Jump to content

StefanRPG

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StefanRPG

  1. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Numarul interviului: 10401 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/AvmdMDl Alte precizari: - Nick: yny.stefann Numarul interviului: 10403 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/A7diS9s Alte precizari: -
  2. @ DubaiMAGIC cerere acceptata, interviul #10403
  3. @ Adiiiiiii cerere acceptata, interviul #10402
  4. @ Leftica Ioan Florin cerere acceptata, interviul #10401
  5. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Cine ti-a aprobat ziarul?: yny.stefann Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: yny.stefann Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/RkGc4Jf Alte precizari: O seara buna!
  6. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Cine ti-a aprobat ziarul?: yny.stefann Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: yny.stefann Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/TVSX9EJ Alte precizari: O seara buna!
  7. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Cine ti-a aprobat ziarul?: ValentinosPROTV Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: .Nasu https://imgur.com/a/rIHR8Sf Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/rIHR8Sf Alte precizari: O seara buna!
  8. Nick: yny.stefann Pachetul numarul (1 - 5). 5 Anuntul dat: Wolf vinde afacerea cu ID 92, de tip Paint 'n' Spray, situata in orasul Las Venturas. Pretul este de 80.000.000$, productia acestuia fiind afisata pe website. Durata in care au fost acordate anunturile: 10.01.2023-17.01.2023 Dovada: https://imgur.com/a/reggIv8 Alte precizari: Seara faina!
  9. Nick: yny.stefann * Rank: 3 * Echipa: Swat * Invoire [sedinta / antrenament / activitate]: antrenament * Data/Ora: 27.01.2021 ora 12:30 * Lipsesc din motivul: Am scoala si nu pot intra la activitate. * Alte precizari?: Multumesc
  10. StefanRPG

    Nume: yny.stefann Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/VHDKTwP Alte informații: Pwp!
  11. * Nick: yny.stefann* Rank: 2* Motiv: M-am plictisit de radar, vreau sa merg pe suspecti, e mai multa actiune.* Alte precizari: Va pup!
  12. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Cine ti-a aprobat ziarul?: ENZOKiNG.JR Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: ghinda. https://imgur.com/a/yjkkS47 Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/KLQwFTr Alte precizari: Seara faina!
  13. StefanRPG

    Nick: yny.stefann Cine ti-a aprobat ziarul?: Zeky Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: ghinda. https://imgur.com/a/6cEwAFK Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/z4wh5xX Alte precizari: Seara buna!
  14. Nick: yny.stefann RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari: Seara buna!
  15. StefanRPG

    Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 0/3 teoretic & 0/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari! Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 2/3 teoretic & 0.5/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
  16. StefanRPG

    Nick: Stefan.SoferuThau Data: 10.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 1/3 teoretic & 2/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
  17. StefanRPG

    Nick: Stefan.SoferuThau Data: 9.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfasurare: 0/3 teoretic & 1/4 practic. Rezultat: Acceptat! Alte precizari: Felicitari!
  18. Nick: Stefan.SoferuThau Data: 02.03.2019 Rank: 4 Am fost sanctionat de (Nickname sau bara rpg): Daivon Am fost sanctionat pentru: Condus neregulamentar. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/mO4qRIE Alte precizari: Nu se va mai intampla!
  19. Nick: Stefan.SoferuThau Rank: Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 60 De ce vrei sa devii tester?: Pai doresc sa devin tester deoarece imi doresc de mult timp si pentru ca am multa experienta in taxi, am fost in toate factiunile de tip taxi de mai multe ori, si cred ca sunt capabil pentru aceasta functie minunata! Ce inseamna functia de tester?: Este o funcite importanta a factiunii si care nu toata lumea o poate avea. Functia de tester mai inseamna in primul rand seriozitate, responsabilitate si rabdare si eu cred ca am aceste calitati. Daca ai functia de tester inseamna ca esti un membru serios care nu a adus probleme factiunii, si cred ca sunt un membru potrivit pentru aceasta funcite. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Desigur ca da, daca nu as fi pregatit nu as mai face aceasta aplicatie. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Nu, nu am mai detinut functia de tester dar cred ca sunt capabil pentru ea. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt un copil simplu ca oricare altul, sunt foarte prietenos si ma inteleg cu orice persoana, sunt respectos, am cei sapte ani de acasa, bunul simt nu imi lipseste si sunt educat. Niciodata nu voi face ca testerii care au bagat playeri pe prietenie sau pe bani pentru ca sunt un om cinstit. Cam asta sunt eu, sunt mandru de mine.
  20. Nick: Stefan.SoferuThau Rank: Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 35 (faceam mai mulet dar am si cont principal) De ce vrei sa devii tester?: Pai doresc sa devin tester deoarece imi doresc de mult timp si pentru ca am multa experienta in taxi si cred ca sunt capabil pentru aceasta functie minunata! Ce inseamna functia de tester?: Functia de tester inseamna in primul rand seriozitate, responsabilitate si rabdare si eu cred ca am aceste calitati. Daca ai functia de tester inseamna ca esti un membru serios care nu a adus probleme factiunii, si cred ca sunt un membru potrivit pentru aceasta funcite. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Desigur ca da, daca nu as fi pregatit nu as mai face aceasta aplicatie. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Nu, nu am mai detinut functia de tester dar cred ca sunt capabil pentru ea. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Sunt un copil simplu ca oricare altul, sunt foarte prietenos si ma inteleg cu orice persoana, sunt respectos, am cei sapte ani de acasa, bunul simt nu imi lipseste si sunt educat. Niciodata nu voi face ca testerii care au bagat playeri pe prietenie sau pe bani pentru ca sunt un om cinstit. Cam asta sunt eu, sunt mandru de mine.
  21. Nick: Stefan.SoferuRank: 2Motiv: Vreau sa dau failuri la rob, sa omor criminaii si cand sunt eu on duty sa nu mai existe roburi in desfasurare.Alte precizari: Multumesc!
  22. Da uite am terminat si eu cu scoala, acum am "concediu" o saptamana. Bafta la invatat.
  23. StefanRPG

    Nick-ul tău: Stefan.Soferu Level: 25 Facțiune: Las Venturas Police Departament Ce dorești să le spui?: Felicitari celor de pe lista, sunteti smecheri!
  24. Nick: Stefan.Soferu Level: 25 Factiune: Las Venturas Police Departament Ce doresti sa le spui: Felicitari, e o realizare mare sa ajungeti acolo, bravo.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.