Jump to content

oC Kweb

Donator
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Impressive

About oC Kweb

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Milan.

Previous Fields

 • Real name
  Mario
 • RPG1 Nickname
  None.
 • RPG2 Nickname
  Kweb.
 • RPG3 Nickname
  None.
 • RPG4 Nickname
  None.
 • MIX Nickname
  Kweb.
 • CS 1.6 Nickname
  Hogan.

Contact Methods

 • Discord
  Kweb.#1769

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. oC Kweb

  Comanda a fost procesata. Grad acordat!
 2. oC Kweb

  Cerere respinsa! Daca apas pe link-ul cu General Account ma da pe contul meu.
 3. oC Kweb

  Nume in joc: POLY.ZEW Rank: 1 Suma depusa: 10k Data depunerii: 22.06.2019 Motiv (daca e pentru amenda, specificati si data amenzii): Absent 1/2.. ScreenShot: https://imgur.com/a/GbCXAkw Alte precizari: Ou nu!
 4. oC Kweb

  » Nick: KwebJr. » Rank: 5 » Data: 17/06/2019. » Am dat test cu: ThameS. » Test practic:(x/3): 0/3. » Test teoretic:(x/3) 0/3 » Rezultat final: Bine ai venit, rau ai nimerit!
 5. oC Kweb

  Salut, ce mai ziceti?
 6. Nume (real): Mario Varsta: Am 15 ani. Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece este o functie destul de importanta intr-o factiune, fiind a 3-a dupa lider si sublider. Doresc sa primesc aceasta functie deoarece as vrea sa ajut factiunea cu membrii cat mai capabili. In aceasta factiune mi-am petrecut ultimele 3 luni, fiind o factiune in care ma simt foarte bine si as dori sa o ajut din toate punctele de vedere. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Consider ca nici un membru care a ajuns pana la rank 4 nu este mai potrivit decat altul deoarece in fiecare zi putem sa invatam ceva nou. Eu ma consider pregatit deoarece am mai avut functia de tester pe un alt cont si dupa parerea mea m-am descurcat destul de bine, avand grija sa nu bag orice player in factiune pentru un test "dat gresit" sau trecand de la mine. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa ajut aceasta factiune din mai multe puncte de vedere cu ajutorul functiei de tester. In primul rand doresc sa ajut liderul sa aiba niste membrii capabili si care sa respecte regulamentul factiunii din care face parte si sa nu-l incalce la orice ocazie. In al doilea rand doresc sa ajut colegii care deja au aceasta functie si nu pot face fata cererii de testare care vine dupa o sesiune de aplicatii. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Ghidul incepatorului, Regulamentele atat al factiunii cat si al serverului, Tractari ilegale / legale. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur. Alte precizari: Suntem in 17, adica 1h pe zi e ok.
 7. Nume (real): Mario Varsta: Am 15 ani. Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la aceasta functie deoarece am experienta foarte mare, iar cunosc foarte bine regulamentul acestei factiuni, mi se pare o factiune foarte buna, pot sa ajut cu foarte multe si nu o sa va dezamagesc! Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie, am mai fost in trecut. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Dupa parerea mea, ar fii un motiv bun ca am 120 de zile, plus in trecut peste 105, am mai avut tester si stiu cu ce se mananca acest rol, am experienta si cunosc tot regulamentul, cred ca pot ajuta aceasta factiune. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Am vazut că uneori testerii nu fac față numărului de candidați, toți vor să dea testul odată iar testerii nu se pot împărți pentru toți. Fiind un membru activ m-am gândit să vin în ajutorul acestora. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorilor. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur ca da. Alte precizari: Mersi, va pup!
 8. Nume (real): Mario Varsta: Am 15 ani. Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la aceasta functie deoarece am experienta foarte mare, iar cunosc foarte bine regulamentul acestei factiuni, mi se pare o factiune foarte buna, pot sa ajut cu foarte multe si nu o sa va dezamagesc! Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie, am mai fost in trecut. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Dupa parerea mea, ar fii un motiv bun ca am 120 de zile, plus in trecut peste 105, am mai avut tester si stiu cu ce se mananca acest rol, am experienta si cunosc tot regulamentul, cred ca pot ajuta aceasta factiune. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Am vazut că uneori testerii nu fac față numărului de candidați, toți vor să dea testul odată iar testerii nu se pot împărți pentru toți. Fiind un membru activ m-am gândit să vin în ajutorul acestora. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorilor. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur ca da. Alte precizari: Mersi, va pup!
 9. Skandal skandallll

  1. Show previous comments  3 more
  2. oC Kweb

   oC Kweb

   Helper nab

  3. WG Flavius

   WG Flavius

   Nai argumente

  4. oC Kweb

   oC Kweb

   Da de ce ma injuri ca n ai argumente, N AI ARGUMENTE! restu nu zic ca iau warn =)))

 10. Nume (real): Mario Varsta: Am 15 ani. Nume in joc si rank in factiune: KwebJr. (5) Cate ore poti juca pe zi?: 1/2, Depinde de zi. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic la aceasta functie deoarece am experienta foarte mare, iar cunosc foarte bine regulamentul acestei factiuni, mi se pare o factiune foarte buna, pot sa ajut cu foarte multe si nu o sa va dezamagesc! Sunt un om responsabil si stiu sa tin de o functie, am mai fost in trecut. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Dupa parerea mea, ar fii un motiv bun ca am 120 de zile, plus in trecut peste 105, am mai avut tester si stiu cu ce se mananca acest rol, am experienta si cunosc tot regulamentul, cred ca pot ajuta aceasta factiune. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Am vazut că uneori testerii nu fac față numărului de candidați, toți vor să dea testul odată iar testerii nu se pot împărți pentru toți. Fiind un membru activ m-am gândit să vin în ajutorul acestora. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorilor. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur ca da. Alte precizari: Mersi, va pup!
 11. oC Kweb

  Nickname: Kweb. Rank-ul meu: 2 Data: 11.06.2019 Am fost sancționat de: N/A Motiv: Suspendare permis. Suma: 15,000$ Dovada [/fdeposit]: https://imgur.com/a/CtcjqGG Alte precizări: Ayaye, csf.
 12. oC Kweb

  Salut, felicitari Cretsu pentru Lider si gg ivane pentru sub!
 13. oC Kweb

  Nick : .Schuman. Rank: 3 Motivul absentei : Nu am timp de war azi. Data war-ului: 10.06.2019 Alte precizări?: Succes la war. Numarul total de invoiri: 1/2
 14. oC Kweb

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.