Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

South IoNuTz

RPG Helper
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Impressive

About South IoNuTz

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 06/21/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/account/general
 • Discord
  Io[N]uT.z#7277

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Real name
  Ionut
 • RPG1 Nickname
  Io[N]uT.z
 • RPG2 Nickname
  It's Just A rule
 • MIX Nickname
  When u kill for money!
 • CS 1.6 Nickname
  El.Polonezul

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. South IoNuTz

  Nickname: Io[N]uT.z Rang: 5 Sugestie: Propun (stiu ca nu se va baga dar totusi) ca membrii de rank 5+, aici ma refer la rank 5 si 6, sa poata sanctiona jucatorii care nu fac cererile de get/leave hit corecte cu FW sau AV macar, ar fi mult mai usor ca din comanda /members>x>acorda FW motiv: Cerere leavehit/gethit gresita, sa fie sanctionati. In plus nu am mai sta pe forum sa punem dovezi, sa asteptam raspuns si etc. Dar totusi, intr-un topic sa postam aceste FW-uri pe care le acordam cu dovezi clare. Sau poate chiar, cum este pe wesbite titul ''Tester'' sa se poata adauga si titlul ''Fw cereri'' sau ceva mai frumos nu prea am eu imaginatie acum, si la fel ca si functia de tester, sa fie acordata de lider doar la cine doreste. Motivare: Ar fi un lucru frumos, si ar fi mai rapid. Pac a facut cerere gresita si nu o reface, SS si pac FW.
 2. ''Vezi tu Piciule, in viata trebuie sa fim responsabili pentru tot ceea ce facem.'' 

                                                                                                                Rica.

 3. Pacat! Ca si inainte eram tot ala de acum, imi pare rau ca n-am mai avut sansa sa va spun.

 4. South IoNuTz

  M-am uitat pe toata pagina b-gag si toate meme-urile sunt extrem de jalnice.
 5. South IoNuTz

  Te-ai deconectat cu succes de la serverul agentiei. Io[N]uT.z a iesit din joc. (/q)
 6. South IoNuTz

  Numele concurentului (Discord ID#): Io[N]uT.z#7277 Numele membrilor din echipa ta (In caz ca sunteti mai multi): - Sunteti de acord cu respectarea regulilor impuse mai sus?: Da. Alte precizari: Multumesc !
 7. South IoNuTz

  Nume: El.Polonezul Rank: 2 (doi) Suma depusă: $10.000 Data şi ora depunerii: Se vede in poza. Motivul: Amenda pentru -(minus) la war. ScreenShot: https://imgur.com/G1MogRA
 8. Nick:El.Polonezul Level:19 Rank:2 Mă învoiesc de la:War Data activităţii:29.08.2019 Motivul:Nu sunt acasa. A câta învoire pe această săptămână este?: 2 Alte precizări:-
 9. Nick:El.Polonezul Level:19 Rank:2 Mă învoiesc de la:War Data activităţii:28.08.2019 Motivul:Nu sunt acasa. A câta învoire pe această săptămână este?: Prima. Alte precizări:-
 10. South IoNuTz

  Bun venit celor noi!
 11. South IoNuTz

  Felicitari tuturor care au facut parte din staff si inca fac, pe server au jucat oameni formidabili, unii s-au lasat de joc deoarece a venit vremea sa fie maturi si sa lase jocul depoarte, altii inca mai sunt alaturi, pe server. Au fost momente frumoase, si sunt sigur ca fiecare dintre ei au ramas cu o amintire placuta, si un gand calduros atunci cand se gandesc la prietenii pe care i-au facut sau mai bine zis, i-au descoperit pe acest server. Sa fiu sincer, cand vad ca un jucator vechi, se reapuca, imi da putere si imi vine sa stau alaturi de voi toti pe server. Sunt sigur ca la final o sa va aduceti aminte cu drag de momentele petrecute aici, in special iti multumesc tie Bobo pentru ca ai creat comunitatea alaturi de Stalin, Alexander, Gabi, Kelton si ceilalti fosti admini. @SaRtOR iti multumim pentru implicarea pe care ne-o oferi in continuare, daca se va face fuziunea, sper sa va vad pe toti ON-LINE, sa stau ceva timp pana ma conectez deoarece ''The server is full. Retry.. '' vreau sa imi apara iar in chat. O zi buna dragi prieteni!
 12. South IoNuTz

  Ma cum sa nu lasati ma raportu injumatatit acum vara, cine credeti ca sta sa faca raportu intreg acum, in timpul verii? Astept sa iau hate, pentru asta, dar nu ma mai intereseaza. Daca mai activez 2-3 saptamani pe acest joc este bine. O zi buna sa aveti!
 13. South IoNuTz

  Interesanta ideea cu liderii. Se pot baga 2 lideri iar la momentul potrivit unul va ceda, va fi scos din functie sau cine stie ce se mai poate intampla. Si dupa va reveni la normal, cu un singur lider. Asa cred ca nimeni nu se va supara, nu isi pierd munca, si mai ales ca au ocazia sa isi pastreze si un sub lider din cei 2 deja existenti. Abia astept fuziunea, sa stau 30 de minute sa ma conectez =)! Hai cu acele vremuri!
 14. South IoNuTz

  Salutare, recent m-am reapucat sa postez pe canalul meu de YouTube, am postat primul episod cu provocari, si sper la cat mai multe! Numele canalului este IoNuTz Films link - https://www.youtube.com/channel/UCraVPIFbqlobvFsASLsKu2A. Vreau sa imi lasati cat mai multe provocari in comentarii la penultimul episod, pe care le voi face cu drag!
 15. South IoNuTz

  Ce sa facem, traim si noi cum putem :)), tu ce mai faci?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.