Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Karther

Discord Supervisor
 • Content Count

  2585
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Karther last won the day on March 3

Karther had the most liked content!

Community Reputation

604 Fantastic

About Karther

 • Rank
  ◢◤
 • Birthday 12/23/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina
 • Hobbies
  Gaming.

Previous Fields

 • Real name
  Fabian

Contact Methods

 • Discord
  Karther#7557

Recent Profile Visitors

9046 profile views
 1. Karther

  Salut! Termenii și condițiile platformei discord interzic distribuirea de fișiere, date, imagini ș.a.m.d. care pot împiedica funcționarea aplicației sau care pot exploata computerele altor utilizatori. În cazul tău, prin distribuirea acelui link, ai făcut ca toți care intrau pe serverul nostru să primească restart la discord fără niciun motiv, ceea ce duce la încălcarea termenii și condițiilor platformei discord. (https://discord.com/terms -> RULES OF CONDUCT AND USAGE) Drept urmare, banul a fost acordat în mod corect și nu vei primi unban. Toate cele bune!
 2. Karther

  Salut! Ți-am analizat dovezile și am ajuns la concluzia că banul a fost acordat în mod incorect. Drept urmare, vei primi unban. Ne cerem scuze pentru neplăcerile făcute!
 3. Nu îmi vine să cred că ai ajuns admin 5 

  lmao

  1. A n d r

   A n d r

   tu amu vezi ma? =))@Karther

  2. D r e e W

   D r e e W

   fascinant, nu-i așa @Karther?

  3. Karther
 4. Mai există jucători de pe fostul RPG3 pe aici? 🤔

  1. Show previous comments  5 more
  2. Karther
  3. Geoka

   Geoka

   Este, cum sa nu fie, nu stiu daca ma mai tii minte.

  4. A n d r
 5. Discord B-Zone în prezent:

  vVGbcMG.jpg

 6. bv frumoasa culoare

  1. LawsoN

   LawsoN

   cam urata

  2. Dark Night

   Dark Night

   Ca a ta de frumoasa @Irina :))

  3. Karther

   Karther

   sunt sexy

    

 7. Visez cumva sau B-Zone tocmai a început să asculte de părerile jucătorilor?

 8. Daca bagati voice chat pe B-Zone, ma reapuc cu cea mai mare placere.

  1. Show previous comments  7 more
  2. Karther

   Karther

   Înțelegeți că toate jocurile online au oamenii lor toxici. Acum nu putem baga nimic pentru amuzament pentru ca "e toxic" pentru noi. 

   Si tot acesti oameni se plâng ca vai moare sampul, moare b-zone, pierdem playeri etc.

   Ei bine, voi de acest gen nu aveti dreptul ss comentați asupra unor oameni ce tratează acest joc ca pe o forma de divertisment si nu de parca ce fac aici imi va conta in CV.

  3. Zeldris

   Zeldris

   @Karther Exact, voice chat-ul asta ar fi ceva foarte ok pentru jocu' asta. E deja foarte plictisitor si monoton de 3 ani. In afara de asta, poti sa-i dai ,,enable'' si ,,disable'' la voice chat daca vrei sa joci normal. Ai blacklist in caz ca cineva tot te injura etc. Plus de asta cele 2 comunitati care au implementat voice chat-ul au si un regulament. 

    

   Ma jur pe ce vrei tu, cat m-am distract aseara pe o comunitate pe care era voice chat-ul, nu pot sa-i dau numele ca mna, nu am mai facut-o de 3 ani. Nu inteleg de ce vin majoritatea si zic ca nu e ok sa fie bagat din pricina faptului ca nu sunt jucatorii ,,civilizati''. Nu cred ca jucau astia COD MW in 2011 intr-un public lobby cand iti urlau astia in cap si te blestemau, injurau etc. Pai daca sunt asa de sensibili unii oameni, mai bine sa se joace singleplayer si gata.

    

   Tot zic ca in 2014 - 2016 etc, jucatorii erau ,,civilizati''. Erau pe naiba, pilele pe atunci rupeau la greu, tepe peste tepe in joc, afacerile ilegale erau in floare, isi bateau astia motanu' de tine in ultimu' hal daca erai incepator sau civil. Chestia e ca unora li se parea ok perioada aia din pricina faptului ca sampu' o explodat in playeri si erau multi incepatori cu care puteai conversa daca erai si tu la randul tau un incepator. Acum daca se lasa 30 si se apuca 2 - 3, mna unui incepator, mai ales strain, ii e foarte greu. Vad ca multi straini se plang ca nu vorbim engleza sau jucatorii romani sunt rasisti. Daca as juca si eu pe un server din tara lor, daca au asa ceva, cred ca la fel ar si pentru noi. 

    

    

   N-am scris atat nici la subiectu' 3 de la bac. :))

  4. CouldnoT

   CouldnoT

   @Zeldris

   Quote

   Vad ca multi straini se plang ca nu vorbim engleza sau jucatorii romani sunt rasisti. Daca as juca si eu pe un server din tara lor, daca au asa ceva, cred ca la fel ar si pentru noi. 

   This is totally wrong, I have played in thousands of servers ( Russian, American, Australian, Brazilian ) and I have found racism only in Romanian communities ( not only B-Zone ). You have the total right to deny that, but I totally assure that it's a fact.
    

   Quote

   Ma jur pe ce vrei tu, cat m-am distract aseara pe o comunitate pe care era voice chat-ul, nu pot sa-i dau numele ca mna, nu am mai facut-o de 3 ani. Nu inteleg de ce vin majoritatea si zic ca nu e ok sa fie bagat din pricina faptului ca nu sunt jucatorii ,,civilizati''. Pai daca sunt asa de sensibili unii oameni, mai bine sa se joace singleplayer si gata.

   That wasn't my answer by the way, I have suggested that 5 months ago and I got this answer : https://imgur.com/a/udK1SUu
   You just should admit that not everyone think like you do, some people are just trolling and hunting, my suggestion was to limit the voice chat only in radio ( frequencies ), rob chat and phone calls but it was still rejected 🙃

 9. Karther

  red always sus i saw him vent
 10. Karther

  Actiune si aventura.
 11. Karther

  PlayStation 2, PSP, PlayStation 4. Imi pare rau ca am ratat PlayStation 3, reprezentand the Golden Age of gaming. (call of duty black ops 2 good ol' days)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.