Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cosmin1995

Member
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

About Cosmin1995

  • Birthday 07/03/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://You don't have access to this.
  • Skype
    You don't have access to this.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin

Recent Profile Visitors

4166 profile views

Cosmin1995's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

14

Reputation

  1. 27.06.2013 - 03.09.2013 Red Dragon Triad. The story ends here, for now.

  2. Acesta este ultimul meu post in aceasta factiune, pentru moment. Am decis sa ies din acest gang minunat deoarece o sa urmeze o perioada de inactivitate pentru mine si nu vreau sa tin un loc ocupat degeaba. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si pe care eu ii consider prieteni adevarati.Multumesc NoWay, Darkutz, Alcolus, Bonesaw, 3n3rgy, Hazard, [bTD]Danny, [sQ]Shopps, sRn, Tohaneanu, [sQ]Only si Turner. Daca am dezamagit pe cineva in aceasta perioada, imi cer scuze si probabil ca nu am facut-o cu intentie. Bafta in continuare Vinnie cu factiunea, presimt ca vei face o treaba buna.Nu uita, ai aici unii dintre cei mai buni membrii de pe server. Sper sa vad in continuare LV-ul Rosu, pentru ca nu am avut rivali si cel mai probabil nu o sa aveti rivali pentru o perioada destul de lunga de timp. Cam atat pentru moment. Cosmin95 - Red Dragon for life !
  3. Salutare ! Am prins si eu masina la " Find The Vehicle ", dar nu era cea buna. ( Eu am gasit Elegy cu Veh 4 si trebuia Elegy cu Veh 7 ) Asta e, asteptam si eventurile de maine...
  4. Astazi, B-Zone implineste 5 ani, iar cu aceasta ocazie au aparut si reduceri ! Comanda de pe acest link si beneficiaza de ele !

  5. LA MULTI ANI B-ZONE !

  6. Iti multumim pentru toate momentele frumoase si pentru tot ce ai facut pentru acest Gang. Eu iti multumesc personal pentru ca in acest gang, pot spune cu mana pe inima ca am petrecut cele mai frumoase momente de cand joc eu pe B-Zone. ( Si nu joc de putin timp ) Cum probabil o sa spuna si ceilalti, RESPECT NoWay25 !
  7. Destul de interesant... Felicitari pentru munca depusa.
  8. Felicitari pentru waruri ! Ma las AFK, ne auzim mai pe seara sau maine la antrenament !
  9. Felicitari pentru waruri.In ciuda celor intamplate, eu consider ca ne-am descurcat destul de bine. Chiar daca am avut si unele probleme, trebuie sa trecem repede peste ele si sa nu le lasam sa ne afecteze. Bafta in continuare JustThink, [F4L]Carter si Anndi !
  10. Am iesit si eu, ne auzim maine la waruri. Noapte buna !
  11. Bine ai venit ! Noi deja ne-am cunoscut in game.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.