Jump to content

sLoww

VIP
 • Posts

  1744
 • Joined

 • Last visited

Other groups

7 Followers

About sLoww

 • Birthday 09/06/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sighisoara
 • Hobbies
  Programming,
  IT,
  Motorcycles,
  Sport

Previous Fields

 • Real name
  Dani
 • RPG1 Nickname
  sLoww
 • RPG2 Nickname
  sLoww

Contact Methods

 • Steam ID
  sLowwBZ
 • Discord
  sLoww#3612

Recent Profile Visitors

2799 profile views

sLoww's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • 30 Consecutive Logs Rare
 • 400 Topics Rare
 • 300 Reactions Given Rare
 • 100 Reactions Given Rare
 • 50 Reactions Given

Recent Badges

154

Reputation

 1. sLoww

  Salut @ TLG RusKo Ti-am analizat cererea, gradul ti-a fost acordat pe serverul nostru de discord. Daca intampini probleme, nu ezita sa contactezi echipa STAFF. O seara buna.
 2. sLoww

  Salutare, după o săptămână de strâns poze și admirat diferite animaluțe, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit in decursul concursului. LOCUL I Câștigătorul locului I este @ eB R0xAnA cu armata ei de pisicuțe, zece la număr. Ca de obicei, pisicile fură toată atenția și adună cele mai multe voturi. Aceasta o să primească 1.000 GOLD și un badge special pe forum. LOCUL II Câștigătorul locului II este @ Dedy cu mini-armata lui de pisicuțe. Se pare că până în momentul de față, pisicile sunt foarte apreciate de către publicul nostru. Numele pisicuțelor le aveți în pozele de mai jos. Acestea au reușit să câștige premiul de 750 GOLD pentru stăpân. LOCUL III Câștigătorul locului III este @ Ghita cu cățelușa numită Peppa. A reușit să câștige inimile publicului împreuna cu 500 GOLD pentru stăpânul sau. Pare o cațelușă foarte cuminte și jucaușă în pozele următoare. Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare, chiar dacă ați fost puțini înscriși în aceasta ediție! Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat.
 3. sLoww

  Salut @ Vasea. Ti-am analizat cererea, gradul ti-a fost acordat pe serverul nostru de discord. Daca intampini probleme, nu ezita sa contactezi echipa STAFF. O zi buna.
 4. sLoww

  Salutare! Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets. Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru. Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta. Concursul începe pe data de 10 martie și se încheie pe data de 17 martie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere. O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare. Premiile o fie următoarele: 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD pe orice server RPG și un badge special pentru profilul de forum 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe orice server RPG 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe orice server RPG O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt: puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină; fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie; fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon. Modelul de postare si poza drept exemplu: [NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit. Numele din joc: Plutonium Mă joc pe serverul: RPG1 O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp. Mulțumim pentru participare și sperăm să vă placă acest nou concurs. Succes tuturor! Sposored by @ Kelton Logo by @ A n d r
 5. sLoww

  Aici se vor afla țoti cei care au câștigat edițile anterioare ale concursului B-Pets. LOCUL I Editia #1: @ SaRtOR cu pisicuța Mico (link inscriere) Editia #2: @ eB R0xAnA cu armata ei de pisici: Dodo, Flafy, Tomy, Luna, Mazlinuta, Milka, Sara, Patrik si cu Hugo (link inscriere) Editia #3: @ eB R0xAnA cu armata ei de pisici: Dodo, Flafy, Tomy, Luna, Mazlinuta, Milka, Sara, Patrik, Hugo si cu Negruta (link inscriere) LOCUL II Editia #1: @ RW RazvanN cu cațelușa Daisy (link inscriere) Editia #2: @ Ghita cu pisica Iris (link inscriere) Editia #3: @ Dedy cu pisicile Katy, Miki, Coco si cățelușa Maia (link inscriere) LOCUL III Editia #1: @ WEV4.Vicious cu porcul său Hertzeg (link inscriere) Editia #2: @ MrDedy cu pisica Coco (link inscriere) Editia #3: @ Ghita cu cățelușa Peppa (link inscriere) Sponsored by @ Kelton Logo by @ David.
 6. sLoww

  Salut @ Vasea. , Ti-am analizat cererea, gradul ti-a fost acordat pe serverul nostru de discord. Daca intampini probleme, nu ezita sa contactezi un membru din echipa STAFF> Dimineata frumoasa!
 7. sLoww

  Salut @ Kaleidoscope , Ti-am analizat cererea, numele ti-a fost schimbat pe serverul nostru de discord. Daca intampini probleme nu ezita sa contactezi un membru din echipa STAFF. O seara frumoasa.
 8. sLoww

  Salut si bine ai venit pe comunitate!
 9. sLoww

  Salut si bine ai venit pe comunitate!
 10. Odihneste-te in pace, Cristinel!

 11. Odihnește-te în pace, GhOsT. Inca nu pot sa cred ce ti s-a intamplat...

 12. sLoww

  Salut si bine ai venit pe comunitate!
 13. sLoww

  Salut si bine ai venit pe comunitate!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.