Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

ICB ScooBy

Member
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About ICB ScooBy

 • Rank
  Supreme member

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  [ICB]ScooBy.

Recent Profile Visitors

229 profile views
 1. Nume si rank: ScooBy.RENUL, rank 2. Echipa: SWAT Data invorii: 12.1.2020 Numar invoire (x/y): 1/2 Motivul invorii: Nu pot să ajung, sunt plecat. Alte precizari: Baftă!
 2. ICB ScooBy

  Nick-ul tau: ScooBy.RENULServer: RPG 1Descrierea bugului: Eram la poker, aveam Q J iar cel care a castigat avea J J, nu inteleg cum a putut sa castige el daca nu avea nici pereche, nici culoare, insa Q ul meu e mai mare ca J ul lui. Screenshot(s): https://imgur.com/a/T083CeS
 3. Nume: ScooBy.RENUL Rang: 2 Vreau in echipa: ROADS/SWAT SWAT Motivul: Vreau sa incerc altceva Alte precizari: Multumesc
 4. ICB ScooBy

  Nick: ScooBy. * Level: 33 * Rank: 2 * Vechime (cat timp ai stat in clan): 9 zile. * De ce doresti sa pleci din clan?: Il ajut pe un prieten cu clanul. * Cum te-ai simtit in Ultras North [uN]?: Excelent, clan frumos cu membrii pe masura! * Alte precizari?: Sper ca ne vom mai revedea, bafta Adi!
 5. ICB ScooBy

  Nu am, e aproape gol folderul si memoria nici nu se pune problema.
 6. ICB ScooBy

  Salutare, am o problema mai ciudata. Intru pe joc, vreau sa fac screenshoot, nu merge. "Unable to save screenshoot". https://imgur.com/a/SkLnR0M Am cautat aceasta problema pe google, youtube, forum, am vorbit cu adminii insa nu am gasit o solutie. Singurul lucru care l-am gasit pe Google este ca, daca schimb rezolutia jocului merge sa fac SS, insa dupa ce ies din joc si intru iar trebuie sa schimb rezolutia din nou ca sa mearga SS ul. Vreau sa spun ca am reinstalat gta ul de vreo 3 ori, GTA ul fiind luat de pe wiki.b-zone.ro, insa nu am reusit sa rezolv asta. Am luat un GTa si de pe google, aceeasi problema. Sper ca ma puteti ajuta.
 7. Nick: ScooBy. Rang: 5 Taskuri (dovezi): Task 1: https://imgur.com/a/6Zvgexe (adminii) https://imgur.com/a/UCdeMVt (helperii) https://imgur.com/a/aAMECU3 (liderii) Task 2: https://youtu.be/wsDQZNq9VAc Alte precizări: Mai sus nu sunt valide (sunt editate, new post). Rispetto daca ai vreo nelamurire vorbeste cu typhon cel mai bine.
 8. Nick: ScooBy. Rang: 5 Data: 3.11.2019 Am dat test cu: Alex_Show_1 Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): x/5 Teren (x/4): x/4 Rezultat final Respins Alte precizări: Succes.
 9. Nick: ScooBy. Rang: 5 Data: 02.11.2019 Am dat test cu: TTSDamian09 Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): x/5 Teren (x/4): x/4 Rezultat final: Respins Alte precizări: Succes.
 10. Nick: ScooBy. Rang: 5 Data: 02.11.2019 Am dat test cu: Bucsa Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): x/5 Teren (x/4): x/4 Rezultat final: Respins Alte precizări: Succes.
 11. ICB ScooBy

  Economia este foarte mare in acest moment, nu cred că ați rezolvat mare lucruri scumpind bizfee, pentru că nu se simte deloc la buzunar. Propun să echilibrati economia. Nu știu, scumpiti mașinile, faceți să putem vinde mașina cu tot cu hidden, să vindem masina cu vip, măriți prețurile în DS, e alegerea voastră. la acest clip chiar am sperat ca veti implementa tot ce ati spus, nu chiar prețuri dublate, dar o scumpire ar prinde bine economiei de acum, când toată lumea vinde cate ceva si nimeni nu cumpără... Băgați Truckul înapoi în SF, si taietor de lemne unde e acum Truck, mai populam si noi orașul. Trebuie să faceți ceva atractii în SF, cum ar fi o insulă unde să fie crate uri, niște case si poate un casino micuț, si in el să implementați sistemul de ruletă cu roșu verde si negru. Stage la mașini. Stage 1 +15 km/h Stage 2 +15 km/h Stage 3 +20 km/h. +1 dacă sunteți de acord cu popularea orașului SAN FIERRO
 12. ICB ScooBy

