Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Roberte

Member
 • Content Count

  1400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

343 Impeccable

About Roberte

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Hobbies
  Gaming

Contact Methods

 • Skype
  alinrobert11
 • Steam ID
  RoberteRo

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  Roberte.N00Bul / Roberte.N00Bul.
 • RPG2 Nickname
  Robertzuzu
 • MIX Nickname
  Roberte
 • CS 1.6 Nickname
  Roberte

Recent Profile Visitors

2415 profile views
 1. @Seether89 Salut! Maine incep facultatea :(. Am avut si eu vacanta.
 2. Nick: Roberte Rank: (4) SFPD Lieutenant Am dat test cu: $AmiNe_SaiDi$ Data: 19.09.2019 Rezultatul probei teoretice: 0.5/3 Rezultatul probei practice: 7/10 Rezultatul probei SWAT: 6/8 Media pe cele 3 probe: 4.5 Rezultat total: Admis. Alte mențiuni: Felicitari!
 3. @A n n e Felicitari pentru rank 4!! @Plutonium Hai ca usor, usor o sa iei si tu.
 4. Nume: Roberte Rang: 4 Motivul: Vreau sa vad cum este viata si in SWAT. Alte precizari: Multumesc pentru intelegere. Pwp n00b.
 5. @Ultras Mugetsu nWo Bine ai revenit in familie
 6. Am votat ca ora antrenamentului sa fie Duminica 20:00 pentru ca eu prefer activitatile de seara, in timpul zilei poate sunt ocupat cu ceva. Am votat ca ora sedintei sa fie Duminica 21:00 pentru ca este seara si prefer sedintele seara decat ziua, in timpul zilei poate ma cheama cineva pe afara la un film, ceva de baut, asa mai pe seara e mai ok mai ales ca vine acum toamna si iarna si o sa fie destul de frig seara pe afara mai ales iarna.
 7. @Plutonium Te-ai facut frate cu dracu?
 8. @TheTom Multumim mult N00bisor. Mi-ai salvat viata inca o data cu modul asta.
 9. * Nick: Roberte * Rank: 2 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 04.08.2019 * Numar invoiri(x/y): 1/1 * Motivul: Sunt plecat de acasă, pentru ca am niște probleme personale de rezolvat. * Alte precizari: Mulțumesc pentru înțelegere, o sa încerc sa întru dacă ajung mai devreme.
 10. Nick: Roberte Rank: 1 Nelămurire: Atunci cand intrebi pe /d pentru acord chiar conteaza ordinea in care o faci (legat de radar)?. De exemplu: astazi am intrebat pe /d Pot pune radar in LS? si dupa aceea vream sa intreb Cineva radar SMB LS? (de 3 ori). Din ce am inteles am fost certat pentru ca nu am intrebat de la bun inceput de 3 ori Cineva radar SMB LS? si dupa sa pun intrebarea cu Pot pune radar LSPD in LS?. Dupa parerea mea este cam aiurea daca asa e regula si o fac o propunere, pentru ca mai important e sa intrebi de la bun inceput daca poti pune radar in acel oras, pentru a stii de la bun inceput daca se mai merita sa pui si intrebarea daca e cineva cu radarul intr-o zona din LS. Se face oricum mult spam de 3 ori cand intrebi prima data ,,Radar SMB LS'', asa ar fi mai bine sa incepi direct cu orasul si dupa sa urmeze zona respectiva. SS/Video (doar dacă e cazul): - Alte precizări: Multumesc pentru atentie.
 11. Nume: Roberte RPG Bar: Tipul de interviu dorit: Tema aleasa - Literatura Romana Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da Alte precizări: As dori sa sustin interviul cu Heisenberg62 sau Baoke.
 12. Nume: Roberte RPG Bar: Tipul de interviu dorit: Tema aleasa Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da Alte precizări: As dori sa sustin interviul cu Heisenberg62.
 13. uai nabule, mai dai si tu pe aici pe forum sau sal ?

 14. Roberte

  Nick: Roberte Rank: 6 Data: 1.09.2018 Am dat test cu: Boika1 Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): - Teren (x/4): - Rezultat final ( Admis / Respins ): Respins Alte precizari: Mult succes data viitoare. Nick: Roberte Rank: 6 Data: 1.09.2018 Am dat test cu: Ciusca10.KiNG Teorie (x/3): 3/3 Practic (x/5): - Teren (x/4): - Rezultat final ( Admis / Respins ): Respins Alte precizari: Mult succes data viitoare.
 15. Roberte

  @ad1117 La multi ani si tie B-Zonarule.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.