Jump to content

Cosmin1995

Member
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cosmin1995

  1. 27.06.2013 - 03.09.2013 Red Dragon Triad. The story ends here, for now.

  2. Acesta este ultimul meu post in aceasta factiune, pentru moment. Am decis sa ies din acest gang minunat deoarece o sa urmeze o perioada de inactivitate pentru mine si nu vreau sa tin un loc ocupat degeaba. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si pe care eu ii consider prieteni adevarati.Multumesc NoWay, Darkutz, Alcolus, Bonesaw, 3n3rgy, Hazard, [bTD]Danny, [sQ]Shopps, sRn, Tohaneanu, [sQ]Only si Turner. Daca am dezamagit pe cineva in aceasta perioada, imi cer scuze si probabil ca nu am facut-o cu intentie. Bafta in continuare Vinnie cu factiunea, presimt ca vei face o treaba buna.Nu uita, ai aici unii dintre cei mai buni membrii de pe server. Sper sa vad in continuare LV-ul Rosu, pentru ca nu am avut rivali si cel mai probabil nu o sa aveti rivali pentru o perioada destul de lunga de timp. Cam atat pentru moment. Cosmin95 - Red Dragon for life !
  3. Salutare ! Am prins si eu masina la " Find The Vehicle ", dar nu era cea buna. ( Eu am gasit Elegy cu Veh 4 si trebuia Elegy cu Veh 7 ) Asta e, asteptam si eventurile de maine...
  4. Astazi, B-Zone implineste 5 ani, iar cu aceasta ocazie au aparut si reduceri ! Comanda de pe acest link si beneficiaza de ele !

  5. LA MULTI ANI B-ZONE !

  6. Iti multumim pentru toate momentele frumoase si pentru tot ce ai facut pentru acest Gang. Eu iti multumesc personal pentru ca in acest gang, pot spune cu mana pe inima ca am petrecut cele mai frumoase momente de cand joc eu pe B-Zone. ( Si nu joc de putin timp ) Cum probabil o sa spuna si ceilalti, RESPECT NoWay25 !
  7. Destul de interesant... Felicitari pentru munca depusa.
  8. Felicitari pentru waruri ! Ma las AFK, ne auzim mai pe seara sau maine la antrenament !
  9. Felicitari pentru waruri.In ciuda celor intamplate, eu consider ca ne-am descurcat destul de bine. Chiar daca am avut si unele probleme, trebuie sa trecem repede peste ele si sa nu le lasam sa ne afecteze. Bafta in continuare JustThink, [F4L]Carter si Anndi !
  10. Am iesit si eu, ne auzim maine la waruri. Noapte buna !
  11. Bine ai venit ! Noi deja ne-am cunoscut in game.
  12. Ma retrag si eu. Noapte buna baieti ! Ne vedem maine la waruri unde presimt ca o sa facem treaba buna ! Bafta in continuare Usp si Creative !
  13. Sunt si dovezile acolo din cate stiu.Poza in care Yusuf ii spune lui PiCi de Kelton pe whisper, etc... Oricum, trebuie sa trecem peste subiectul asta pentru ca nu avem nimic de castigat, numai de pierdut... Eu am iesit, ne auzim maine la waruri.Trebuie sa fim cat mai multi ca sa facem treaba cat mai buna. Noapte buna !
  14. Nick: Cosmin95 Player reclamat: AKJ Motiv: A fost sunat sa plateasca BL, a refuzat, a fost omorat si a inceput sa injure. Dovezi: http://imgur.com/a/4hK75#1 Bară RPG: E deja pe BlackList ( 1/2 ) Alte precizări: ---
  15. Bine ai revenit ! De luni o sa inceapa distractia...
  16. Nu am nimic cu tine si nici nu am avut vreodata, dar sa fim seriosi, chiar atat de mult scandal pentru un FW ? Puteai sa treci peste, dovedeai prin comportament ca defapt nu esti un jucator care merita FW, dar tu ce ai facut ? Ai decis sa ii faci post propriului tau lider cand inca erai in factiune. Acum sa ne gandim logic, cum era mai bine ? Sa mai stai 2 saptamani in plus pentru rank up sau sa fi demis ? Cum au spus si ceilalti membrii, ar trebui sa te gandesti ca Noway ti-a dat o sansa, iar tu ai dat cu piciorul...
  17. Salutare ! Am revenit si eu din vacanta. Bun venit celor " noi " ! De maine ne vom vedea in joc.
  18. Am iesit si eu, ne auzim maine. Noapte buna ! Congratulations ! Good night !
  19. Data viitoare sa pariezi. Buna dimineata ! Bine ai venit ! Sper sa ne intelegem bine. Buna ! Bine ai venit !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.