  Salut. Propun ca masinile sa se poata murdari. La fiecare 10 km rulati sa apara o pata aleatoriu pe masina. Se va adauga totodata un Business de tip Spalatorie, acest biz fiind situat aici: click. Puteti face ceva frumos, in momentul in care dai /enter puteti sa va folositi de acea cladire si de acei bureti imensi, pentru o experienta cat mai frumoasa.
 13. ICB ScooBy

  Salut, propun sa se adauge un job numit Fire Man. Sediul va fi in orasul Las Venturas la aceasta locatie click. Din momentul in care ai dat /work va trebui sa pui apa in masina de pompieri, capacitatea maxima a rezervorului cu apa fiind de 300l. Dupa ce ai umplut rezervorul cu apa, vei merge la diferite case care ard, va trebui sa le stingi. Pe masura ce avansezi in skill iti vei putea mari rezervorul cu apa, vei primi mai multi bani, va trebui sa stingi apartamente (Etaj 1 sau 2 cat sa bata furtunul acela de la Fire Truck pana acolo), primind misiuni mai grele si mai multe. Va trebui totodata sa economisesti apa pe cat posibil. Pentru a stinge complet un incendiu vei avea nevoie de 6-7 minute. De la skill 4 vei putea face job impreuna cu un partener, asta inseamna ca veti lua manadoi cate un Fire Truck si va trebui sa lucrati impreuna pentru a stinge focul de la o cladire mai masiva, fiind nevoie de mai multi litrii de apa. *INAINTE DE A DA /work DE LA SKILL 4+ VA TREBUI SA ALEGETI DACA LUCRATI SINGUR SAU CU PARTENER* daca lucrati cu partener il veti invita cu comanda /jobinvite. Plata pe skill uri, marimea rezervorului si cladiri. Skill 1: 1600-1750$ (Un bonus fiind acordat daca ai ajuns la incendiu intr-un timp cat mai scurt, fiind si un delay de 30 secunde pentru a evita TP Hack., rezervor: 300l, case aleatorii de pe harta, micute. Skill 2: 1750-1850$ (+ bonus), 350l, case micute, dureaza mai mult un incendiu (30-40 sec) Skill 3: 1850-1925$ (+bonus), 400l, case/apartamente pana la etajul 1. Skill 4 (solo): 1925-2000$ (fara bonus), 500l, case mari, apartamente etaj 1. Skill 4:(cu partener): 4500-5000$ (se imparte suma la 2, se plateste mai mult pentru a incuraja playerii sa lucreze impreuna), apartamente etaj 1/2, case mari. (Durata incendiu: 540-660 secunde pana la stingere), 500l rezervor la amandoi. Skill 4 (Squad, 4 jucatori): 8500-8700$ (se imparte suma la 4, se plateste mai mult pentru a incuraja playerii sa lucreze impreuna), apartamente etaj 1/2, case mari. Aici jucatorii cand vor da /work vor primi stingatoare, se vor urca intr-o masina si se deplaseaza la locul incendiului. 3 dintre participanti vor stinge focul cu stingatoarele iar al patrulea va utiliza furtunul masinii, rezervor 250l, apoi va trebui sa treaca si el la stingator. Skill 5: (solo) Ca la skill 4, castiguri mai mari. (cu partener) Ca la skill 4, castiguri mai mari. (Squad, 4 jucatori) Ca la skill 4, castiguri mai mari.
 14. ICB ScooBy

  Salut. Propun sa se adauge "stock-uri" pentru skin-urile de la Clothes Store. Sa se adauge un sistem in felul urmator: Proprietarul magazinului sa cumpere skin-uri pentru a le adauga in business ul sau la vanzare. Un sistem ca la rent car/bike/boat/plane. Deoarece aici nu avem o sursa ca DealerShip-ul, skin-urile se vor cumpara din propriul business. Scrii comanda /skins, apare acea casuta cu multe skin uri, insa mai jos sa scrie "Stock: x/x", si proprietarul sa aiba inca o casuta in care scrie "Add skin". Daca un skin costa 1.000.000$ de exemplu, proprietarul ca sa adauge acel skin in shop ul lui va trebui sa plateasca 100.000$ si in biz sa intre 15-20% din pretul skin ului (1.000.000$).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.