Jump to content

CR3ATIVe

VIP
 • Content Count

  5362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

512 Fantastic

3 Followers

About CR3ATIVe

 • Rank
  Always be a leader, not a follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Marian
 • RPG1 Nickname
  CREATIVe

Recent Profile Visitors

32866 profile views
 1. CR3ATIVe

  @PCR Hector, @MiRoN20 - recenziile cerute nu pot fi rezolvate.
 2. CR3ATIVe

  Bautura cu care-mi surprind ficatul ocazional. Merita incercata. Recomand persoanelor care vor senzatii tari. Nu am telefonul pentru care doresti o recenzie. Te pot ajuta in schimb cu o comparare dintre OnePlus, IphoneX si S8 facuta pe emag. Pare un telefon foarte bun, depinde cum se comporta. Vad ca are voturi foarte bune pe mai multe siteuri si comentarii pozitive. Avand in vedere specificatiile si pretul, eu ti-l recomand. Daca are un coleg de-al meu o alta parere si mai multe cunostiinte il rog sa iti raspunda. https://www.emag.ro/compare/DP094NBBM,D1XVG7BBM,DD6ZJHBBM/
 3. CR3ATIVe

  Display Name: CR3ATIVe Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Wallpaper Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/fr3HUbw Tema (În caz că nu există o imagine): ~ Text: ~ Dimensiuni: Ale imaginii originale Alte precizări: Incercati sa puneti doua cuburi de gheata in paharul cu whiskey. Cuburile de gheata ar trebui sa se adapdeze imaginea initiala. Multumesc.
 4. dc mi-ai luat statusu cu 'always be a leader not a follower'? aye? o vrei la buric?

  1. Show previous comments  8 more
  2. SaRtOR
  3. Claude

   Claude

   ba io tiam dat like, vreau back

  4. SaRtOR

   SaRtOR

   Ti-am dat simpaticule

 5. țo dau la buric și ție man

 6. Uneori esti prea obosit sa mai rezisti, un motiv in care esti vulnerabil si trebuie sa te exteriorizezi. De ce postam in topicu' asta?
 7. CR3ATIVe

  L-as duce la curve. (Nu am frate) Ce ai face daca ar trebui sa impresionezi o persoana stiind ca multe in viitor ar depinde de asta?
 8. CR3ATIVe

  Nu pot veni cu o recenzie pentru ca nu am vazut tot filmul. Stiu ca este o comedie buna deoarece am vazut cateva secvente acum multi ani la televizor. Alegerea iti apartine. Poti astepta insa raspunsul colegilor mei, poate ei au vizionat filmul si pot veni cu o recenzie.
 9. CR3ATIVe

  Nu am avut probleme cu el pana acum si il am de ceva timp. Cum am zis, eu recomand brandul.
 10. CR3ATIVe

  Nu l-am testat pentru asa ceva, a avut cateva cazaturi si lovituri si nu am observat nimic.
 11. CR3ATIVe

  As aprecia daca incetati cu exprimari care instiga la un conflict. Argumentati-va parerile si atat.
 12. CR3ATIVe

  Pentru comunitatea B-Zone, nu ar avea rost in momentul de fata, cum am zis, un forum ofera posibilitatea utilizatorilor de a discuta in scris. Forum b-zone fara SAMP ar fi doar un forum. Cred ca era destul de clar asta din definitia termenului de 'forum' pentru internet.
 13. CR3ATIVe

  Forumuri pentru comunitati de jocuri? In ultima perioada apar din ce in ce mai multe comunitati de jocuri si aici nu e vorba doar de comunitatile de "SA:MP". Apar jocuri noi pe zi ce trece si multe dintre ele detin un forum adresat jucatorilor. Avand in vedere ca un forum reprezinta un site unde utilizatorii pot discuta in scris, acelasi scop il are si pentru comunitatile de jocuri. Pe un forum pot aparea atat discutii importante cat si lucruri banale. Din pacate, de multe ori apar discutii care nu isi au rostul si oameni falsi, acesta este un dezavantaj al forumurilor in general, unii abuzand de 'mica anonimitate' oferita de aceste platforme. Pentru B-Zone, la inceput, forumul a fost esential. Forumul era un inlocuitor al site-urilor RPG actuale, unde utilizatorii puteau sa isi discute problemele, sa efectueze tranzactii, sa faca reclamatii si nu numai. In momentul actual, daca discutam doar despre esenta jocului, forumul este folosit de utilizatori pentru a discuta, pentru a pune intrebari, de liderii pentru a face diverse anunturi in cadrul factiunilor pe care le conduc si pentru diverse evenimente sau anunturi. La nivel general, forumul este util comunitatii avand in vedere ca moderatorii pot discuta lucruri importante aici, chiar daca uneori apar neintelegeri. Exista categorii pe forum care nu au legatura cu jocurile oferite de comunitatea B-Zone, rostul acestora fiind de a oferi utilizatorilor o atmosfera placuta, prin varietatea domeniilor de discutie. Mereu exista loc de mai bine si putem aduce mai multe informatii despre aceste platforme, momentan o sa ma rezum la ceea ce am prezentat. Recomand tuturor persoanelor care se delecteaza prin jocuri video sa isi creeze un cont pe forumurile jocurilor respective si sa urmareasca noutatile si anunturile importante din cadrul jocului respectiv.
 14. Vrei sa cumperi un produs, sa mergi la un eveniment, sa vezi un film, sau orice altceva ce poate fi recenzat? Poti face o cerere in acest topic iar unul dintre moderatori te va ajuta daca are cunostiintele necesare despre acel produs/eveniment/etc scriind o recenzie. Luati aminte ca recenziile sunt subiective si fiecare poate avea o parere diferita. Model: - Doresc o recenzie pentru: - Denumire: - Alte precizari?: Nota: La "Doresc o recenzie pentru" se va completa cu una din urmatoarele: film, carte, eveniment, serviciu, produs, etc. La "Denumire" se va trece numele filmului, cartii, evenimentului, s.a.m.d. pentru care doriti o recenzie. La "Alte precizari" se vor face mentiuni suplimentare (daca e cazul).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.