Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

DiamantulSUPREM

Member
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DiamantulSUPREM last won the day on August 17

DiamantulSUPREM had the most liked content!

Community Reputation

52 Impressive

4 Followers

About DiamantulSUPREM

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 12/24/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau
 • Hobbies
  Samp, ciclism, iesit in oras

Previous Fields

 • Real name
  Darius Iustin
 • RPG2 Nickname
  .Diamond
 • MIX Nickname
  Mai exista?

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond Rank: 5 Am dat test cu: .Dumbo Data: 03.11.2019 Rezultat proba teoretică: x/3 3/3 Rezultat proba armelor: x/6 castigate Nu a fost cazul Rezultat proba practică: x/1 arresturi corecte Nu a fost cazul Rezultat total (Admis/Respins): Respins Alte menţiuni: Invata regulamentul mai bine ...
 2. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond Rank: 5 Am dat test cu: Lizard.v4 Data: 02.11.2019 Rezultat proba teoretică: x/3 0/3 Rezultat proba armelor: x/6 castigate 5/6 Rezultat proba practică: x/1 arresturi corecte 1/1 Rezultat total (Admis/Respins): Admis Alte menţiuni: Felicitari!
 3. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond Rank: 5 Am dat test cu: Nicolae.Adrian Data: 13.10.2019 Rezultat proba teoretică: x/3 0/3 Rezultat proba armelor: x/6 castigate 5/6 Rezultat proba practică: x/1 arresturi corecte 1/1 Rezultat total (Admis/Respins): Admis Alte menţiuni: Felicitari!
 4. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond.exe Rank: 5 Data: 06.10.2019 Am dat test cu: KeNz Rezultat regulament (x/3): 1/3 Rezultat traseu (x/6): 6.5/6 Rezultat final (Admis/Respins): Respins Alte precizări: Mult succes data viitoare
 5. DiamantulSUPREM

  Salutare! Am si eu cateva propuneri, cateva dintre ele fiind: 1. Marirea vitezei la infernus-urile de la departamente. Noi astia, din departamente, nu avem voie cu nos pe vehicule, atat mai putin pe cele de la factiune.. Un jucator normal ce are infernus, mai mult ca sigur are si nos .. In acest pas suntem dezavantati, fiindca un jucator obisnuit are avantajul nos-ului in curbe, de ex: Luam o curba brusca .. Nos-ul il ajuta pe respectivul sa acelereze mult mai repede, pe cand noi astia, din pd, ramanem in urma. 2. Propun un "heist", sau de ce nu, un sistem de dat rob de unul singur, ceva unic. Atunci cand dai rob in 4, sunt sanse mari sa nimeresti un jucator care nu a mai dat un rob pana acum, si nu stie cu ce se mananca ... Astfel, fiind in dezavantaj... 3. Propun un sistem de garaje, gen garaje GTA V. 4.Propun modificarea sistemului actual de rob ... Sistemul actual de rob parca este facut sa avantajeze membrii departamentelor, si nu jucatorii ce dau rob.. Propun ca nici un jucator inafara de cei ce dau rob sa nu mai vada acel "craniu" pana cand jucatorii ce dau rob nu primesc wanted. De asemenea, propun sa se mareasca timpul primirii wanted-ului de la 1 minut din momentul furtului primei bijuterii in 2 minute, sau de ce nu, chiar 3 minute. 5. Propun ca membrii factiunilor de tip "Taxi" sa isi poata da spawnchange la HQ-ul celorlalte factiuni de acelasi tip. De exemplu, sa zicem ca eu sunt in LS taxi .. Ar fi destul de folositor sa iti poti da spawnchange la HQ Lv taxi sau chiar SF taxi, macar de la rank 4+, fiindca in cazul testerilor, se mai intampla sa mai pice netul sau sa luam crash, si daca nu este mave la Hq este destul de enervant sa mergem din LS/Lv in Sf de exemplu. 6. Propun ca atat timp cat ai wanted sa nu mai poti da /usedrugs, sau macar sa ai un cooldown... Multi jucatori consuma cantitati mari de droguri la DM-uri, ceea ce ii pune in dezavantaj pe membrii pd, fiindca ei practic isi incarca viata instant, pe cand la un biz de tip "/eat" ai avea un cooldown.
 6. Nick-ul tau: DiamondServer: RPG2Descrierea bugului: Daca esti in pd, esti pe NRG si dai /beacon avand MP5 in mana se creeaza un bug prin care poti trage cu MP5 de pe nrgScreenshot(s):
 7. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 8. DiamantulSUPREM

  Merge
 9. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 10. DiamantulSUPREM

  Nickname: diamond.exe Rank-ul meu: 5 😫 Data: 1.09.2019 Am fost sancționat de: - Motiv: suspendarea permisului de conducere Suma: cinspe ca Dovada [/fdeposit]: https://imgur.com/a/9oAdf8T Alte precizări:
 11. DiamantulSUPREM

  Slab ba... Slab
 12. DiamantulSUPREM

  Slab ba, slab
 13. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
 14. DiamantulSUPREM

  :)))
 15. DiamantulSUPREM

  Nick: Diamond RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) pYmY. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.