Jump to content

so0unDy.

Member
  • Posts

    886
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by so0unDy.

  1. Nick-ul tau: onlyvn
    Server: RPG1
    Descrierea bugului: Deci, am aprovizionat stock-ul la bunker. Am avut misiunea sa iau 2 cargobob-uri de la Aero LS, dar faza e ca am adus primul cargobob, am aprovizionat bunkerul, si in mod normal, cargobobul trebuia sa dispara si sa plec dupa al doilea, dar acesta a disparut timp de o secunda, dupa care a reaparut, si eu am urcat inapoi in el si am aprovizionar din nou bunkerul...
    Screenshot(s): Nu am, s-a blocat jocul dupa ce am pus in bara sampul...

  2. On 9/14/2021 at 10:45 AM, Kimbal said:

    Femeile n-au ce cauta in politie.

    Ba da, au. Exista multe femei in MAI care isi fac treaba mai bine decat multi barbati. ;) Spun asta fiind student la Academia de Politie :* . O faci pe ea comunista, dar tu esti cel care interzice femeilor angajarea in MAI :( 

     

    On 9/14/2021 at 10:45 AM, Kimbal said:

    Referitor la politie, iti sugerez sa-ti vezi de treaba. Cu atitudinea ta n-ai sanse acolo, te vor devora... asta in cazul in care treci admiterea care este foarte grea.

    Iti sugerez sa incerci o functie la stat, functionar public la ceva ghiseu, te caracterizeaza excelent acreala in aroganta. 

    Cu asa atitudine are sanse mari sa intre si sa se descurce de minune. Ai fost student acolo de vorbesti? NU. De unde stii cum se va descurca ea? C'mon, vedeti-va de treaba. Nu uitati sa dati un /buylevel, ca asta e unica mandrie a voastra. 

     

    Spre deosebire de majoritatea care o criticati, ea are scopuri in viata, pe care si le va atinge, frustratilor. ;) 

     

    Mult succes la admitere @Ailime. E bine ca ai "fani", inseamna ca faci ceea ce trebuie. :) 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.