Jump to content

South MrNuno

Member
  • Posts

    614
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South MrNuno

  1. * Nick: MrNuno * Rank: 3 * Motiv: Mai schimb monotonia de la Roads. * Alte precizari: Mersi.
  2. Nick: MrNuno RPG Bar mic: Doresc pachetul [1-8]: 8 Anuntul dorit: Clanul Ultras South recruteaza noi membrii cu factiune actuala. Puteți cere invite de la oricare membru care deține rank 4+. Poza cu suma achitata liderului: https://imgur.com/a/NL1TY7f Alte precizari: Doresc sa se afiseze anunturile cand sunt eu online.
  3. Învoire (sedință sau activitate): ACTIVITATE Nick: MrNuno Rank: 5 Data ședinței / activității: 13.07.2021 Numărul de învoiri din luna curentă: [1/2] Motivul: Sunt plecat la o aniversare. Daca o sa ajung, voi inrta. Alte precizări: Multumesc!
  4. Învoire (sedință sau activitate): ACTIVITATE Nick: MrNuno Rank: 5 Data ședinței / activității: 30.05.2021 Motivul: Nu sunt acasa, dar daca ajung pana atunci o sa intru. Alte precizări: Multumesc!
  5. Învoire (sedință sau activitate): Activitate Nick: MrNuno Rank: 5 Data ședinței / activității: 09.05.2021 Motivul: Nu sunt acasa duminica si nu o sa am de pe ce sa intru. Alte precizări: Multumesc!
  6. Nick: MrNuno Rank: 5 Am dat test cu: [RW]WinD0wS Data testului: 11.02.2021 Rezultatul la proba teoretica: 2.5/3 Rezultatul la proba contractului: 6/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Felicitari! Nota: Testul este invalid. Acesta o sa fie reluat.
  7. Ohooo.. Bun. Hai pe privat ca să nu ne certe băieții aici.
  8. Așa ?? Sa mai dam și noi un rob, sa fac skill
  9. ? Îți țin pumnii. Dacă ai nevoie de ceva sa ma contactezi ?
  10. Da, e ok. Tu cum stai cu pregătirea? Ai timp și cu jocul?
  11. Examenele ?? Or fi subiectele mai grele, dar ai toate formulele și toată teoria în față. E un avantaj
  12. Ba, eu as fi vrut sa termin anul 1 la facultate în online ?
  13. Am văzut și eu. Cică la inceputul lui aprilie, dacă iese bine treaba cu vaccinul.
  14. Trebuie sa recuperez o zi. Dar sper ca am timp acum ca avem raport optional.
  15. Adevărat. De mâine raport optional băieții!
  16. @TLG ArminN ești la zi? La quest ma refer
  17. Nick: MrNuno RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Bafta!
  18. La mulți mulți ani, B-Zone! ?? Ne așteaptă o perioadă plină de surprize și evenimente frumoase! Mulțumim pentru tot! ❤️
  19. Bună dimineața! Mulțumim, stimabile @eB Pasaroi! Sa ai o săptămână frumoasă! Nu am vorbit prea des în acest topic. Consider însă că de data aceasta trebuie sa o fac. Vreau sa mulțumesc, în primul rând, lui @zL Arhixsi @eB Pasaroi pentru încredere si pentru tot sprijinul! Faceți o treabă minunată împreună, ca staff al departamentului. Felicitări! Aveți grijă de voi! Cât despre ceilalți, pot spune ca am avut ocazia sa cunosc oameni minunați. Sper ca nu v-am supărat cât am stat in departament, mai ales cand am ocupat acea funcție importanta. Va mulțumesc pentru momentele frumoase, pentru multele discuții de pe /r si pentru asisturile de la rob ?? În ceea ce privește activitatea mea ca membru PD, ma consider împlinit din toate punctele se vedere. Am avut onoarea să fiu nu numai Tester, ci ajutor de lider! Poate mulți credeți ca R6 înseamnă raport optional și timp liber. Sa știți ca este mai mult de atat. În spate este o muncă ce necesita timp si seriozitate. Ca R6, consider ca am reușit, împreună cu @zL Arhix si @eB Pasaroi, sa schimbam în bine acest departament. De exemplu, am avut si eu o contribuție în ceea ce privește sistemul de testare a candidaților. Repet, în "culise", deși nu se vede, este mult mai multă muncă decât un raport. Apreciați-i pe cei care va conduc, merită! Acum, poate va întrebați de ce mi-am pus demisia... Nu am fost obligat, a fost o decizie personală. Sigur, aș mai fi vrut sa rămân R6, doar că, spre binele vostru, a trebuit sa fac acest lucru. @zL Arhixa avut încredere în mine si mi-a arătat aprecierea lui ❤️ (aștept sa apar la legende ???) Aveți încredere în el, face tot ce este bine, pentru voi. Va las pe mâini bune! Dacă aveți nelămuriri și nu vreți sa ii întrebați pe colegii voștri, aștept cu drag /sms, poate va pot ajuta! ? Cu speranța că vom păstra legătura, va urez mult succes în drumul vostru ca membri ai PD, Cu stimă si un deosebit respect, Al vostru co-lider, MrNuno ❤️❤️❤️
  20. Misiunea pe săptămâna 06.07.2020 - 12.07.2020 a luat sfârșit!  @LeThalrp4 ( Nume in joc: [YT]LeThal, rank (1) ) - Locul 1 - 200,000$ și raport opțional pe săptămâna curentă. @eB Shaun ( Nume in joc: .[eB]Shaun , rank (4) ) - Locul 2 - 150,000$ și raport înjumătățit pe săptămâna curentă. @UberSilence, dovezile tale sunt incomplete. @.Adr1an.., colegii tai au fost mai rapizi. Mult succes data viitoare! Mulțumim tuturor pentru participare!
  21. Misiunea pentru saptamana 06.07.2020 - 12. 07.2020  Obiectiv Trebuie să faceți câte 2 poze în fiecare oraș, în fața a doua bussiness-uri de tip Binco din oraș, alături de câte un coleg din departamentul de poliție din orașul respectiv. (Exemplu: dacă faceți poză cu un membru SFPD, trebuie să fiți în fața unui Binco din SF. Apoi, în același oraș, trebuie să faceți poză in fața altui Binco, alături de un alt membru SFPD).  Reguli: * Dovezile trebuie încărcate pe Imgur. * Dovada nu trebuie să fie mai nouă de 06.07.2020, ora 18:15. * Aveți timp până miercuri la ora 18:15. * Dovada trebuie să fie validă (să vă aparțină, să apară numele vostru, numele serverului, [/timestamp], și să nu fie editată). * Aveți dreptul de a posta o singură dată și să nu aveți voie să o editați. * Trebuie sa respectati obiectivul. Premiile sunt: * Locul 1: Raport opțional pe săptămâna aceasta și 200.000$. * Locul 2: Raport înjumătățit pe săptămâna aceasta și 150.000$.  Model postare: Nume pe joc: Rank: Dovada: Alte precizari:
  22. @uS ZoNeK, în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa Roads. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
  23. Misiunea pe saptamana 08.06.2020 - 14.06.2020 a luat sfarsit! Din păcate nu avem niciun câștigător. Însă știm că unii dintre voi ați încercat și pentru asta vă mulțumim!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.