Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South MrNuno

Member
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

3 Followers

About South MrNuno

 • Rank
  Mr. Know it all

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. @zL Arhixasta am vrut sa aud #LEGENDA
 2. Bună dimineața! Mulțumim, stimabile @eB Pasaroi! Sa ai o săptămână frumoasă! Nu am vorbit prea des în acest topic. Consider însă că de data aceasta trebuie sa o fac. Vreau sa mulțumesc, în primul rând, lui @zL Arhixsi @eB Pasaroi pentru încredere si pentru tot sprijinul! Faceți o treabă minunată împreună, ca staff al departamentului. Felicitări! Aveți grijă de voi! Cât despre ceilalți, pot spune ca am avut ocazia sa cunosc oameni minunați. Sper ca nu v-am supărat cât am stat in departament, mai ales cand am ocupat acea funcție importanta. Va mulțumesc pentru momentele frumoase, pentru multele discuții de pe /r si pentru asisturile de la rob În ceea ce privește activitatea mea ca membru PD, ma consider împlinit din toate punctele se vedere. Am avut onoarea să fiu nu numai Tester, ci ajutor de lider! Poate mulți credeți ca R6 înseamnă raport optional și timp liber. Sa știți ca este mai mult de atat. În spate este o muncă ce necesita timp si seriozitate. Ca R6, consider ca am reușit, împreună cu @zL Arhix si @eB Pasaroi, sa schimbam în bine acest departament. De exemplu, am avut si eu o contribuție în ceea ce privește sistemul de testare a candidaților. Repet, în "culise", deși nu se vede, este mult mai multă muncă decât un raport. Apreciați-i pe cei care va conduc, merită! Acum, poate va întrebați de ce mi-am pus demisia... Nu am fost obligat, a fost o decizie personală. Sigur, aș mai fi vrut sa rămân R6, doar că, spre binele vostru, a trebuit sa fac acest lucru. @zL Arhixa avut încredere în mine si mi-a arătat aprecierea lui (aștept sa apar la legende ) Aveți încredere în el, face tot ce este bine, pentru voi. Va las pe mâini bune! Dacă aveți nelămuriri și nu vreți sa ii întrebați pe colegii voștri, aștept cu drag /sms, poate va pot ajuta! Cu speranța că vom păstra legătura, va urez mult succes în drumul vostru ca membri ai PD, Cu stimă si un deosebit respect, Al vostru co-lider, MrNuno
 3. South MrNuno

  Misiunea pe săptămâna 06.07.2020 - 12.07.2020 a luat sfârșit! @LeThalrp4 ( Nume in joc: [YT]LeThal, rank (1) ) - Locul 1 - 200,000$ și raport opțional pe săptămâna curentă. @eB Shaun ( Nume in joc: .[eB]Shaun , rank (4) ) - Locul 2 - 150,000$ și raport înjumătățit pe săptămâna curentă. @UberSilence, dovezile tale sunt incomplete. @.Adr1an.., colegii tai au fost mai rapizi. Mult succes data viitoare! Mulțumim tuturor pentru participare!
 4. South MrNuno

  Misiunea pentru saptamana 06.07.2020 - 12. 07.2020 Obiectiv Trebuie să faceți câte 2 poze în fiecare oraș, în fața a doua bussiness-uri de tip Binco din oraș, alături de câte un coleg din departamentul de poliție din orașul respectiv. (Exemplu: dacă faceți poză cu un membru SFPD, trebuie să fiți în fața unui Binco din SF. Apoi, în același oraș, trebuie să faceți poză in fața altui Binco, alături de un alt membru SFPD). Reguli: * Dovezile trebuie încărcate pe Imgur. * Dovada nu trebuie să fie mai nouă de 06.07.2020, ora 18:15. * Aveți timp până miercuri la ora 18:15. * Dovada trebuie să fie validă (să vă aparțină, să apară numele vostru, numele serverului, [/timestamp], și să nu fie editată). * Aveți dreptul de a posta o singură dată și să nu aveți voie să o editați. * Trebuie sa respectati obiectivul. Premiile sunt: * Locul 1: Raport opțional pe săptămâna aceasta și 200.000$. * Locul 2: Raport înjumătățit pe săptămâna aceasta și 150.000$. Model postare: Nume pe joc: Rank: Dovada: Alte precizari:
 5. @uS ZoNeK, în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa Roads. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
 6. South MrNuno

  Misiunea pe saptamana 08.06.2020 - 14.06.2020 a luat sfarsit! Din păcate nu avem niciun câștigător. Însă știm că unii dintre voi ați încercat și pentru asta vă mulțumim!
 7. South MrNuno

