Jump to content

SmadoN

Donator
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About SmadoN

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

227 profile views

SmadoN's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. SmadoN

    [Portofoliu] sKc

    Destul de dragute, dar mai ai putin de lucrat la unele.
  2. MotoGP-ul a revenit pentru sezonul 2019 şi a făcut-o într-un mare stil. Cursa din Qatar, prima a anului şi singura în nocturnă, a oferit privitorilor momente de dramatism incredibile. Andrea Dovizioso (Ducati) a câştigat prima cursă a sezonului după ce a gestionat perfect bătaia din ultimele tururi cu Marq Marquez (Honda). Italianul şi-a păstrat calmul şi a reuşit să rămână pe trasă în ciuda atacurilor repetate ale campionului mondial, duelul dintre aceştia întinzându-se, la fel ca anul trecut, până la ultimul viraj. În prima cursă a sezonului au mai impresionat piloţii Suzuki, dar şi Cal Crutchlow. Britanicul care nu a mai concurat de anul trecut, de la Motegi, a făcut o cursă aproape perfectă şi a reuşit să termine pe poziţia a treia, ultima a podiumului, după ce a profitat de o frânare greşită a lui Rins la finalul liniei de start sosire. Una dintre prestaţiile cu adevărat miraculoase a fost cea a lui Valentino Rossi. ”Il Dottore”, pilot care a împlinit 40 de ani în februarie, a plecat în cursă de pe locul 14 şi a reuşit să îşi depăşească adversarii, terminând pe locul 5. Lupta a fost atât de strânsă încât, la finalul cursei, cronometrul a înregistrat o diferenţă de 0.6 secunde între primul loc şi locul cinci. Cineva m-a lovit cu o scăriţă în fese şi am fundul amorţit. Echipa a făcut o treabă bună, trebuie să mulţumesc multor persoane după această cursă. Chirurgul, preparatorul fizic, echipa mea Cal Crutchlow, locul 3 A fost la fel ca anul trecut, exact la fel. Sunt fericit cu aceste 20 de puncte, în special pentru că aici ne chinuim mereu cu cauciucul faţă. Am terminat pe locul 2, am terminat cu bine o cursă care ne pune probleme Marc Marquez, locul 2 Nu ştiu cum am făcut-o, a fost o cursă ciudată. Nu am avut strategia asta, dar aşa am considerat eu că trebuie să fac, să conserv guma spate. Sunt fericit pentru că nu am avut reper, nu ştiam ce fac bine sau rău. L-am văzut pe Marc că se străduieşte cu guma spate în ultimul tur, aşa că am fost capabil să răspund Andrea Dovizioso, locul 1
  3. În luna februarie 2019, producţia uzinei Dacia Mioveni a fost de 32.021 vehicule, ceea ce reprezintă o creştere de 14,5%, comparativ cu perioada similară din 2018, informează luni ACAROM- Asociaţia Constructorilor de Automobile din România. O creştere a nivelului de producţie de 14,4% a fost înregistrată în primele două luni din 2019, la 64.828 de unităţi, faţă de perioada similară din 2018. Pe modele, în primele două luni ale anului 2019, compania a produs 50.246 unităţi Dacia Duster, 6.149 unităţi Dacia Sandero, 5.388 unităţi Dacia Logan şi 3.045 unităţi Dacia Logan MCV La unităţile produse se adaugă 5.384 caroserii vopsite, pentru Algeria.
  4. E doliu în Formula 1! A murit Charlie Whiting, directorul de cursă al Formulei 1, la vârsta de 66 de ani. Acesta a trecut în nefiinţă la Melbourne, în Australia, unde se va desfăşura primul Grand Prix de Formula 1 din noul sezon, a anunţat Federaţia Internaţională de Automobilism. ”Cu o tristeţe imensă am aflat despre decesul neaşteptat al lui Charlie”, a scris într-un comunicat preşedintele FIA, Jean Todt, care a salutat ”o figură indispensabilă şi de neegalat a Formulei 1”. Whiting a fost victima unei embolii pulmonare, relatează AFP. Whiting a debutat în Formula 1 în 1977, la Hesketh Racing, iar ascensiunea sa a început după ce a devenit mecanic şef al Brabham, punând umărul la titlurile mondiale cucerite de brazilianul Nelson Piquet în 1981 şi 1983. Susţinut de fostul patron al echipei Brabham, Bernie Ecclestone, devenit apoi proprietar al Formulei 1, Whiting a ajuns în 1988 la FIA ca delegat tehnic. Formula 1 a pierdut un prieten devotat şi un ambasador carismatic, a mai spus Todt.
  5. Salut reporterilor cu apucaturi de mafioti.
  6. Eh, cred ca nu zambesti cum zambeste mosu' ala
  7. SmadoN

    Duminică seara..

    Nu mi s-a intamplat niciodata
  8. SmadoN

    Anti-Lag B-Zone

    Cam ai dreptate aici
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.