Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

South IoNuTz

Member
  • Posts

    448
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

South IoNuTz last won the day on February 4 2021

South IoNuTz had the most liked content!

1 Follower

About South IoNuTz

  • Birthday 06/21/2003

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg.b-zone.ro/account/general
  • Discord
    [uS]Io[N]uT.z#7038

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    Moto riding & ATV

Previous Fields

  • Real name
    Ionut
  • RPG Nickname
    Io[N]uT.z

Recent Profile Visitors

2094 profile views

South IoNuTz's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

204

Reputation

  1. No hate, joc din 2008, dar asta ati facut de 5 ani incoace de zilele B-Zone, nu este nimic special. Aceeasi monotonie sorry!
  2. aa tare frt dar cn te a intrebat ceva??
  3. ala din poza esti tu ?

    iar n-ai frate bani sa stergi fundalul de la poza ? 

    da ma mie poza ca ti-o fac pro bono

  4. Mister Mayor! -> Nick: Io[N]uT.z Level: 89 Vârstă (reală): 18 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 12 ani, primul cont fiind Io[N]uT.zREGELE. Link profil RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Io[N]uT.z Ai mai avut aceasta functie pe server?: Nu, si de asta mi-o doresc atat de mult. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Eu am aplicat pentru functia de primar deoarece consider ca as fi un primar deosebit si ca pot ajuta jucatorii cu orice fel de problema. Vreau sa ajut jucatorii de nivel mic ca sa isi formeze si ei o imagine, si sa ''creasca''. Joc de 12 ani acest joc si am vazut multi primari, insa consider ca a venit si randul meu sa aplic. Sunt cunoscut de toti jucatorii, ii respect pe fiecare si ii ajut. Ce intenționez să fac pentru jucători: -> Sa organizez evenimente putin mai ''speciale'' in fiecare zi. -> Sa organizez minim un eveniment pe zi. -> Taxa o sa fie mereu setata la 1$. -> O sa ajut jucatorii care au nevoie de o masina sau altceva, cu banii mei.. -> O sa impart taxa zilnic, ca jucatorii sa isi primeasca banutii. -> O sa organizez cu ajutorul adminilor un eveniment fun hour. -> O sa ajut jucatorii de nivel mai micut sa se integreze si sa se ridice. Voi organiza: - Taxa o sa ramana la 1$ pe toata luna Februarie. - O sa organiez evenimente simple pe /gov, ''primul jucator la mine cu /w salut, castiga 200.000$'' - O sa facem expeditii prin care o sa le prezint noilor jucatori orasele, de exemplu: O sa mergem pe muntele Chilliad iar acolo ne va astepta un domn care ne va da o suma de bani la fiecare. Si nu numai pe Chilliad! Locatiile de vis continua! - O sa organizez evenimente zilnice, distractive. - O sa fiu majoritatea timpului activ pe server, nu o sa las monotonia sa-si faca loc, o sa avem multe chestii distractive de facut! - Planurile mele continua, sper ca durata mandatului meu sa fie distractiva si ca toti sa fie multumiti! - O sa organizez activitati alaturi de factiuni, departamente si mafii! - O sa organizez evenimente de tip quiz! (Cate picioare are un sarpe?) - O sa organizez diferite concursuri pentru toti jucatorii cu premii in bani! - O sa sporesc munca la job-uri (primul jucator ce face 10.000$ dintr-un job random ales de mine, castiga suma de 100.000$) - O sa dau interviuri alaturi de jucatori, ca acestia sa-mi spuna parerile lor sau sa-mi dea vreo idee! - O sa organizez evenimente Fun cum ar fi ratele si vanatorii! - O sa fiu tot timpul online pentru ca jucatorii sa simta ca au un mayor pe server!
  5. - Nume: Io[N]uT.z  - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Io[N]uT.z - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu exista. - Linkul catre profilul de website al participanților: Nu exista. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: Mersi.
  6. - Nume: Io[N]uT.z - Linkul catre profilul de website / RPG bar: - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu exista. - Linkul catre profilul de website al participanților: Nu exista. - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: Mersi.
  7. Cel mai slab, cred ca ati uitat ce inseamna B-Gag sau sunteti conturi facute ieri?
  8. Nick: Catalina. Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:05.01.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:2 Motivul învoirii: Plecat Alte precizări:-
  9. Nume: Io[N]uT.z - Rank:5 - Doresc funcita pentru ca: vreau sa mai ajut si eu pe aici - Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da - Alte precizări: succes
  10. ba frate eu de ce am luat ban

     

     

    1. Show previous comments  1 more
    2. AndreiSHAKALU

      AndreiSHAKALU

      eu sunt fratiisu lu .mihaela

       

      eu de ce am luat

       

    3. AndreiSHAKALU

      AndreiSHAKALU

      eu joc de pe leptop si el de pe calculator.

       

    4. South IoNuTz

      South IoNuTz

      Ati avut acelasi IP.

  11. Nume: Io[N]uT.z - Rank: 4 - Doresc funcita pentru ca: Vreau să fiu un membri inportant in aceasta factiune , sa imi ating toate obiectivele in LSPD , sa dau testele corect sa bag oameni care chiar merita si care stiu cu ce se mananca factiunea asta , sunt foarte activ , pus pe treaba , sunt in pd de ceva timp consider ca stiu ce am de facut si ce am facut pana acum am facut bine. - Alte precizări:Multumesc pentru timp ul acordat!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.