  Misiunea pentru saptamana 08.06.2020 - 14.06.2020 Obiectiv Trebuie să faceți poze cu unul dintre liderii și unul dintre co-liderii a 5 facțiuni pașnice și 3 departamente. Fiecare poză se va face în fața HQ-ului facțiunii din care face parte liderul și co-liderul din poză. (Exemplu: dacă faceți poză cu un lider și un co-lider de la SFPD, trebuie să fiți în fața HQ SFPD) !!! În fiecare poză trebuie să fie atât un lider cât și un co-lider al acelei facțiuni. Reguli: * Dovezile trebuie încărcate pe Imgur. * Dovada nu trebuie să fie mai nouă de 08.06.2020, ora 18:30. * Aveți timp până miercuri la ora 18:30. * Dovada trebuie să fie validă (să vă aparțină, să apară numele vostru, numele serverului, [/timestamp], și să nu fie editată). * Aveți dreptul de a posta o singură dată și să nu aveți voie să o editați. * Trebuie sa respectati obiectivul. Premiile sunt: * Locul 1: Raport opțional pe săptămâna aceasta și 200.000$. * Locul 2: Raport înjumătățit pe săptămâna aceasta și 150.000$. Model postare: Nume pe joc: Rank: Dovada: Alte precizari:
 8. @VunKoLL, în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa ROADS. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
 9. South MrNuno

  Misiunea pe săptămâna 25.05.2020 - 31.05.2020 a luat sfârșit! @eB Shaun ( Nume in joc: [eB]Shaun, rank (3) ) - Locul 1 - 200,000$ și raport opțional pe săptămâna curentă. @xXSmecTaXx ( Nume in joc: [GF]xXSmecTaXx, rank (4) ) - Locul 2 - 150,000$ și raport înjumătățit pe săptămâna curentă. Mulțumim pentru participare!
 10. South MrNuno

  Misiunea pentru saptamana 25.05.2020 - 31.05.2020 Obiectiv Trebuie să faceți 6 poze astfel: -în fața la Angel Pine Medical Center când stați pe g într-o ambulanță, la volanul căreia se află un membru Paramedics. -pe Beacon Hill Rail Bridge cu un Police Car LSPD, pe g să aveți un coleg din LSPD. -în fața la Creek Mall cu un Police Car LSPD, pe g să aveți un coleg din LVPD. -în fața la Esplanade East cu un Police Car LSPD, pe g să aveți un coleg din SFPD. -pe Frederick Bridge cu un Police Car LSPD, pe g să aveți un coleg din FBI. -în fața la Area 69 cu un Police Car LSPD, pe g să aveți un coleg din NG. Imagini ajutătoare: https://imgur.com/a/DIKYTUo Reguli: * Dovezile trebuie încărcate pe Imgur. * Dovada nu trebuie să fie mai nouă de 25.05.2020, ora 19:00. * Aveți timp până miercuri la ora 19:00. * Dovada trebuie să fie validă (să vă aparțină, să apară numele vostru, numele serverului, [/timestamp], și să nu fie editată). * Aveți dreptul de a posta o singură dată și să nu aveți voie să o editați. * Trebuie sa respectati obiectivul. Premiile sunt: * Locul 1: Raport optional pe saptamana aceasta si 200.000$. * Locul 2: Raport injumatatit pe saptamana aceasta si 150.000$. Model postare: Nume pe joc: Rank: Dovada: Alte precizari:
 11. @South Kyoto, în urma verificării aplicației răspunsul este unul pozitiv. Vei fi încadrat în echipa SWAT. Folosește comanda [/raport] pentru a vedea ce raport ai pe săptămâna curentă.
 12. South MrNuno

  Misiunea pe saptamana 11.04.2020 - 17.04.2020 a luat sfarsit! @TLG NoStresS ( Nume in joc: NoStresS, rank (5) ) - Locul 1 - 200,000$ si raport optional pe saptamana curenta. @zL AdG. ( Nume in joc: [zL]AdG., rank (4) ) - Locul 2 - 150,000$ si raport injumatatit pe saptamana curenta. @DoQ., colegii tăi au fost mai rapizi. Mult succes săptămâna viitaore! Multumim tuturor pentru participare!
 13. South MrNuno

  Misiunea pentru saptamana 11.04.2020 - 17.04.2020 Obiectiv - trebuie sa faceti 5 poze astfel: -într-un Dodo, pe stadionul de baseball din LV -3 poze în fața la Great Wheel cu 3 mașini diferite din orice departament, iar pe g sa fie, in fiecare poza, cate un admin/helper. (o mașină diferită și un alt admin/helper în fiecare poza) -poză când realizați 1 punct la raportul de activitate (arrest, ticket, confiscate, etc.) Reguli: * Dovezile trebuie incarcate pe imgur. * Dovada nu trebuie sa fie mai noua de 11.04.2020, ora 22:00. * Aveți timp pana miercuri la ora 22:00. * Dovada trebuie sa fie valida (sa va apartina, sa apara numele vostru, numele serverului, [/timestamp], si sa nu fie editata). * Aveti dreptul de a posta o singura data si sa nu editati. * Cel mai important, trebuie sa respectati obiectivul. Premiile sunt: * Locul 1: Raport optional pe saptamana aceasta si 200.000$. * Locul 2: Raport injumatatit pe saptamana aceasta si 150.000$. Model postare: Nume pe joc: Rank: Dovada: Alte precizari:
 14. Ce părere aveți despre încălzirea globală?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.