Jump to content

Ailime

RPG News Reporters Leader
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 Impressive

About Ailime

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday August 4

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Ailime

Recent Profile Visitors

3348 profile views
 1. Ailime

  Pt content draga imi. Nu stiai? 🤨
 2. - Nume: Ailime - Rank: Lider - Saptamana: 18.11.2019 - 24.11.2019 - Misiunea: Cel mai ascultator si rapid reporter. - Alte detalii: In randurile de mai jos va voi explica ce trebuie sa faceti ca sa castigati aceasta misiune. Vor exista 3 locuri la aceasta misiune! Cei care vor posta primii in acest topic dupa modelul de pe prima pagina si respecta cele cerute mai jos castiga! Veti avea de indeplinit 3 sarcini! 1. Trebuie sa faceti o poza cu un helper (screenshot, de preferabil cu F8) si trebuie sa aveti in chat tot ce contine comanda /id 'numele jucatorului'. Dovada voastra trebuie sa arate asa: https://imgur.com/a/Bs4jPs5 si trebuie sa postati in drepul acestei sarcini, si bara RPG a acestuia. Exemplu: 2. Trebuie sa faceti o poza (screenshot, de preferabil cu F8) cand sunteti F intr-un News Van, Dovada voastra trebuie sa arate asa: https://imgur.com/a/tFPROyZ. 3. Ultima sarcina consta intr-o poza facuta de voi cu aparatul la HQ-ul News Reporters (puteti face poza din orice unghi vreti atat timp cat se vede clar ca e HQ-ul nostru). Exemplu: https://imgur.com/a/OZHIBuG. Reguli: Misiunea este valabila de luni, 18.11.2019 pana vineri, 22.11.2019 (23:59) Trebuie sa aveti data si ora in dreapta sus, server-ul in stanga jos si /timestamp! Primii 3 care posteaza in acest topic precum am spus mai sus CASTIGA! Postati doar cand aveti toate dovezile, nu ca sa fiti primii si dupa doar sa editati! Nu e frumos si nici n-o sa iau in considerare postarea lui/ei. Cine nu respecta modelul de postare si cerintele nu are sansa la premiu! Pentru a lua aparatul trebuie sa fiti in HQ si sa tastati comanda /camera. Sarcinile se incep de luni, nu mai repede!! Premii: Locul I: Raport optional pentru saptamana urmatoare. Locul II: Raport injumatatit saptamana urmatoare. Locul III: Primeste 100.000$. Daca aveti intrebari sau nelamuriri despre misiune, lasati-mi mesaj pe Discord, WhatsApp sau intr-un PM pe forum.
 3. - Nume: Ailime - Anunţ: Dupa 125 de zile petrecute in LV School Instructors, a venit ziua in care GaBBlue a fost promovat la rangul de LV Under Boss (6), primimd functia de la liderul sau, adyy. Mult succes cu functia! Primul rand: Dupa 125 de zile petrecute in LV School Instructors, a venit ziua in care GaBBlue a fost promovat la Al doilea rand: rangul de LV Under Boss (6), primind functia de la liderul sau, adyy. Mult succes cu aceasta! - Dovadă: https://imgur.com/a/0epMV1E - Data publicării: 15.11.2019 - Tema anunţului: promovare - Bara RPG a jucatorului: - Alte precizări: nop
 4. Ailime

