Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Zeldris

VIP
 • Content Count

  1024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zeldris last won the day on December 10 2019

Zeldris had the most liked content!

Community Reputation

672 Fantastic

About Zeldris

 • Rank
  𝔸𝕟𝕚𝕞𝕖 𝔸𝕕𝕕𝕚𝕔𝕥
 • Birthday 10/31/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Zeldris
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -
 • Discord
  Zeldris#3634

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botosani
 • Hobbies
  ♠ Anime ☯

  ♠ Photoshop and AE ⌛

  ♠ Movies ⊗

  ♠ Playing games ✇

  ♠ Listening music ♫

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel Robert
 • RPG1 Nickname
  Zeldris
 • RPG2 Nickname
  Zeldris

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu e vorba de aroganta. Am vazut nenumarati 'experti' care isi dau cu parerea, dar cand vine vorba de practica de abia stiu a pozitiona un text sau redimensiona o imagine. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit, dar eu nu cred ceva pana nu vad lucrul materializat. @RH. Imi poti inchide 'portofoliul', astea au fost ultimele mele 'lucrari' ce vor mai fi postate aici. Mersi!
 2. Zeldris

  Uite, despre asta vorbeam. Acum pot spune: ,,Esti mai bun decat mine si iti respect opinia.'', plus ca se vede ca ai mai multa experienta. Poate devii urmatorul Benny Productions.
 3. Asa le fac eu, e stilul meu si nu prea imi pasa. Stiu si eu ca am greseli, de aia incerc sa evoluez. Sunt niste avatare pe forum pana la urma, nu opere de arta. In plus, nu ma consider bun in PS (sunt doar inca un incepator) si in nici un caz 'Designer', in adevaratul sens al cuvantului. Oricine de pe comunitatile de gaming din Romania ce se considera 'Designer' doar pentru ca stie sa faca logo-uri minimaliste, avatare, semnaturi ca in 2012, e complet prost. Cunosc persoane care lucreaza ca si freelanceri de 5-6 ani si nu se considera 'artisti grafici' sau cum vrei sa-i spui, deoarece inca nu au ajuns la nivelul ala de experienta pentru a face asta. Oricum, accept orice ce critica constructiva de la cineva care este mult mai bun decat mine. Pe langa asta, daca e sa o luam asa pana si avatarul pe care il porti tu e prea intunecat, multe din detaliile imaginii, mai ales de pe tipul ala s-au pierdut la cat ai editat imaginea. Pe orice forum de vi si cu o opera de arta grafica, tot o sa fie un 'expert' sa-ti zica ca nu e ok si trebuie sa te lasi. Pana si cand am inceput sa lucrez in PS, acum 2 ani, cand eram total varza erau cativa dintre ' marii Designeri' ai comunitatii asteia si ai altora care spuneau sa ma las ca nu e de mine. Acum sa nu-mi spui ca tu ai fost 'expert' de la bunul inceput. Totul se capata in timp cu rabdare. Oricum, eu vrea sa ma axez pe alte chestii decat niste simple avatare pe forum care nu demonstreaza mai nimic din ce poti face. Incerc sa evoluez si sa ma detasez de partea de 'Designer pentru avatare'. Nu o sa mai pun nimic, pe nici o comunitate din Romania, deoarece e debeaga si mai mult te enervezi, esti luat la misto in loc sa ti se explice ce ai gresit si la ce trebuie sa mai lucrezi. As vrea sa vad ce poti face si tu, dar nu niste avatare, semnaturi etc, ceva diferit prin care sa-ti pot spune ca 'da, esti mai bun decat mine'.
 4. Zeldris

  @Leviathan
 5. Zeldris

  @SuperArchie
 6. Zeldris

  Nume: Zeldris Dovezi (Instagram,Facebook) : https://imgur.com/a/bWaA5PR Numele contului de YouTube : Zeldris (click) ID Discord (Ex: Snipi#8023) : Zeldris#3634 Ce premiu ti-ai dori?: Cei 20e pe shop sau un tricou, dar orice e bine venit. Alte precizari: Mult succes tuturor!
 7. Noul meu idol. 

   

   

 8. Zeldris

  Rasist? No. I was pointing that indians, in general, work for a small amount of money. I don't know where did you get the idea that I am rasist. If you watch the freelancing sites, there are a lot of indians that work for a very small amount of money. Not so decent, but if you want something quickly, it's very good.
 9. Zeldris

  Nu exista 'experti in Photoshop' pe comunitatea asta. Daca ai nevoie de o lucrare facuta de un profesionist, incearca pe site-uri de freelancing de genul Fiverr. Si daca vrei ceva bun, iti spun ca nu exista persoane care sa-ti faca ceva pe 5 euro si sa fie de calitate. Doar sa dai de un incepator in freelancing care e si bun in a edita sau un indian.
 10. Zeldris

  ~ Nickname: Zeldris ~ Rank: 2 ~ Dovada: https://imgur.com/a/07sdUYs ~ Alte precizari: O zi buna!
 11. cum e vremea la botosani? la ungureni ploua :))

  1. Show previous comments  4 more
  2. Zeldris

   Zeldris

   @Regenesis Sa vezi cand m-am intalnit cu o ruda din Cluj pe joc. :)

  3. .Narcis.

   .Narcis.

   @Regenesis cumva celucu?

  4. Regenesis

   Regenesis

   Exact. 

    

 12. Zeldris

  Nick: Zeldris Cine ti-a aprobat ziarul?: Ben.Jr Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Iulia Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/ruFpQBe Alte precizari: - Nick: Zeldris Cine ti-a aprobat ziarul?: Quakenoobmokanu Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Quakenoobmokanu Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/mVA2Ytf Alte precizari: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.