Jump to content

Stefan00

Member
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Stefan00

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 09/28/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/account/general

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava
 • Hobbies
  Desenez

Previous Fields

 • Real name
  Stefan
 • RPG1 Nickname
  Tom.Hardy00 si Tom.00.JR
 • RPG2 Nickname
  Mr.LighT

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Stefan00

  Uite stam ce sa facem
 2. Stefan00

  Nick:Tom.007 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Sanatate .
 3. IIn acest topic veti posta motivlul pentru care nu vreti sa veniti la o sedinta sa activitate obligatorie. Model: Nick: Motivul: Data: Alte precizari:
 4. Stefan00

  In acest topic co-liderii vor putea adauga orice membru de la lvl 20 + . Persoana care a adaugat un membru este obligata sa raspunda pentru persoana respectiva si daca acea persoana nu este seriosa pote fi data afara de rank-ul 6 . Modelul dupa care veti posta o recrutare. Nume rank 6 : Numele celui recrutat: Bara mica a celui recrutat: Alte precizari: Modelul pentru ce doriti sa dati o persoana afara. Nume rank 6: Nume recrutant: Motivul: Alte precizari:
 5. Stefan00

  Nick: Mr.LighT RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Nu exista, sunt doar eu. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Nu exista, sunt doar eu. Alte precizari: Salut
 6. Stefan00

  Acceptată
 7. Stefan00

  Raport minim oblogatoriu este de 150xp de prsoana ,400 xp pe saptamana = 400 gold ,ce este in + nu se plateste si ce este sub 400 xp tot nu primiti nimic. Goldul il veti primi garantat in cont indiferent daca saunteti on sau nu , daca nu indepliniti cei 400 xp nu veti avea parte de gold. Cine cere gold fara motiv risca sa primesca CW. Primeste dor cine munceste. Nu ma bati la cap cand trebuie sa va dau gold-ul ,il veti primi sambata seara cel mai rau caz duminca. Cei de rank 6 au raportul optional. Cei care au doar o saptmana in clan ,raportul pe sptamana curenta va fi optional.
 8. Stefan00

  Raport pentru ---
 9. Stefan00

  Raportul in acest clan este necesar ,tot ce trebuie sa faceti este /spray si job sau ce mai este in acesta poza. https://imgur.com/QtTHz6w .Cel mai bine pentru a va primi salariile este sa faceti /spray si job la cariera .
 10. Stefan00

  Nick: FloryN.ZEW Motiv: Scandal pe /ac si /c Alte precizari : Gura mica data viitoare.
 11. Stefan00

  O sa vad ce o sa fac in acestă privință, voi discuta cu staff-ul clanului si voi lua o decizie.
 12. Stefan00

  In acest topic vor posta membri staff-lui sanctiunile ,care le voi acorda eu . Nick: Dovada: Motivul: Alte precizari:
 13. Stefan00

  Selectati pentru co-lider: Cei care nu vor acesta functie din cei 4 de ma jos sa imi dea pm sau sms in joc . Am luat aceste persone deoarece au fost cele mai active la spray.
 14. Stefan00

  In acest topic veti vota co-liderul care se va ocupa de toate lucruile in apsenta mea ,acesta va avea dreptul sa sanctioneze playeri cu motiv corect si cu dovada la mine. Ascultati de el si respectatil. Model Nume: Bara de stats game: Numele celui care votati din joc: Alte precizari :
 15. In acest topic veti posta cererile de activități care le puteti organiza in cadrul Clanului. Orice rank 6 va poate acepta cererea. Nickname: Tipul Activității: Rank-ul detinut: Premiul: Ora/ data:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.