Jump to content

Curând încep evenimentele lunii Decembrie. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

ENZOKiNG

Member
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ENZOKiNG last won the day on November 6

ENZOKiNG had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

1 Follower

About ENZOKiNG

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 03/03/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG2 Nickname
  ENZOKiNG / ENZOKiNG.JR

Contact Methods

 • Discord
  ENZOKiNG#1746

Recent Profile Visitors

342 profile views
 1. ENZOKiNG

  Nick:ENZOKiNG.JR RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari
 2. ENZOKiNG

  @Pesuu, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7859.
 3. ENZOKiNG

  @TLG Diamond.eXe, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7858.
 4. ENZOKiNG

  Foarte bun!
 5. Eu aveam bani de iphone 11 pro dar si de 12 dar imi place mai mult cum arata 11 pro. Eu am achizitionat un pc fiindca as vrea sa urmez o cariera in Informatica. Tu ce parere ai?
 6. ENZOKiNG

  Merge.
 7. ENZOKiNG

  Pe la medie.
 8. ENZOKiNG

  @Glow, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7843.
 9. Astept cu mare entuziasm sa-mi vina calculatorul. Tu ti-ai luat ceva de black friday?
 10. Salut, cum va m-ai simtiti?
 11. Nick:ENZOKiNG.JR Numarul interviului:7823 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/RFe2ypD Poze din timpul interviului (4-5):https://imgur.com/a/grANsj8 Alte precizari:Ssstima! Nick:ENZOKiNG.JR Numarul interviului:7824 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/zWCnkRW Poze din timpul interviului (4-5):https://imgur.com/a/9RA0gwc Alte precizari:Ssstima! Nick:ENZOKiNG.JR Numarul interviului:7826 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/04NSkDh Poze din timpul interviului (4-5):https://imgur.com/a/phzdrbH Alte precizari:Ssstima!
 12. ENZOKiNG

  Nu am avut am fost un elev ok!
 13. Saitama Regle lui Enzo.AducGermania?

 14. ENZOKiNG

  @Saitama, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7827.
 15. ENZOKiNG

  @Lucian Gaming, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7826.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.