Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

SergiuPG

Member
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About SergiuPG

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 08/13/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Sergiu
 • RPG2 Nickname
  SergiuPG

Contact Methods

 • Steam ID
  Sergiu PG.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: SergiuPG Rank:5 Data: 18/03/2018 Am dat test cu: MeKeBoY$ Rezultat regulament (x/3): 1.5/3 Rezultat traseu (x/6):4/6 Rezultat final: In asteptarea statisticii. Alte precizări: Felicitari!
 2. * Nume: SergiuPG* Rank: Shift Supervisor (5)* Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece cred ca sunt capabil sa ma ocup cu testarea player-ilor, avand in vedere ca am adunat niste experienta in aceste 3 luni de cand fac parte din factiune si vreau si eu sa ajut la testarea celor ce vor fi acceptati. Vreau sa fiu unul dintre testeri si pentru incercarea unei experiente noi, dar si pentru a da testele fara favoritisme, pentru a fi sigur ca urmatorii taximetristi nu vor avea probleme cu post-hunterii. Cine stie, sa intre, cine nu ,sa mai aprofundeze, iar la urmatoarea sansa in factiune, sa ia testul. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. Sunt capabil oricand sa port o conversatie in engleza/sa traduc ceva din romana in engleza sau invers. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, de aceea am si ales sa aplic. * Alte precizări: Zi faina in continuare!
 3. SergiuPG

  Nick-ul tau: SergiuPG Rank-ul deținut: 5 Am primit amendă pentru: Suspendarea licentei de condus. Dovadă plată: https://imgur.com/a/FNdij
 4. * Nume: SergiuPG* Rank: Shift Supervisor (5)* Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece cred ca sunt capabil sa ma ocup cu testarea player-ilor, avand in vedere ca am adunat niste experienta in aceste 3 luni de cand fac parte din factiune si vreau si eu sa ajut la testarea celor ce vor fi acceptati. Vreau sa fiu unul dintre testeri si pentru incercarea unei experiente noi, dar si pentru a da testele fara favoritisme, pentru a fi sigur ca urmatorii taximetristi nu vor avea probleme cu post-hunterii. Cine stie, sa intre, cine nu ,sa mai aprofundeze, iar la urmatoarea sansa in factiune, sa ia testul. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. Sunt capabil oricand sa port o conversatie in engleza/sa traduc ceva din romana in engleza sau invers. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, de aceea am si ales sa aplic. * Alte precizări: Zi faina in continuare!
 5. SergiuPG

  Auzi la el, inactivi.
 6. SergiuPG

  Astept cu drag si urmatoarele clip-uri.
 7. SergiuPG

  Ai un like de la mine.
 8. SergiuPG

  Frumos clip.
 9. SergiuPG

  Frumos clip.
 10. SergiuPG

  Lol
 11. SergiuPG

  Colegilor, sunteti pregatiti sa chiuliti saptamana urmatoare? Abia astept sa se termine odata semestrul.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.