Jump to content

Fuziunea va avea loc pe data de 19 August. Detalii aici

Karther

VIP
 • Content Count

  2530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

518 Fantastic

About Karther

 • Rank
  ◢◤
 • Birthday 12/23/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina
 • Hobbies
  Gaming.

Previous Fields

 • Real name
  Fabian
 • RPG3 Nickname
  Karther

Contact Methods

 • Discord
  Karther#7557

Recent Profile Visitors

7437 profile views
 1. Karther

  I am... IRON MAN! **(SNAP)**
 2. Karther

  Everything
 3. Karther

  RPG1 cu RPG3 RPG2 cu RPG4 Perfectly balanced, as all things should be ❤️ Apropo, pregatiți-vă de certurile dintre staff-uri și dintre jucători. A da, am pregătit niște popcorn pentru certurile de 50 de pagini de forum care vor urma să fie.
 4. Karther

  Introvertit. Nu e deloc ușor să fii așa.
 5. Karther

  Salut, am o idee legată de loot pool-ul acestui game mode. Am observat că poți să găsești Rocket Launcher, o armă care este destul de OP. Având experiență îndeulngată în jocurile de tip Battle Royale, această armă trebuie să fie găsită doar în Supply Drop-uri pentru a asigura un meci corect între jucători. Aceeași regulă vreau să fie aplicată și pentru Sniper Rifle, fiind singura armă cu scope a jocului SA-MP, oferind un avantaj semnificativ jucătorului. Hunting Rifle-ul îl puteți păstra normal, doar oferă un mic zoom în momentul în care apeși click dreapta.
 6. Karther

  Nume: Karther Intrebare: Sunteti introvertit sau extrovertit? Raspunsuri: introvertit | extrovertit Alte precizari: -
 7. Karther

  Vorbeam ironic. Nici măcar nu e capabil SA-MP-ul să aducă mecanicile din Fortnite.
 8. Karther

  Dacă băgați să construim, mă las de Fortnite și joc SA-MP 24/7 numai la modul ăsta.
 9. Karther

  Simt că îmi pierd neuronii când vă văd că țineți cu același subiect legat de lideri. 2 lideri, 1 lider bla bla bla. Dacă nu vă convine, scoatem toți liderii și îi alegem pe alții. Mă faceți să cred că și SA-MP are o comunitate toxică.
 10. (♦) Nume: Karther (♦) Rang: 5 (♦) Candidatul testat: FlashV2 (♦) Data testului: 19.07.2019 (♦) Rezultatul probei teoretice: 1,5/3 (♦) Rezultatul probei practice: 2/5 (♦) Rezultatul final: Admis! (♦) Alte precizări: -
 11. Astăzi fac un an de când am părăsit staff-ul. Aduc eu băutura!

  1. LEET

   LEET

   o alegere bună :) 

  2. PhineanS

   PhineanS

   =)))))))

 12. Karther

  Nu vreau să fac pe filosoful pe aici sau mai știu eu ce persoană care n-are nicio treabă cu voi sau mai știu eu ce vă trece prin minte. Înțeleg, probabil și alții, că majoritatea dintre voi ați muncit pentru a obține un rank bun într-o facțiune, să ajungi lider, helper sau admin, dar ar trebui să înțelegeți faptul că aceste funcții nu vă vor oferi o șansă în plus în viață sau ceva, pur și simplu experiență. Nu cred că o funcție de admin pe SA-MP este egală cu o funcție de Community Manager, Community Coordinator sau mai știu eu ce funcții există prin companiile mari de jocuri precum Epic Games, Riot Games, Supercell, PUBG Co. ș.a.m.d. Am fost și eu ca voi un jucător care-și dorea funcții și rank-uri într-o facțiune, dar când am lăsat SA-MP-ul de o parte o perioadă și m-am apucat de multe alte jocuri am înțeles care este valoarea SA-MP-ului față de celelalte. Eu v-aș sugera să faceți la fel. Eu am speranța că mai marii comunității vor face tot posibil de a ne mulțumi pe toți după această fuziune și sper că-mi vor mai oferi un motiv pentru care să mă reapuc și să joc de plăcere pe această comunitate.
 13. Karther

  Sunt singurul care vede ca in topicul ăsta e harababura totală și nu cred ca o sa ajungem la o înțelegere?
 14. Karther

  De acord cu ideea de a avea 2 lideri simultan. Până și eu m-am gândit la ideea asta, dar mi s-a zis că "EȘTI TÂMPIT? CUM SĂ GÂNDEȘTI AȘA CEVA?". Așa să o țineți, cu astfel de mentalități ajungeți departe. Eu am zis că am o mentalitate diferită față de ceilalți, așa că de cele mai multe ori prefer să-mi țin "tupeismele" la mine. Înțeleg că fuziunea este un lucru greu pentru comunitate, dar nu avem de ales. SA-MP moare pe zi ce trece, oamenii se lasă și se apucă de alte jocuri mai noi și mai interesante. Eu încep să mă las încet de SA-MP, nu mai am aceeași atracție pe care o aveam în 2016-2017 când abia așteptam să vin de la școală doar ca să dau fail la rob-uri alături de colegii mei din departament și sincer îmi pare rău că s-a ajuns într-o astfel de situație. (good ol' times) Dacă fuziunea va fi dusă cu cap, probabil nu vom pierde mulți jucători, dar asta rămâne de văzut. Am urmărit evoluția comunității rivale și din ce observ încep să-și piardă jucătorii, așa că zic să îi urmărim puțin. Poate, din moment ce vom fi 2 servere, veți fi mai atenți la ce e în staff și nu veți mai permite acte de corupție pe aici HAI CU FUZIUNEA
 15. (♦) Nume: Karther (♦) Rang: 5 (♦) Candidatul testat: FactoryZMZ (♦) Data testului: 04.07.2019 (♦) Rezultatul probei teoretice: 0/3 (♦) Rezultatul probei practice: 0/6 (♦) Rezultatul final: Admis! (♦) Alte precizări: -
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.