04.2021 - 26.04.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat
 10. Evidența activității membrilor în săptămâna 12.04.2021 - 19.04.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional).
 11. TLG Welp

  Evidența ziarelor în săptămâna 12.04.2021 - 19.04.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat
 12. @zL Sinbadde pachetul tău se va ocupa reporterul Vlad9k Anunţul pe care trebuie să îl dai sună astfel: Clanul zero Limits [zL] recruteaza noi membri, cerintele sunt minim nivel [...] [...] 50, 1500 de ore si un Faction History decent. Aplicatiile se fac pe website! Deadline: 18.04.2021 - 02.05.2021 Informatii suplimentare: Anuntul va fi dat intre orele 10:00 - 02:00, chiar daca Lopez este online sau nu! Având în vedere că Zl Sinbad a comandat pachetul cu numărul 8, vei avea de dat 80 de anunțuri. Jucatorul doreste sa se posteze anuntul cand sunt 500 playeri + pe server.
 13. @EduardMEDUZAevidenţa pachetului tău a fost verificată. Pachetul a fost acordat corect! 
 14. @zL Lopez de pachetul tău se va ocupa reporterul Darius1987 Anunţul pe care trebuie să îl dai sună astfel: El Loco Cartel recruteaza noi mafioti cu AIM-ul in sange si o dexteritate in arme nemaivazuta. Aplicatiile se fac pe RPG2.B-ZONE.RO, minim nivel 35. Mult succes la cucerirea teritoriilor! Deadline: 17.04.2021 - 01.05.2021 Informatii suplimentare: Anuntul va fi dat intre orele 10:00 - 02:00, doar daca Lopez este online! Având în vedere că Lopez a comandat pachetul cu numărul 8, vei avea de dat 80 de anunțuri.
 15. @Recidivistevidenţa pachetului tău a fost verificată. Pachetul a fost acordat corect! @qTupeu evidenţa pachetului tău a fost verificată. Pachetul a fost acordat corect! 
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.