Jump to content

CR3ATIVe

VIP
  • Posts

    5363
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CR3ATIVe

  1. Salutare! Am intrat și eu pe forum după ceva vreme și mă bucur că facțiunea asta încă e activă și în top. Va felicit ca ați dus munca unui copil mai departe. #implicaresidevotament
  2. Display Name: CR3ATIVe Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Wallpaper Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/fr3HUbw Tema (În caz că nu există o imagine): ~ Text: ~ Dimensiuni: Ale imaginii originale Alte precizări: Incercati sa puneti doua cuburi de gheata in paharul cu whiskey. Cuburile de gheata ar trebui sa se adapdeze imaginea initiala. Multumesc.
  3. dc mi-ai luat statusu cu 'always be a leader not a follower'? aye? o vrei la buric?

  4. țo dau la buric și ție man

  5. vand sosete, vrey?

  6. Mai nou se poate da plus si pe status update. Pai?

    1. Show previous comments  6 more
    2. Bobo

      Bobo

      nush mane, dar eu ti-am dat like la status.

    3. Leventhe

      Leventhe

      vr shi yo :(

    4. MaRiO TSA
  7. Lucrarea 2. Simplu, clasic si sigur.
  8. @@undercover44, nu inteleg intrebarea. Daca ai nevoie de ajutor cu o alta problema sau daca nu am inteles eu enuntul ei poti sa imi scrii aici sau printr-un mesaj privat si rezolvam.
  9. @@undercover44 #include <iostream> using namespace std; void interval (int a, int b) { if (a>b) ///verific daca am citit capetele intervalului corespunzator (tratez cazul in care limita din stanga este mai mare decat cea din dreapta ///exemplu: daca citesc a=10 si b=2, imi creez intervalul [2,10]. {int aux; aux=a; a=b; b=aux; } int i; for (i=a;i<=b;i++) ///afisez fiecare numar dintre a si b folosind o structura repetitiva cout<<i<<" "; } int main() {int a,b; cout<<"Dati a:"; cin>>a; cout<<"Dati b:"; cin>>b; interval(a,b); ///apelul functiei return 0; }
  10. @@MaRiuS16, forta! @@Plutonium VODA, vad ca ti-a venit si tie randu' pe aici. Eu sunt bine, ma bucur sa aud ca-i bine factiunea. Am mai intrat pe forum zilele astea si am zis sa trec si pe la voi.
  11. Va salut cu respect. Cum mai e viata reporterilor?
  12. Multumesc pentru creeatie. Mai astept lucrari.
  13. @@Garret ROYAL, drepturile de autor le apartin. Am zis ca as vrea ceva asemanator cu logoul lor. Mersi frumos pentru incercare. EDIT: Munca "castigatorului" o sa fie rasplatita nu doar apreciata. Logoul o sa il folosesc atat la semnatura pe forum cat si pentru o pagina de instagram & tumblr, de aia am nevoie de ceva "original".
  14. Display Name: CREATIVe. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/349227-cerere-creative-logo/#entry5266371 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/59/59/57/595957eef0ba44032a1c86602ba21428.jpg , https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e5/dd/5b/e5dd5bc816dcbe8416528c770f9bcff2.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): Lion / king Text: ~ Dimensiuni: 1080 x 1080 Alte precizari: Vreau ceva asemanator cu WATCH ANISH logo. (https://www.google.ro/search?q=watch+anish+logo&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE8-TQ8eLSAhXoAJoKHe4iApAQ_AUIBigB&biw=1536&bih=734). ~~~ Imaginile atasate nu sunt obligatorii ~~~ ~~~ Nu tin neaparat ca backgroundul sa fie transparent ~~~ ~~~ Rog seriozitate. ~~~
  15. salutic

    1. Show previous comments  2 more
    2. South zeEk

      South zeEk

      Bine frate, cu munca, alea alea. Acum sunt in concediu si intru un pic mai des pe forum/in game. Da..am incercat sa pastrez veteranii langa mine, sper sa te revad si pe tine inapoi langa noi!

    3. South zeEk

      South zeEk

      Tu ce mai faci?

    4. CR3ATIVe

      CR3ATIVe

      Bine, m-am reapucat de samp in vacanta, momentan joc pe rpg4.

  16. Uita-te la status update-ul meu si o sa vezi...
  17. @, imi aduc aminte, cred ca ai fost chiar rank 5. Nu? @@South MaGe, @, la Vietnamese Boys. .
  18. @@South MaGe, nu cred ca o sa mai reintru pe rpg1 curand, am vrut doar sa va salut. Daca imi interziceti nu o sa mai postez pe aici .
  19. Salut! Ce mai faceti pe aici? Vad ca s-a marit numarul de sloturi si se mentine prin top factiunea asta. @@sRn, n-ai obosit batrane? Inca te mentii Cu un puternic sentiment de nostalgie, va salut cu respect!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.