Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Sniperinho

ETS2-Team
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

2 Followers

About Sniperinho

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 05/03/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Neamt, Romania

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG4 Nickname
  Sniperinho
 • CS 1.6 Nickname
  Sniperinho

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un raspuns pozitiv! Vei primi printr-un PM pe discord/forum toate informatiile de care ai nevoie.
 2. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un raspuns pozitiv! Vei primi printr-un PM pe discord / forum toate informatiile de care ai nevoie.
 3. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un răspuns pozitiv. Vei primi printr-un PM pe discord/forum cu toate informatiile de care ai nevoie.
 4. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un răspuns pozitiv. Ai sa primești informatiile necesare printr-un PM pe forum / discord. Succes!
 5. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost acceptata. Vei primi un link de invitatie printr-un PM pe Froum/Discord. Succes.
 6. Sniperinho

  Acceptat!
 7. Sniperinho

  Discord ID: Alexandru#7353 Gradul/Gradele dorite: "ETS2-Team" "ATS-Team" "Go-Team" "LG-Team" "RoS-Team" Link catre profilul RPG: - Poza cu [/stats]: -
 8. Sniperinho

  Discord ID:Alexandru#7353 Case ID(il primesti pe privat cand esti sanctionat):160 Membrul staff care ti-a dat sanctiunea(Apare jos in privat sub "Description"): DAN#4900 Motiv: Reclama.... User ID(il primesti pe privat cand esti sanctionat): 396004841618538516 Explicatii / Comentarii(ale tale): Pai mda... Banul a fost acordat cam aiurea si permanent... Recunosc ca am facut reclama dar nu la o comunitate de samp, etc si nu am vrut. Am dat pe toate grupurile de discord in care eram... Imi pare rau si sper sa ma puteti ierta. Adminul acela a primit remove...
 9. Sniperinho

  CV

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un raspuns pozitiv. Vei primi un PM pe discord / forum cu toate informatiile de care ai nevoie. Ne pare rau ca v-am facut sa asteptati!
 10. si eu vreau asa multe grade pls

  1. Sniperinho

   Sniperinho

   E bine să vrei 😘

  2. Crack exe
 11. Sniperinho

  Acceptat!
 12. Sniperinho

  Aplicatia ta a fost procesata si a primit un raspuns POZITIV! Felicitari!
 13. Sniperinho

  Invoire Sedinta 1.La ce ne ajuta invoirea de la o sedinta? Daca faci cerere de invoire la o sedinta nu o sa fii sanctionat daca nu o sa te prezinti la sedinta respectiva. Daca primesti 3 sanctiuni de tip Warn vei fi exclus din firma. 2.Termenii si Conditiile pentru a fi invoit de la sedinta. Daca ai facut o cerere de invoire si aceasta a fost acceptata iar tu in timpul sedintei te joci alt joc cererea de invoire o sa iti fie anulata. Aveti dreptul la maxim 1 cereri de invoire pe luna. (Se pot face exceptii in anumite cazuri). 3.Modelul pentru a depune o cerere de invoire la sedinta. Nume Topic: Invoire Sedinta - Nume Exemplu: Invoire Sedinta - Sniperinho
 14. Sniperinho

  • REGULAMENT GENERAL • 1. Va este interzis sa fiti intr-o alta firma atata timp cat sunteti membri in B-Trans. 2. Amenintarile la adresa firmei se vor pedepsi cu interdictie permanenta. 3. Daca considerati ca ati fost sanctionati gresit, puteti da un mesaj pe Forum / Discord catre liderul firmei. 4. Stafful firmei isi rezerva dreptul de a accepta in firma pe cine doreste. 5. Stafful poate acorda o sanctiune mai mare decat AV, cum ar fi demitere/interdictie temporar etc. ♠ REGULAMENT CONVOAIE ♠ 1. Trebuie sa mentineti o distanta (PE TAB) de 75 metri intre voi. 2. Trebuie sa plecati in ordinea in care sunteti anuntati. 3. Sunteti obligati ca pe timp de convoi sa va respectati locul in convoi pe tot parcursul acestuia. 4. Cine are probleme tehnice/ PC mai slab poate cere sa stea la sfarsitul convoiului. 5. Persoanele ce nu pot ajunge la convoi, pot face o cerere de invoire. 6. In timpul convoiului nu aveti voie sa tipati (sa faceti galagie), sa depasiti limita de viteza indicata (exceptie cand ramaneti in urma), sa opriti neanuntat si alte situatii de acest gen. ♣ REGULAMENT DISCORD ♣ 1. Trebuie sa folositi un limbaj decent. 2. Nu aveti voie sa va certati intre voi, daca aveti o problema o discutati impreuna cu un membru din conducere. 3. Este interzis spamul. 4. A nu se cere functii in firma. 5. Nu va puneti nume indecente. 6. In timpul convoiului nu aveti voie sa discutati peste coordonatori. 7. Pe timp de convoi trebuie sa aveti microfonul la buton. ♦ REGULAMENT FORUM ♦ 1. Nu aveti voie sa faceti dublu/triplu post intr-un topic. 2. Postul vostru trebuie sa contina cel putin 3 cuvinte atunci cand faceti un post. 3. A nu se folosi un limbaj indecent. 4. Certurile de orice tip sunt interzise ( inclusiv cele ce tin de fotbal/alte sporturi). 5. Trebuie sa respectati regulamentul general al forumului comunitatii B-Zone. * Orice abatere de la acest regulament se sanctioneaza cu 1 Warn.
 15. Sniperinho

  Anunturi Importante
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.