Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

eS Andrei

VIP
 • Content Count

  867
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Extraordinary

About eS Andrei

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 01/31/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  [Mr]Andrei.

Recent Profile Visitors

1949 profile views
 1. mane dc ai loat mane rimuv mane?

 2. eS Andrei

  Hai sa vedem ce putem face.
 3. eS Andrei

  Pentru a ii rasplati pe cei care muncesc cu adevarat pentru a aduce XP clanului dar si pentru a ii motiva si pe ceilalti, am decis ca pe langa premiile saptamanale oferite primilor 3 in functie de contributia de XP adusa sa ofer cate $50,000 fiecarui membru care la sfarsit de saptamana a adunat minim 900 de puncte de XP. Nota: Pentru a nu mai exista saptamana in care se omite sa se faca ss la /clanmembers, va incurajez sa faceti chiar voi ss la /clanmembers duminica seara si sa postati pozele pe forum/ discord.
 4. eS Andrei

  Neata bai baieti, ce ziceti?
 5. eS Andrei

  Da, in joc e mult mai mare activitatea.
 6. eS Andrei

  Noroc! Nu toată lumea e așa activa pe forum ca tine, daffi.
 7. eS Andrei

  Votul a fost pus: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/918 Ceilalţi care nu aţi ajuns pe listă nu aţi îndeplinit cerinţele minime pentru a putea candida. ( cerinţele pot fii văzute pe prima pagină a acestui topic ) Mult succes tuturor!
 8. eS Andrei

  Aplicaţiile pentru funcţia de Primar al lunii Mai au fost deschise. Înainte de a aplica, vizitaţi primul post al acestui topic pentru a vedea cerinţele minime necesare și modelul de postare.
 9. eS Andrei

  Foarte buna ideea.
 10. eS Andrei

  Cine mai oferă contra la aplicații pe motiv ore cand jucătorul care aplica are activitate lunară buna va fi sancționat. Dați contra pe motive clare, nu de dragul de a oferi un răspuns. Dacă stam sa căutam nod in papura nu mai invitam pe nimeni. Atat timp cât jucătorul are un fh ok și o activitate in ultimele 2 luni buna merita o șansa.
 11. eS Andrei

  Nick: [Mr]Andrei. RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8): 8 Anuntul dorit: Economiste banii pe timp de criza, repara-ti masina la PNS-ul din Santa Maria Beach (biz id 88). Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/jYwnDQH Alte precizari: As prefera ca news-urile sa fie date dupa ora 10:00
 12. eS Andrei

  Neata! https://discord.gg/CUzpmK - link catre discord
 13. eS Andrei

  Incepand de astazi am adaugat urmatorul sistem: In fiecare Duminica seara primii 3 care au adus cel mai mult XP vor fi premiati astfel: Locul 1 : 50k Locul 2: 30k Locul 3: 20k Iar cei cu 0 XP vor fi 'premiati' cu cate un CW. Nota: * SS-ul cu /clanmembers va fi postat pe serverul de Discord, in canalul creeat special. * Ca sa primiti premii trebuie sa aduceti minim 200 XP.
 14. eS Andrei

  Salut! Cand intrati pe joc sa le spuneti tuturor colegilor de clan de serverul de discord.
 15. eS Andrei

  Imi place ideea lui Daffi, astept reactii la acest comentariu sa stiu daca o implementez. Sistemul la care fac referire este urmatorul: In fiecare Duminica seara primii 3 care au adus cel mai mult XP vor fi premiati astfel: Locul 1 : 50k Locul 2: 30k Locul 3: 20k Iar cei cu 0 XP vor fi 'premiati' cu cate un CW. Ca sa nu existe o saptamana in care sa uit sa verific activitatea, o sa fac un nou topic unde in fiecare Duminica cei care sunt printre primii vor posta un SS prin care sa arate numarul de puncte de XP adus. Nota: * Voi lua in calcul doar pe cei care posteaza in acel topic, de exemplu: Daca ai facut 1000 XP dar nu ai postat pe forum iar alt membru a facut 100 XP si a postat pe forum dovada, cel premiat va fi cel cu 100 XP. * Ca sa primesti premii trebuie sa aduci minim 200 XP, in caz contrar postul nu iti va fi luat in considerare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.