Jump to content

TLG AliiN

Donator
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

3 Followers

About TLG AliiN

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 05/11/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro
 • Skype
  alin.corhan00

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava

Previous Fields

 • Real name
  Alin
 • RPG2 Nickname
  AliiN
 • CS 1.6 Nickname
  isydr0

Recent Profile Visitors

944 profile views
 1. Nick: AliiN » Rank: Sergeant (3) » Echipa: Roads » Data: 01.12.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Activitate » Lipsesc din motivul: Am alte planuri impreuna cu prietenii. » Alte precizari?: In cel mai fericit caz s-ar putea sa ajung dar ma asigur cu o cerere de invoire sa nu am probleme, multumesc, la multi ani Romania!
 2. TLG AliiN

  Nume: AliinRank: 2Dovada: -rank 5 pasnica: https://imgur.com/a/KWfl3PL -rank 6 mafie: https://imgur.com/a/EDslJ79 -helper 2: https://imgur.com/a/Y8d9UBI -lider departament: https://imgur.com/a/XHIXjjL -admin 3: https://imgur.com/a/0Ba25YSAlte informații: Multumesc!
 3. TLG AliiN

  Propunerea mea tine strict de departamente. 1. As dorii ca radarul sa poata fi si mobil, adica sa mergem cu masina si sa fie radarul pornit. 2. Sa putem pune radar si pe o singura masina persoanala daca tot putem pune sirena sa se apropie cat mai mult de real life ( masini neinscriptionate ). Consider ca ar fi distractiv si un motiv in plus pentru activitate in factiune. 3. Cum este comanda /tazer sa putem utiliza ceva de genul si pentru a monta un radar pe pistol.
 4. TLG AliiN

  Nume: AliinRank: 1Dovada: https://imgur.com/a/JMl2xV0Alte informații: Multumesc!
 5. TLG AliiN

  Nume: AlIINRank: 1Dovada: https://imgur.com/a/HTvr4KCAlte informații: MS
 6. TLG AliiN

  Nume: AliiNRank: OfficerDovada: https://imgur.com/a/PbhZ7yIAlte informații: Jumatate de raport sa fie.
 7. » Nickname: AliiN» Level: 96.» Rank: Detective (2).» Motivul: Vreau sa devin membru S.W.A.T. pentru a merge dupa wanted.
 8. » Nick:AliiN » Rank: 2 » Echipa: Roads » Data:. 31.03.2019 » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): Activitate » Lipsesc din motivul: Am planuri cu prietena duminica seara, nu am cum sa intru. » Alte precizari?: Succes la activitate.
 9. Nick: AliiN Rank: 6 Am dat test cu: K1LL3R43V3R Data: 21/11/2018 - Test Teoretic: 0.5/3 - Test Practic: 0/21 Rezultat (admis/picat) : Admis! Alte mentiuni: Felicitari!
 10. @2000Andrei @Andrei Stefan RO: Acceptat! Uita-te in topicul cu Evidente Rapoarte sa vezi ce puncte sunt valide. Succes cu raportul. ENG: Accepted! Take a look on Raports Evidence to see which points are valid. Succes with the weekly raport. In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 11. @topala RO: Acceptat! Uita-te in topicul cu Evidente Rapoarte sa vezi ce puncte sunt valide. Succes cu raportul. ENG: Accepted! Take a look on Raports Evidence to see which points are valid. Succes with the weekly raport. In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 12. @Andrei687 RO: Acceptat! Uita-te in topicul cu Evidente Rapoarte sa vezi ce puncte sunt valide. Succes cu raportul. ENG: Accepted! Take a look on Raports Evidence to see which points are valid. Succes with the weekly raport. In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 13. @AlexanderOwn RO: Acceptat! Uita-te in topicul cu Evidente Rapoarte sa vezi ce puncte sunt valide. Succes cu raportul. ENG: Accepted! Take a look on Raports Evidence to see which points are valid. Succes with the weekly raport. In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 14. @nicu somoaca acceptat pentru functia de tester, să citesti informatiile din PM pe care te voi băga, asculti instructiunile noastre si lasi candidatii rank 0. Succes cu functia si nu ne dezamăgi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.