Jump to content

SergiuPG

Member
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SergiuPG

  1. Nick: SergiuPG Rank:5 Data: 18/03/2018 Am dat test cu: MeKeBoY$ Rezultat regulament (x/3): 1.5/3 Rezultat traseu (x/6):4/6 Rezultat final: In asteptarea statisticii. Alte precizări: Felicitari!
  2. * Nume: SergiuPG* Rank: Shift Supervisor (5)* Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece cred ca sunt capabil sa ma ocup cu testarea player-ilor, avand in vedere ca am adunat niste experienta in aceste 3 luni de cand fac parte din factiune si vreau si eu sa ajut la testarea celor ce vor fi acceptati. Vreau sa fiu unul dintre testeri si pentru incercarea unei experiente noi, dar si pentru a da testele fara favoritisme, pentru a fi sigur ca urmatorii taximetristi nu vor avea probleme cu post-hunterii. Cine stie, sa intre, cine nu ,sa mai aprofundeze, iar la urmatoarea sansa in factiune, sa ia testul. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. Sunt capabil oricand sa port o conversatie in engleza/sa traduc ceva din romana in engleza sau invers. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, de aceea am si ales sa aplic. * Alte precizări: Zi faina in continuare!
  3. SergiuPG

    Nick-ul tau: SergiuPG Rank-ul deținut: 5 Am primit amendă pentru: Suspendarea licentei de condus. Dovadă plată: https://imgur.com/a/FNdij
  4. * Nume: SergiuPG* Rank: Shift Supervisor (5)* Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece cred ca sunt capabil sa ma ocup cu testarea player-ilor, avand in vedere ca am adunat niste experienta in aceste 3 luni de cand fac parte din factiune si vreau si eu sa ajut la testarea celor ce vor fi acceptati. Vreau sa fiu unul dintre testeri si pentru incercarea unei experiente noi, dar si pentru a da testele fara favoritisme, pentru a fi sigur ca urmatorii taximetristi nu vor avea probleme cu post-hunterii. Cine stie, sa intre, cine nu ,sa mai aprofundeze, iar la urmatoarea sansa in factiune, sa ia testul. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. Sunt capabil oricand sa port o conversatie in engleza/sa traduc ceva din romana in engleza sau invers. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, de aceea am si ales sa aplic. * Alte precizări: Zi faina in continuare!
  5. SergiuPG

    Auzi la el, inactivi.
  6. SergiuPG

    Frumos clip.
  7. SergiuPG

    Colegilor, sunteti pregatiti sa chiuliti saptamana urmatoare? Abia astept sa se termine odata semestrul.
  8. SergiuPG

    Videoclip frumos. O sa stau geana sa le prind si pe urmatoarele.
  9. SergiuPG

    Frumos clip, le astept cu drag si pe urmatoarele.
  10. SergiuPG

    Montaj de nota 10.
  11. SergiuPG

    Frumos, le dai bine.
  12. * Nume: SergiuPG * Rank: Shift Supervisor (5) * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie, deoarece cred ca sunt capabil sa ma ocup cu testarea player-ilor, avand in vedere ca am adunat niste experienta in aceste 3 luni de cand fac parte din factiune si vreau si eu sa ajut la testarea celor ce vor fi acceptati. Vreau sa fiu unul dintre testeri si pentru incercarea unei experiente noi, dar si pentru a da testele fara favoritisme, pentru a fi sigur ca urmatorii taximetristi nu vor avea probleme cu post-hunterii. Cine stie, sa intre, cine nu ,sa mai aprofundeze, iar la urmatoarea sansa in factiune, sa ia testul. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, am. Sunt capabil oricand sa port o conversatie in engleza/sa traduc ceva din romana in engleza sau invers. * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, de aceea am si ales sa aplic. * Alte precizări: Zi faina in continuare!
  13. SergiuPG

    Fac niste probleme la info ca maine dau test :)). Tu?
  14. SergiuPG

    Frumos montaj, merita apreciata munca depusa!
  15. SergiuPG

    Sunt multe tutoriale bune in romana, uita-te la unul din primele 10.
  16. SergiuPG

    Frumosa intentia!
  17. SergiuPG

    Maine incepe iarasi chinul.
  18. SergiuPG

    Amuzant.
  19. SergiuPG

    Poti lua payday-urile, orele nu se pun ca ore jucate.
  20. SergiuPG

    Succes in ceea ce faci, sper sa ajungi cat mai sus.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.