Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Zeldris

VIP
 • Content Count

  1029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zeldris last won the day on December 10 2019

Zeldris had the most liked content!

Community Reputation

679 Fantastic

About Zeldris

 • Rank
  hentai
 • Birthday 10/31/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Zeldris
 • Skype
  -
 • Steam ID
  Zeldris
 • Discord
  Zeldris#3634

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botosani
 • Hobbies
  Living on this f country.

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel Robert
 • RPG1 Nickname
  Zeldris
 • RPG2 Nickname
  Zeldris

Recent Profile Visitors

8962 profile views
 1. Zeldris

  @eB SorynN
 2. Zeldris

  Try to change the text from 'sharp, none, crisp' to 'smooth'. If that doesn't work, it's an output problem when you try to save the gif.
 3. Zeldris

  @eB Vladislav
 4. Zeldris

  Good!
 5. Nu e vorba de aroganta. Am vazut nenumarati 'experti' care isi dau cu parerea, dar cand vine vorba de practica de abia stiu a pozitiona un text sau redimensiona o imagine. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit, dar eu nu cred ceva pana nu vad lucrul materializat. @RH. Imi poti inchide 'portofoliul', astea au fost ultimele mele 'lucrari' ce vor mai fi postate aici. Mersi!
 6. Zeldris

  Uite, despre asta vorbeam. Acum pot spune: ,,Esti mai bun decat mine si iti respect opinia.'', plus ca se vede ca ai mai multa experienta. Poate devii urmatorul Benny Productions.
 7. Asa le fac eu, e stilul meu si nu prea imi pasa. Stiu si eu ca am greseli, de aia incerc sa evoluez. Sunt niste avatare pe forum pana la urma, nu opere de arta. In plus, nu ma consider bun in PS (sunt doar inca un incepator) si in nici un caz 'Designer', in adevaratul sens al cuvantului. Oricine de pe comunitatile de gaming din Romania ce se considera 'Designer' doar pentru ca stie sa faca logo-uri minimaliste, avatare, semnaturi ca in 2012, e complet prost. Cunosc persoane care lucreaza ca si freelanceri de 5-6 ani si nu se considera 'artisti grafici' sau cum vrei sa-i spui, deoarece inca nu au ajuns la nivelul ala de experienta pentru a face asta. Oricum, accept orice ce critica constructiva de la cineva care este mult mai bun decat mine. Pe langa asta, daca e sa o luam asa pana si avatarul pe care il porti tu e prea intunecat, multe din detaliile imaginii, mai ales de pe tipul ala s-au pierdut la cat ai editat imaginea. Pe orice forum de vi si cu o opera de arta grafica, tot o sa fie un 'expert' sa-ti zica ca nu e ok si trebuie sa te lasi. Pana si cand am inceput sa lucrez in PS, acum 2 ani, cand eram total varza erau cativa dintre ' marii Designeri' ai comunitatii asteia si ai altora care spuneau sa ma las ca nu e de mine. Acum sa nu-mi spui ca tu ai fost 'expert' de la bunul inceput. Totul se capata in timp cu rabdare. Oricum, eu vrea sa ma axez pe alte chestii decat niste simple avatare pe forum care nu demonstreaza mai nimic din ce poti face. Incerc sa evoluez si sa ma detasez de partea de 'Designer pentru avatare'. Nu o sa mai pun nimic, pe nici o comunitate din Romania, deoarece e debeaga si mai mult te enervezi, esti luat la misto in loc sa ti se explice ce ai gresit si la ce trebuie sa mai lucrezi. As vrea sa vad ce poti face si tu, dar nu niste avatare, semnaturi etc, ceva diferit prin care sa-ti pot spune ca 'da, esti mai bun decat mine'.
 8. Zeldris

  @Leviathan
 9. Zeldris

  @SuperArchie
 10. Zeldris

  Nume: Zeldris Dovezi (Instagram,Facebook) : https://imgur.com/a/bWaA5PR Numele contului de YouTube : Zeldris (click) ID Discord (Ex: Snipi#8023) : Zeldris#3634 Ce premiu ti-ai dori?: Cei 20e pe shop sau un tricou, dar orice e bine venit. Alte precizari: Mult succes tuturor!
 11. Zeldris

  Rasist? No. I was pointing that indians, in general, work for a small amount of money. I don't know where did you get the idea that I am rasist. If you watch the freelancing sites, there are a lot of indians that work for a very small amount of money. Not so decent, but if you want something quickly, it's very good.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.