Jump to content

Am început fuziunea. Puteți viziona progresul aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

VladK1NG

Member
 • Content Count

  406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

4 Followers

About VladK1NG

 • Rank
  Wannabe admin

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  Vlad.K1NG // Vlad.SATELIT
 • RPG3 Nickname
  -
 • RPG4 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. VladK1NG

  @South Merisor, cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 5426.
 2. Nickname: Vlad.SATELIT mi se spune si Vlad intergalacticul, intermondialul, interspatialul. Rank: 4 De ce dorești să devii un reporter calificat?: Din simplul fapt ca vreau sa fac parte din aceasta echipa si pentru a da emisiuni impreuna cu prietenii de tip Am/N-am, Server History, lucruri interesante. Alte precizari: Salut.
 3. VladK1NG

  @Vijaicererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 5419.
 4. Nick: Vlad.SATELIT Numarul interviului: 5418 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/fu9LmFQ Alte precizari: Sal. P.S: Anne a intrat ulterior, pa.
 5. VladK1NG

  @DauDeVezi4K cererea ta de interviu a fost acceptată. Pentru a susține interviul contacteaza un membru din News Reporters Rank 3+. Numar interviu: 5418.
 6. Nick: Vlad.SATELIT Numarul interviului: 5410 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/lO6P5Oo Alte precizari: -
 7. VladK1NG

  @ra Z O R, cererea ta de interviu a fost acceptata. Pentru a sustine interviul contacteaza un rank 3+. Numar interviu: 5410.
 8. Nick: Vlad.SATELIT Numarul interviului: 5407 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/t9f1obg Alte precizari: -
 9. Nick: Vlad.SATELIT Numarul interviului: 5409 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/yIx1WPh Alte precizari: -
 10. VladK1NG

  @ToV POLY, cererea ta de interviu a fost acceptata. Pentru a sustine interviul contacteaza un rank 3+. Numar interviu: 5409.
 11. VladK1NG

  @GA Mihnea, cererea ta de interviu a fost acceptata. Pentru a sustine interviul contacteaza un rank 3+. Numar interviu: 5407.
 12. VladK1NG

  Nick: Vlad.SATELIT RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Nu exista. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 13. VladK1NG

  ~ Nickname: Vlad.SATELIT ~ Rank: 4 ~ Dovada: https://imgur.com/a/LoDFixA https://imgur.com/a/jrD37nv ~ Alte precizari: Prima poza este facuta cu aparatul, dar pe aparat nu se vede serverul din cate am vazut eu asa ca am mai facut o poza cu F8.
 14. VladK1NG

  O mica pauza de la munca impreuna cu tovarasu .Lizard.
 15. VladK1NG

  Salut stimbilule, bine, la tine cum merge?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.