Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

Ailime

RPG News Reporters Leader
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

265 Extraordinary

About Ailime

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday August 4

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  є๓เɭเค
 • RPG1 Nickname
  Ailime
 • RPG2 Nickname
  Ailime

Recent Profile Visitors

6376 profile views
 1. Buna seara, agentilor, mai putin tie Catalin.
 2. Ailime

  @LEET, sanctiune acceptata. Heisenberg primeste un AV in data de 27.01.2020. Nume: Ailime Rank: lider Membrul sancționat: .AkU Sancționat în data de: 27.01.2020 Motiv: reclamatie website Sancționat cu: FW Dovada (în funcție de caz): aici Alte precizări:
 3. Ailime

  Nume: Ailime Rank: lider Membrul sancționat: snikk.MILITARY Sancționat în data de: 27.01.2020 Motiv: contrubutii insuficiente Sancționat cu: FW Dovada (în funcție de caz): website Alte precizări: 3/3
 4. Intern (1) Members: Alecs.AmPile - pachet activ .BogdaN - disponibil Anette - disponibil gaska2 - disponibil Gabu - disponibil .Luca - disponibil Antique[2] - disponibil Blue. - disponibil .Lewis - disponibil FlaGMy - disponibil Smilee - disponibil Tendoi - disponibil Local Reporter (2) Members: Andrei.ZEW. - disponibil [email protected] - disponibil Audi. - pachet activ Merisor.80inBRAT - pachet activ GhOsT_x - pachet activ Audi., ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu anuntul: ST[4]CKY vinde casa cu ID-ul 192 din LV, fiind pozitionata intr-un cartier linistit cu vecini prietenosi. Daca-ti da banii, ai timp o saptamana de cand ti i-a dat sa termini pachetul! Merisor.80inBRAT, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu anuntul: [AIM][HaVaNa] vinde aeronava de tip Shamal. Daca esti interesat, contacteaza-l in joc. Daca-ti da banii, ai timp o saptamana de cand ti i-a dat sa termini pachetul! GhOsT_x, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu anuntul: sQrt vinde afacerile principale de tip Pay N Spray din LV si SF la pretul de 270.000.000$. Daca-ti da banii, ai timp o saptamana de cand ti i-a dat sa termini pachetul! Alecs, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu auntul: Casa cu ID-ul 510 de langa Spawn Civil LS va asteapta cu rent gratuit. Daca-ti da banii, ai timp o saptamana de cand ti i-a dat sa termini pachetul!
 5. @sQuare RooT, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa GhOsT_x si te va costa 40.000$. GhOsT_x, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu anuntul: sQrt vinde afacerile principale de tip Pay N Spray din LV si SF la pretul de 270.000.000$. @GabYGaBuTzU, cerere respinsa. Un anunt din pachet poate fi doar pe un singur rand, citeste data viitoare prima pagina. @Dani1120, cerere acceptata. De pachetul tau se va ocupa Alecs.AmPile si te va costa 40.000$. Alecs, ai un pachet de tip 4 (40 /news) activ cu auntul: Casa cu ID-ul 510 de langa Spawn Civil LS va asteapta cu rent gratuit. @ToVarasu Row, cerere respinsa. Nu influentam publicul prin aceste pachete, trebuie sa-i convingi tu prin mai multe evenimente. Imi pare rau. Nu uitati sa transferati banii reporterului care se ocupa de pachet [/transfer]. Nu verificam activitatea reporterilor!! Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită in contul reporterului responsabil de pachetul dumneavoastră. Dacă doriți ca un anume reporter să vă preia pachetul, verificați ultima mea postare din topicul "Evidența pachetelor de anunțuri" și alegeți pe cineva ''disponibil''. News Reporters nu răspunde în niciun fel în situația în care reporterul părăsește facțiunea, indiferent de motiv, până să fi terminat de publicat anunțurile din pachet. Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății. Dacă pe viitor doriți să evitați situația în care vă este modificat anunțul din cerere, țineți cont de următoarele: - încadrați-vă în 109 caractere. - exprimați-vă cât mai coerent. - nu utilizați prescurtări decât dacă este vorba despre locații, facțiuni sau unități de măsură. - includeți și numele dumneavoastră dacă doriți să vindeți sau să cumpărați ceva.
 6. Ailime

  Buna seara, reporteri! Va doresc o saptamana frumoasa si succes la examene / scoala. Ps: nu mai acceptati live cu cerere gresita ca sa nu mai tot editez / sa pun pe hidden si sa ma iau de toti, multumesc de intelegere.
 7. @South aRsenie, cerere respinsa. Cred ca scrie destul de clar ca trebuie link nu bara RPG. Romanurile grele din pacate.
 8. Ailime

  Ce sunteti asa hateri ma:(
 9. INTERVIEW SELENA GOMEZ https://youtu.be/bn_ti_2VTHc
 10. Ailime

  E bun=) Ia gura
 11. Ailime

  Mhm, nu se va mai intampla
 12. Nickname: Ailime Genul de filme: Horror, drama, actiune Motivele pentru care îmi place: Imi place sa fiu mereu cu “sufletul la gura” si sa nu am timp sa ma plictisesc cand ma uit la un film, iar la filmele de groaza / drama / actiune n-ai cum sa nu ramai focusat, dar depinde intr-adevar de film.
 13. Nickname: Ailime Genul de cărţi: Imbinarea genurilor, de ex: romantic & comedie si asa mai de parte. Motivele pentru care îmi place: Imi place varietatea si nu prea conteaza genul daca cartea este buna si scrisa cum trebuie. In schimb, editura si autorul fac diferenta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.