Jump to content

GHOST999

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    florin
  • RPG Nickname
    [rLd]Gh0sT

Recent Profile Visitors

96 profile views

GHOST999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick: Mr.Ori[G]iNaLiTy. Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: Demsky90 Level-ul celui reclamat: 27 Motivul reclamatiei: DM aiurea. Dovezi (screenshot/video): Bara RPG a celui reclamat: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Demsky90
  2. Nick: [rLd]Gh0sT Rank: 2 Data la care nu poti veni: 03.05.2017 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war-uri Lipsesc din motivul: m-am plictisit in casa la pc. ( Am citit cateva invoiri si vad ca nu au fost acceptate pt anuminte motive ..) e soare , o zii de relaxare..(poate 2 ) nu stau sa imi pierd vremea cu niste copii( in general) care freaca menta toata ziua fara sens ..asa ies afara , fumez o tigara , mai vad o "printesa".. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc pt accept! Va descurcati la deff-uri! Sunteti baieti mari!
  3. Nick: [rLd]Gh0sT Rank: 1 Data la care nu poti veni: 25 aprilie 2017 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War-uri Lipsesc din motivul: Este ziua la 1 prieten si vreau sa stau cu ei toata ziua. Stiti si voi cum decurge o zi de nastere. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): Am avut ieri o invoire, azi nr 2. Alte precizari: Multumesc Anotimp / Joker . Am promis ca azi vin la war-uri dar se pare ca sau schimbat planurile. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.