Jump to content

Ailime

Member
 • Posts

  3761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Ailime last won the day on January 22 2022

Ailime had the most liked content!

About Ailime

 • Birthday 08/04/2004

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Salar de Uyuni

Previous Fields

 • Real name
  Emilia
 • RPG1 Nickname
  Ailime
 • RPG2 Nickname
  Ailime

Contact Methods

 • Discord
  Emilia#9759

Recent Profile Visitors

34001 profile views

Ailime's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 7 Consecutive Logs
 • 2 Consecutive Logs
 • First Post
 • 100 Posts

Recent Badges

3.6k

Reputation

 1. Ailime

 2. Ailime

  Autor: Agatha Christie Titlul cărţii: Zece negri mititei Anul publicării: 1939 Genul cărţii: Roman polițist (crime, mister, investigații) Numărul de pagini: 272 (apare pe wiki), ce am citit eu avea 304 Scurtă descriere: În roman, zece oameni sunt ademeniți să vină pe o insulă sub diferite pretexte, ex. oferirea unui loc de muncă, o vacanță de vară târzie și neașteptată sau întâlnirea unor prieteni vechi. Fiecare dintre ei a fost făptaș al unei crime, dar fie a scăpat de justiție, fie a comis un act care nu poate fi sancționat legal. Oaspeții sunt acuzați de "crimele" lor în prima seară, prin intermediul unei înregistrări de gramofon, și sunt informați că au fost aduși pe insulă să plătească pentru ce au făcut. Ei sunt singuri pe insulă și nu pot scăpa, datorită distanței prea mari de uscat, dar și datorită vremii capricioase. Care dintre ei este criminalul? Oare va supravietui cineva? Recenzie personală: Este prima carte pe care o citesc de la această autoare și mi-a plăcut mult. Am devorat-o în două zile, abia așteptam să aflu cine este în spatele acestui plan malefic. Tot ce s-a întâmplat a fost pe neașteptate. Merită citită!
 3. Ailime

  Titlul serialului: Man Vs Bee Anii producţiei: 2022 Genul serialului: Comedie Număr sezoane şi episoade: 1 sezon & 9 episoade Durata episoadelor: ~15 minute Scurtă descriere: Un bărbat fără adăpost care caută de muncă este angajat de o femeie de afaceri pentru noua sa casă. Wacky Hi-Jinks încearcă să aibă grijă de această casă în timp ce este urmărit de o albină răutăcioasă. Recenzie personală: Nu e cine stie ce, nu prea merita. Am vazut doar cateva episoade, m-am plictisit uitandu-ma. Personajul principal e Mr. Bean.
 4. Ailime

 5. Ailime

 6. Ailime

  I think I found the movie, could it be OLD?
 7. Nume: .AKU - Rank: 1 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 29/01/2023 - Motiv: nu am timp - Alte precizări: m-a rugat pe mine
 8. - Nume: Ailime - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ailime - Tipul de interviu dorit: normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: desigur - Alte precizări: nop
 9. Titlul serialului: Alta Mar (High Seas) Anii producţiei: 2019-2020 Genul serialului: Drama, mister, drama istorica, crima Număr sezoane şi episoade: 3 sezoane & 24 episoade Durata episoadelor: ~ 40 de minute Scurtă descriere: După moartea tatălui lor, surorile Eva și Carolina Villanueva călătoresc pe transatlanul, Bárbara de Braganza, pe drum din Spania către Brazilia la sfârșitul anilor 1940. Ele devin implicate în investigarea morților misterioase la bord, a unui microfilm secret și a aurului nazist ascuns. Serialul începe cu o femeie misterioasă pe nume Luisa care le cere ajutorul surorilor, care o introduc ilegal la bord. Recenzie personală: Mi-a plăcut mult serialul. A fost foarte interesant pe tot parcursul episoadelor și nu m-am plictisit deloc. Merită vizionat!
 10. Uau, cine e lider?? Sunt mandra de tine, bravo Tuser ❤️ 

  1. Tuser

   Tuser

   Mulțumesc, mi-am atins scopul pe care îl aveam de mic nablet pe samp 🤣

 11. da chiar, tot nu primesc gradu ala de vip?😢

  1. Show previous comments  6 more
  2. Ailime

   Ailime

   Intr-adevar, dar nu-mi ura inca “back” ca nu stiu cat ma tine

  3. Dark Night

   Dark Night

   Depinde de aroganțe 🤷‍♂️

  4. Ailime

   Ailime

   Nu ma prind la ce faci aluzie

 12. Am intrat pe forum sa-ti zic iar cat de cute esti

  1. Show previous comments  2 more
  2. Ailime

   Ailime

   am intrat intr-un sfarsit, macar pe forum, daca pe samp nu

  3. sykozawr

   sykozawr

   @ Ailime Cristinel a murit...

  4. Ailime

   Ailime

   Oh, imi pare rau sa aud asta.. 😢

 13. As cam vrea si eu grad de VIP, numa’ zic :) 

  1. Show previous comments  5 more
  2. David.

   David.

   Toata lumea vrea aparent gradele inapoi :))

  3. Beebita ToV

   Beebita ToV

   Ailime merita toate gradele!

  4. low A n n e
 14. Ailime

  N-ai cum sa fii criticat cand nu faci nimic Imi pare rau sa mai vad persoane care nu si-au putut vedea de viata lor. Cu siguranta mi-e dor de zilele de odinioara, dar stiu ca am facut cea mai buna alegere: sa plec din acea toxicitate. Si oai frumoasa e viata de dupa ecran, o recomand.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.