Jump to content

Zeldris

VIP
 • Posts

  1077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zeldris last won the day on December 10 2019

Zeldris had the most liked content!

About Zeldris

Contact Methods

 • Website URL
  https://myanimelist.net/animelist/Zeldris1999
 • Skype
  -
 • Steam ID
  Zeldris
 • Discord
  Zeldris#3634

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botosani

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel Robert
 • RPG1 Nickname
  Zeldris
 • RPG2 Nickname
  Zeldris

Recent Profile Visitors

11172 profile views

Zeldris's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • 15 Topics Rare
 • First Topic Rare
 • 300 Reactions Given Rare
 • 100 Reactions Given Rare
 • 50 Reactions Given Rare

Recent Badges

738

Reputation

 1. Zeldris

  @ Trax69
 2. Vand 10 euro shop pe 5 euro Revolut!

  1. VODA AnTiDoT

   VODA AnTiDoT

   Salut, accepți și PayPal?

 3. Zeldris

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Trebuie să luați repair și refill de la un membru TTC de rank 4+. 2. Realizați o cursă cu un taxi pe o distanță de minim 7 km. 3. Cumpărați 10 arme de tip M4 de la un membru dintr-o mafie. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare(09/05.2022-15.05.2022
 4. Zeldris

  @ eB R V D Ai fost primul membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport opţional. Felicitări! @ Adelina. Ai fost al doilea membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport înjumătăţit. Felicitări!
 5. Zeldris

  Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: theodora. Sancțiunea aplicată: FW Motivul: Statistica luna aprilie Nick: radu Rank: Director Membrii sancționat: ZoNeK[2] Sancțiunea aplicată: Demitere Motivul: Incomplete activity report
 6. Zeldris

  Noul sublider al facțiunii este Luis. Felicitări!
 7. Activitatea lunară a membrilor [F4L]Marius_Glodeanu - ai fost cel mai activ luna aceasta, vei primi raport optional pe o saptamana la alegere, sa ma contactezi pentru a-mi spune cand doresti sa il primesti. Fiind a 3-a luna consecutiva in care ai cele mai multe ore o sa primesti un bonus de 1.000.000$ din partea lui Radu.
 8. Zeldris

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Trebuie să vă aresteze un membru dintr-un departament având wanted. 2. Cumpărați un ziar de la un membru NR de Rank 5. 3. Luați heal de la doi paramedici diferiți. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare(02/05.2022-08.05.2022
 9. Zeldris

  @ eB R V D Ai fost primul membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport opţional. Felicitări! Locul 2 rămâne vacant.
 10. Zeldris

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Trebuie să luaţi vă reînoiți o licență la un instructor. 2. Trebuie să luați o amendă de la un membru din cadrul unui departament. 3. Susțineți un interviu spontan. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare(25/04.2022-01.05.2022)!
 11. Zeldris

  @ eB R V D Ai fost primul membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport opţional. Felicitări! Locul 2 rămâne vacant.
 12. Zeldris

   Misiunea acestei săptămâni vine cu următoarele cerințe: 1. Trebuie să luaţi repair şi refill de la un membru TTC rank 3+. 2. Trebuie să parcurgeți o distanta de minim 5km cu un taxi. 3. Cumpărați un ziar de la un reporter de rank 4+. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit. Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până Duminica la ora 20:00 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Nu aveți voie să dați edit la post, dacă faceți asta sunteți descalificați. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă pe saptămâna următoare(18/04.2022-24.03.2022)!
 13. Zeldris

  @ TLG LuisVasile Ai fost primul membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport opţional. Felicitări! @ TLG Florin.G Ai fost al doilea membru care a realizat misiunea cu succes, aşadar vei primi raport înjumătăţit.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.