  - Nume: Ailime - Rank: Lider - Membrul sancţionat: C.Cosmin - Sancţionat în data: 15.11.2019 - Motiv: /news aiurea - Sancţionat cu: Faction Warn - Dovada (în funcţie de caz): https://imgur.com/a/8BFV2dx - Alte precizări: Aceeasi problema, eram on si nu puteam trece cu vederea; asta este. Ai gresit, iti asumi, totul e pe merit.
 5. Intern (1) Members: ST[4]CKY - disponibil FreshStyle23 - disponibil Andrew.NikeBrand - pachet activ AnonimZrr - pachet activ Classics - pachet activ reporterul.marius - disponibil Local Reporter (2) Members: Hitarashi.TSA - disponibil Raluca - disponibil Reedorf - pachet activ MrBean1 - disponibil The.Emperror - disponibil ZoNaBuM - pachet activ Walter - disponibil reporterul.Batista - disponibil Soare - disponibil George.Tradatorul - disponibil Gabriell - disponibil JustMe - disponibil Reedorf, ai un pachet de tip 4 activ cu anuntul: Clanul Veteran Family [VF] recruteaza noi jucatori cu minim nivel 25. Aplicatiile se fac pe website! Ai timp sa dai tot pachetul pana in 17.11.2019. Fresh si Zona, aveti fiecare un pachet de tip 4 activ cu acelasi anunt: Clanul Safe 4 Family recruteaza membri devotati si politicosi cu nivel 25+. Mai multe detalii pe RPG. Aveti timp sa dati tot pachetul pana in 17.11.2019. Andrew.NikeBrand, ai un pachet de tip 4 activ cu anuntul: Clanul Legion O Royal Dinasty [LORD] recruteaza membri activi cu nivel 10+. Aplicatiile se fac pe website! Ai timp sa dai tot pachetul pana in 18.11.2019. AnonimZrr, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu anuntul: Clanul Veteran Family [VF] recruteaza membri cu nivel 25+ si activi la spray. Aplicatiile se fac pe website! Ai timp sa dai tot pachetul pana in 18.11.2019. Classics, ai un pachet de tip 4 activ cu anuntul: Clanul The Last Generation recruteaza membri activi si seriosi cu nivel 25+. Aplicatiile se fac pe website! Ai timp sa dai tot pachetul pana in 22.11.2019.
 6. @Spike din TLG, cererea ta a fost acceptata, iar de pachetul tau se va ocupa Classics si te va costa 30.000$. Classics, ai un pachet de tip 4 activ cu anuntul: Clanul The Last Generation recruteaza membri activi si seriosi cu nivel 25+. Aplicatiile se fac pe website! Nu uitati sa transferati banii reporterului care se ocupa de pachet (/transfer). Nu verificam activitatea reporterilor!! Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastră. Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidența pachetelor de anunțuri" și alegeți pe cineva ''disponibil''. News Reporters nu răspunde în niciun fel în situația în care reporterul părăsește facțiunea, indiferent de motiv, până să fi terminat de publicat anunțurile din pachet. Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: - încadrați-vă în 109 caractere. - exprimați-vă cât mai coerent. - nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de măsură. - includeți și numele dumneavoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva.
 7. Buna ziua! Am reintrodus reporterul saptamanii. Dupa fiecare saptamana se va face cum s-a facut si pana acum, o evidenta a raportului de activitate, iar cel care are cele mai multe puncte primeste un premiu in $ de la leader/sub-leader. In fiecare luni, cel tarziu marti va aparea evidenta in topicul ''Evidenta raportului de activitate & clasament''. Premiul poate sa difere de la o saptamana la alta. Pe viitor poate vor fi ca premiu raport optional sau injumatatit! Momentan, premiul este de 200.000$. Bafta! Hello! I reintroduced reporter of the week. After every week it will be done as has been done so far, an evidence of the activity report and the one who has the most points receives a prize in $ from leader/sub-leader. Every Monday, at the latest Tuesday will appear in the topic ''Activity report evidence & leaderboard''. The prize may differ from one week to the next. In future maybe the prize will be an optional or half-report! For now, the prize is 200.000$. Good luck!
 8. Ailime

  Mda.. daca faci pe prostu las o balta=))
 9. Ailime

  Uau flavi, de la cel care nu ma asteptam sa ma dezamageasca🤣 se pare ca unii uita de unde au plecat
 10. Ailime

  @Danony ZEWsa iei toate topicurile pe rand, poate gasesti cv undeva si ma faci de lw
 11. Ailime

  ceau, cf pe la noi gabore
 12. RydenN, ai un interviu normal cu Corina. Ai timp sa-l sustineti pana in 17.11.2019 (20:37). Daca din diverse motive nu-l dati in termen de 72h, esti obligat sa-l postezi ca anulat in topicul acesta!
 13. @Corina, cererea ta a fost acceptata. Reporterul este RydenN. Ai timp sa-l contactezi ca sa-l sustineti 72h, in caz contrar, interviul va fi anulat! Lista reporterilor disponibili: Network Anchor (4): Alin1234 disponibil RydenN - interviu activ Local Editor (3): Dreew disponibil C.Cosmin disponibil Ionutm disponibil Andu. disponibil Adonis disponibil Reno disponibil Lista reporterilor inactivi: - Regulile repartizarilor interviurilor: - un reporter care a primit functia de Local Editor este pus la finalul listei. - reporterii care au un interviu activ, vor fi asezati la finalul listei pana la realizarea acestuia; clientii cu cererea acceptata au la dispozitie 72 de ore pentru a contacta reporterul in joc. In caz contrar, reporterul va anula interviul si va posta in topicul "Evidenta interviurilor". - reporterii care au inactivitate vor fi plasati intr-o lista speciala; dupa terminarea inactivitatii, acestia vor fi plasati la finalul listei cu reporteri disponibili. - clientul care vrea sa dea interviul cu un reporter anume, va verifica lista cu reporterii disponibili si daca reporterul este disponibil, va introduce numele acestuia la "Alte precizari"; daca reporterul nu este disponibil, ii se va acorda primul reporter disponibil. - interviurile sunt obligatorii pentru reporterii de rang 3 si rang 4. Daca jucatorul doreste sa sustina interviul cu un membru rang 5-6 sau un membru care detine gradul de admin/helper, exista posibilitatea ca acesta sa refuze si in acest caz vi se va oferi primul reporter disponibil din lista. - pentru greseli / nelamuriri apelati la mine printr-un PM sau IN GAME! - in caz de sunteti pe blacklist si am acceptat din greseala, veti fi automat respinsi de reporterul respectiv.
 14. - Nume: Ailime - Rang: Lider - Candidatul testat: TENDOIpupaIrina - Rezultat proba teoretică: 0/3 - Rezultat proba practică: 1/5 - Rezultat final: Admis - Nume pe forum (in cazul in care a promovat): @oC Tendoi - Alte precizări: - - Nume: Ailime - Rang: Lider - Candidatul testat: Road.RT - Rezultat proba teoretică: 0.5/3 - Rezultat proba practică: 1/5 - Rezultat final: Admis - Nume pe forum (in cazul in care a promovat): @Road2Glory ZEW - Alte precizări: -
 15. Ailime

  😮 nu..., sa va tina xD alex x2
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.