Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Snipi

Radio-Team
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

2 Followers

About Snipi

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 05/03/2004

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Neamt, Romania
 • Hobbies
  Radio.B-Zone
  B-Zone Trans

Contact Methods

 • Skype
  live:snipisor
 • Discord
  Snipi#7353

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru

Recent Profile Visitors

1287 profile views
 1. Va asteptam cu vot-urile voastre. https://forum.b-zone.ro/topic/425904-emisia-jucatorilor-part-1-vot/

 2. Echipa Radio.B-zone.ro va roaga sa fiti obiectivi in acest vot. Dj-ul care a sustinut evenimentul: Snipi (Supervisor)
 3. Snipi

  Emisia dedicata acestui eveniment v-a incepe in 5 minute.
 4. Salutare B-Zone. Astazi m-am gandit in timp ce eram in emisie sa fac un challenge atat pentru mine cat si pentru voi. Dedicatiile in acest moment sunt deschise si vor ramane deschide pana voi intra in emisie din nou. Dedicatiile vor fi deschide aproximativ 24 de ore. Fiecare ascultator care doreste sa participe trebuie sa puna o dedicatie pe site-ul de dedicatii cu un text si o melodie. Eu sau alt dj o sa facem o emisie cu un playlist format doar din melodiile voastre. Castigatorul v-a primi invite pe discord-ul Radio.B-Zone si un grad special pe acesta. Acesta o sa poata lua legatura mai rapid atat cu echipa administrativa a postului de radio cat si cu fostii, actualii si viitorii d.j. care mai decid sa ramana pe server. Reguli: DJ-ul coordonator are dreptul sa aleaga melodiile. (Nu este obligat sa puna toate melodiile voastre) Nu aveti voie sa puneti mai mult de 10 melodii / dedicatii. In chenarul intitulat "De la:" sunteti rugati sa completati dupa urmatoarele sintaxe: (Nume | NumeDiscord#tag) sau (NumeDiscord#tag). Un exemplu. (Alexandru | Snipi#7353) respectiv (Snipi#7353). Parantezele nu vor fi puse. Daca castigatorul intra pe discord-ul staff iar peste 50% din membrii acestuia considera ca nu e bine sa fie acolo sau incalca regulile serverului sau divulga informatii confidentiale, acesta v-a fi banat permanent. Orice dedicatie in care se injura aiurea sau sunt adresate jigniri grave asupra anumitor persoane vor fi banate pe IP pe o perioada nedeterminata de timp. Informatii: La fiecare editie/parte a acestui concurs/challenge o sa fie premii diferite. DJ-ul are dreptul de a alege castigatorul. Link-uri utile: Site dedicatii: click (aici) Mult succes tuturor! Fie ca cea mai buna si inspirata dedicatie sa castige. Pentru orice problema / nelamurire ma puteti contacta pe forum sau pe discord (Snipi#7353).
 5. In acest moment, Snipi este in direct la Radio.B-Zone! Pentru a accesa emisia de pe telefon/tableta/calculator sau alte mijloace puteti introduce acest link in browser: http://5.39.71.159:8000/; . Pentru a pune o dedicatie puteti intra pe b-zone.ro/dedicatii ! Ascultare placuta!

  1. Elena

   Elena

   Minti.

  2. Snipi

   Snipi

   Bnu. Dak esti inactiva ke sati fac?

  3. Elena

   Elena

   Nmc, sunt an vacanta lsm

 6. Radio.B-Zone.ro este din nou online! Ascultare placuta si ne scuzati de asteptare!

 7. Snipi

  Microsoft Windows | Xbox One | Nitendo Switch | PlayStation 4 | iOS | Android Website official: aici Data lansarii: 8 Decembrie 2017 - Microsoft Windows | Xbox One 26 Iulie 2018 - Nitendo Switch | PlayStation 4 | iOS | Android Creator: "Dynamic Pixels" Publisher: tinyBuild Engine: Unreal Engine 4 Informatii: Hello Neighbor este un joc horror de supraviețuire dezvoltat de Dynamic Pixels și publicat de tinyBuild. Scopul jocului este ca jucătorul să se strecoare cu succes în subsolul casei vecine pentru a descoperi un secret. Inteligența artificială a jocului (AI) modifică comportamentul vecinului pe baza acțiunilor trecute ale jucătorului, cum ar fi setarea capcanelor pe căile pe care le-a urmat jucătorul într-o încercare anterioară. Trailer: Poze: Cerinte de sistem: Cerinţe minime de sistem: CPU: i5 and up RAM: 6 GB RAM GPU: GTX 770 and up DX: Version 12 OS: Windows 7 and up Store: 5 GB available space Sunet: Stereo. Play with good stereo. Rețea de calculatoare: Broadband Internet connection Cerinţe de sistem recomandate: CPU: i7 RAM: 8 GB RAM GPU: GTX 1060 DX: Version 12 OS: Windows 10 Store: 5 GB available space Sunet: Stereo. Play with good stereo. Rețea de calculatoare: Broadband Internet connection Informatii suplimentare: Surse: Official Website | SystemReqs Jocul nu este inca lansat pe Steam, daca doriti sa fiti printre primii care il jucati, va puteti abona la "newsletter". Pozele sunt luate de pe website-ul official. Descrierea este inspirata de pe website-ul official si tradusa de catre mine. Imi cer scuze daca traducerea nu este perfecta.
 8. Snipi

  PlayStation 4 | Play Station 4 Pro | PlayStation 3 Calitati: (+)Poveste captivantă cu personaje noi (+)Locaţie familiară, redată de un motor grafic modern (+)Dialoguri excelente în limba japoneză (detine si dublaj în engleză) (+)Sisteme împrumutate din jocuri adventure (+)Lupte fluente cu multiple procedee situaţionale (+)Upgrade de frigider la nivel „badass” Defecte: (-)Ruleaza doar in 30 de cadre pe secunda Caracteristici: Mod: SinglePlayer Data Lansarii: 13 Decembrie 2018 (Japonia) 25 Iunie 2019 (Global) Seria: Yakuza Descriere si Informatii: Judgment este produs de echipa din spatele cunoscutei serii "Yakuza", acţiunea având loc în acelaşi univers, în oraşul "Tokyo" al zilelor noastre. Firul poveştii din "Judgement" îl urmăreşte pe Takayuki Yagami, un detectiv particular ce încearcă să desluşească misterul unei serii de crime. Judgment este primul joc modern plasat în cadrul universului Yakuza care beneficiază de o localizare completă în engleză. SEGA a optat pentru reînregistrarea tuturor dialogurilor în engleză, rolul personajului principal Takayuki Yagami fiind interpretat de actorul Greg Chun. Poze / Trailer: Trailer: Poze: Alte informatii: Din pacate nu am reusit sa fac rost de niste cerinte de sistem exacte. Puteti incerca jocul. Nu pot sa ma afirm daca nu sunt sigur. Am gasit niste cerinte de sistem dar nu sunt sigur ca sunt bune asa ca am luat decizia sa nu le public. Sursele din care m-am inspirat: Go4it | Wikipedia | YouTube . Sper sa nu fi facut greseli gramaticale, etc. Recunosc ca m-am grabit putin cu acest topic. Succes!
 9. Momentan Radio.B-Zone.ro intra in stadiu de mentenanta. Postul de radio o sa fie inchis momentan pentru rezolvarea unor probleme. Am sa va tin la curent in acest topic despre progresul facut.
 10. Snipi

  Sper sa-ti placa. Mult succes!
 11. Snipi

 12. Snipi

 13. Snipi

  Adevarul trist.
 14. Snipi

  r3

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.