Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

StefanRPG

Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About StefanRPG

 • Rank
  Advanced member

Previous Fields

 • Real name
  Stefan
 • RPG2 Nickname
  Stefan.Soferu |Stefan.SoferuThau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. StefanRPG

  Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 0/3 teoretic & 0/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari! Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 2/3 teoretic & 0.5/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
 2. StefanRPG

  Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 1/3 teoretic & 2/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
 3. StefanRPG

  Nick: Stefan.SoferuThau Data: 9.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 0/3 teoretic & 1/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
 4. Nick: Stefan.SoferuThau Data: 02.03.2019 Rank: 4 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): Daivon Am fost sanctionat pentru: Condus neregulamentar. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/mO4qRIE Alte precizari: Nu se va mai intampla!
 5. Nick: Stefan.SoferuThau Rank: Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 60 De ce vrei sa devii tester?: Pai doresc sa devin tester deoarece imi doresc de mult timp si pentru ca am multa experienta in taxi, am fost in toate factiunile de tip taxi de mai multe ori, si cred ca sunt capabil pentru aceasta functie minunata! Ce inseamna functia de tester?: Este o funcite importanta a factiunii si care nu toata lumea o poate avea. Functia de tester mai inseamna in primul rand seriozitate, responsabilitate si rabdare si eu cred ca am aceste calitati. Daca ai functia de tester inseamna ca esti un membru serios care nu a adus probleme factiunii, si cred ca sunt un membru potrivit pentru aceasta funcite. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Desigur ca da, daca nu as fi pregatit nu as mai face aceasta aplicatie. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Nu, nu am mai detinut functia de tester dar cred ca sunt capabil pentru ea. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt un copil simplu ca oricare altul, sunt foarte prietenos si ma inteleg cu orice persoana, sunt respectos, am cei sapte ani de acasa, bunul simt nu imi lipseste si sunt educat. Niciodata nu voi face ca testerii care au bagat playeri pe prietenie sau pe bani pentru ca sunt un om cinstit. Cam asta sunt eu, sunt mandru de mine.
 6. Nick: Stefan.SoferuThau Rank: Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 35 (faceam mai mulet dar am si cont principal) De ce vrei sa devii tester?: Pai doresc sa devin tester deoarece imi doresc de mult timp si pentru ca am multa experienta in taxi si cred ca sunt capabil pentru aceasta functie minunata! Ce inseamna functia de tester?: Functia de tester inseamna in primul rand seriozitate, responsabilitate si rabdare si eu cred ca am aceste calitati. Daca ai functia de tester inseamna ca esti un membru serios care nu a adus probleme factiunii, si cred ca sunt un membru potrivit pentru aceasta funcite. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Desigur ca da, daca nu as fi pregatit nu as mai face aceasta aplicatie. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Nu, nu am mai detinut functia de tester dar cred ca sunt capabil pentru ea. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt un copil simplu ca oricare altul, sunt foarte prietenos si ma inteleg cu orice persoana, sunt respectos, am cei sapte ani de acasa, bunul simt nu imi lipseste si sunt educat. Niciodata nu voi face ca testerii care au bagat playeri pe prietenie sau pe bani pentru ca sunt un om cinstit. Cam asta sunt eu, sunt mandru de mine.
 7. Nick: Stefan.SoferuRank: 2Motiv: Vreau sa dau failuri la rob, sa omor criminaii si cand sunt eu on duty sa nu mai existe roburi in desfasurare.Alte precizari: Multumesc!
 8. Da uite am terminat si eu cu scoala, acum am "concediu" o saptamana. Bafta la invatat.
 9. StefanRPG

  Nick-ul tău: Stefan.Soferu Level: 25 Facțiune: Las Venturas Police Departament Ce dorești să le spui?: Felicitari celor de pe lista, sunteti smecheri!
 10. Nick: Stefan.Soferu Level: 25 Factiune: Las Venturas Police Departament Ce doresti sa le spui: Felicitari, e o realizare mare sa ajungeti acolo, bravo.
 11. Nick: Stefan.Soferu Level: 25 Factiune: Las Venturas Police Departament Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor celor de pe lista.
 12. Nick: Stefan.Soferu Level: 25 Factiune: Las Venturas Police Departament Ce doresti sa le spui: Ii felicit pe membrii de pe lista.
 13. StefanRPG

  Nickname: Stefan.SoferuThau Server: RPG2.B-Zone.Ro Nivel: 24 Factiune: San Fierro Taxi Company Rank: 3 (SF Cabbie) Mesajul transmis: Felicitari tuturor de pe lista, e o realizare mare sa ajungeti acolo, bravo!
 14. Nume: Stefan.SoferuThau Factiune: San Fierro Taxi Company Mesajul tau: Ii felicit pe membrii care au reusit sa ajunga in acest topic, bravo!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.