Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

kricsen

Member
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About kricsen

 • Rank
  Advanced member

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. pfu sa nu the deoki frumos mai esti mama =)) nici nu raspunzi ti s-a urcat faimoșagu la cap fgm de lider

  1. RW ZolyZEW

   RW ZolyZEW

   ahahaha, sunt smecher cu suprematie

  2. kRixN

   kRixN

   tiai luat okelari de gucci gang

 2. cf bei poluatorule

  1. kricsen

   kricsen

   ejti jmek tzai luat h'okelari de soare shukar baiat tziai dat ji paru pe spate shukar

 3. mai traiesti prafule)) datzaș ku porkunthine

  1. TakiSilentTSA

   TakiSilentTSA

   mancamiai pl de moldovean oparit

    

  2. kRixN

   kRixN

   fgm de kastrato imperato satz dau la moe))) mai traiesti ba my brother ❤️

    

 4. kricsen

  Nick: krixn Rank: 5 Data si ora: 10/1/2018 20:00-22:00 Nr. de invoiri (x/2) : 1/2 Motiv: nu sunt acasaAlte precizari: scuze, cred ca o sa pot ajunge pe la ultimele 2 cred nu promit.
 5. kricsen

  vrei sa te dau in leagan
 6. kricsen

  mi se spune des, pai eu am crescut cu b-zone sa zic asa si stiu deja cum sta treaba pe aici)) cand era baza 2014-2015 era vai... nu puteai intra la wars ca seara erau 1000 din 1000 on hai sefu nu da ji mie feve.. inca tin minte cum nu veneai la 1 war si primeai fw) toata lumea era fericita, conteaza noi sa fim uniti ca sa mai mentinem acest joc.
 7. kricsen

  scuze daca te-ai simtit jignit dar oricum daca nu era picat era sa fie fw no?cum ziceam treptat treptat si asa suntem putini jucatori fata de 2014-2015 acuma suntem dublu cazuti jos, cad americanii, rusii cadem si noi si uite asa developerii isi pierd interesul catre joc si nu le mai pasa, ba eu va inteleg ca vreti 72 de turfs si ca alea alea si ca membri buni si activi dar nu e frumos ca unii isi fac o invoire ca chiar nu pot ori au probleme si cand colo fw)))) bine eu ca eu pe mine nu ma intereseaza avertismentele dar unii care le place jocul baga la suflet si se simt rau si ii vezi ca pleaca si uite asa se lasa de joc. pai cam asa sta treaba)) jocul acesta moare)) la fel cum orice chestie devine veche jucatorii buni deja sunt lasati)) si daca scad oamenii din gangs sunt sigur ca scad si jucatorii + la asta afecteaza foarte mult comunitatea, asta e ce sa faci)) timpu trece nu toate raman pe vecie.
 8. kricsen

  puștiulică nu fi așa agresiv, dacă îți trăiești viața în samp și vrei să ai multe pătrate colorate pe un joc fantomă(deja nu o să țină mult) îți trebuie oameni care știu să tragă la war, crede-mă că dacă la numar îs 30(slabani+ 2 3 buni) si cei buni îs 10-15 sunt sigur că cei buni îi vor da jos pe cei mulți dar mai sunt și zile când oamenii care vor sa ajute nu pot veni la wars, acum ai motiv de ce să ții pică și ură, mult succes a da legat de taxi sau instructori nu sunt eu vinovat ca asa o faceti voi))
 9. kricsen

  Nick: krixN Rank: 5 Data si ora: 2109/2018 - 20:00-22:00 Nr. de invoiri : 2/2 Motiv: sunt la o zi de nastere si nu o sa pot veni la wars. Alte precizari:daca o accepti bine, daca nu imi dau demisia.
 10. kricsen

  Nick: krixN Rank: 5 Data si ora: 18/09/2018 - 20:00-22:00 Nr. de invoiri : 1/2 Motiv: multe teme de scris imi pare rau dar cfhiar nu pot veni. Alte precizari:Bafta la wars
 11. kricsen

  Nickname: krixn Rank: 5 Data si ora: 20 - 22:00, 13/09/2018 Nr de invoiri (x/2): 1/2 Motiv: e ziua iubitei mele si nu pot lasa totul ptr niste wars, nu traiesc in samp. Alte precizari: imi pare rau, maine o sa vin sigur la wars. daca nu vrei sa o accepti, te inteleg.
 12. kricsen

  csf o sa te dai cu liceu))))))))))) primul sarut prima iubire
 13. kricsen

  Nickname: krixn Rank: 5 Data si ora: 20 - 22:00, 10/09/2018 Nr de invoiri (x/2): 1/2 Motiv: am la scoala sedinta Alte precizari: haida fratzika akkepto si tu phasta doar.. ca de maine vin promit eo
 14. kricsen

  )) pai era clar ca se modifica orele de war.. a inceput scoala da defapt eu am inceput-o mai devreme dar csf, o sa stau la attack deja la 22:30
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.