Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

kricsen

Member
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kricsen

  1. pfu sa nu the deoki frumos mai esti mama =)) nici nu raspunzi ti s-a urcat faimoșagu la cap fgm de lider

    1. RW ZolyZEW

      RW ZolyZEW

      ahahaha, sunt smecher cu suprematie

    2. kRixN

      kRixN

      tiai luat okelari de gucci gang

  2. cf bei poluatorule

    1. kricsen

      kricsen

      ejti jmek tzai luat h'okelari de soare shukar baiat tziai dat ji paru pe spate shukar

  3. mai traiesti prafule)) datzaș ku porkunthine

    1. TakiSilentTSA

      TakiSilentTSA

      mancamiai pl de moldovean oparit

       

    2. kRixN

      kRixN

      fgm de kastrato imperato satz dau la moe))) mai traiesti ba my brother ❤️

       

  4. mi se spune des, pai eu am crescut cu b-zone sa zic asa si stiu deja cum sta treaba pe aici)) cand era baza 2014-2015 era vai... nu puteai intra la wars ca seara erau 1000 din 1000 on hai sefu nu da ji mie feve.. inca tin minte cum nu veneai la 1 war si primeai fw) toata lumea era fericita, conteaza noi sa fim uniti ca sa mai mentinem acest joc.
  5. scuze daca te-ai simtit jignit dar oricum daca nu era picat era sa fie fw no?cum ziceam treptat treptat si asa suntem putini jucatori fata de 2014-2015 acuma suntem dublu cazuti jos, cad americanii, rusii cadem si noi si uite asa developerii isi pierd interesul catre joc si nu le mai pasa, ba eu va inteleg ca vreti 72 de turfs si ca alea alea si ca membri buni si activi dar nu e frumos ca unii isi fac o invoire ca chiar nu pot ori au probleme si cand colo fw)))) bine eu ca eu pe mine nu ma intereseaza avertismentele dar unii care le place jocul baga la suflet si se simt rau si ii vezi ca pleaca si uite asa se lasa de joc. pai cam asa sta treaba)) jocul acesta moare)) la fel cum orice chestie devine veche jucatorii buni deja sunt lasati)) si daca scad oamenii din gangs sunt sigur ca scad si jucatorii + la asta afecteaza foarte mult comunitatea, asta e ce sa faci)) timpu trece nu toate raman pe vecie.
  6. puștiulică nu fi așa agresiv, dacă îți trăiești viața în samp și vrei să ai multe pătrate colorate pe un joc fantomă(deja nu o să țină mult) îți trebuie oameni care știu să tragă la war, crede-mă că dacă la numar îs 30(slabani+ 2 3 buni) si cei buni îs 10-15 sunt sigur că cei buni îi vor da jos pe cei mulți dar mai sunt și zile când oamenii care vor sa ajute nu pot veni la wars, acum ai motiv de ce să ții pică și ură, mult succes a da legat de taxi sau instructori nu sunt eu vinovat ca asa o faceti voi))
  7. csf o sa te dai cu liceu))))))))))) primul sarut prima iubire
  8. )) pai era clar ca se modifica orele de war.. a inceput scoala da defapt eu am inceput-o mai devreme dar csf, o sa stau la attack deja la 22:30
  9. sper sa fie de luni wars de la 20 pana la 22 ca daca nu o sa bag invoire
  10. l-am citit mi se pare ca e tot la fel si ca aia e, ne h auzim ceawless
  11. ce sa zic al dracu viorele picioru rau rau ft rau vroiam 1000 gold doar 200.. fake 7k euro
  12. puneti ba careva de baut ca a facut sv 10 ani ca eu nu am cu cine bea ke drq.
  13. păcat ksf, de ke nu merg servarele bhăăăăăăăăăăăăăă
  14. si eu sper, vezi ca eu sunt sefu pe aici eu comand pe toti, asculti de mine doar (nu glumesc)
  15. cand stau mai multi la attack se prinde, se stie, hai ne auzim maine la war daca nu o sa imi vina altceva in plan, ceawless
  16. mai stam si noi la attacku ala fratilor?ori trebe sa ma chinui singur toata ziua.
  17. xiaomi >apple, samsungi cel mai smecher telefon.
  18. hauz fatha kine e ala dhin thambnail, parkha theajteptam pa samp sa fakem trakar dhar thy ke faki, aja se fake, bhine mhai vhorbim nhoi, phyph

    1. Show previous comments  10 more
    2. kricsen

      kricsen

      e clar nu știi tu ce e bun fată =)) da ce băutura alcoolică îți place? :)) da lu prietenu? de curiozitate =)) (daca da zic să facem un concurs de băut) =)) cine bea cel mai mult câștigă juma de pumn=)) 

    3. South Bubu

      South Bubu

      @kricsen Ce-ai facut, Bobita, a baut pisica otet?

    4. kricsen

      kricsen

      ete mhiam thaiat ji eo apendikita ji khaut ji eu ku kine sa ma bhat po stikla de vhin, vhi thu sha ne bhatem? :)) zi la ke ora ji kare sever de samph ;))

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.