Jump to content

Miss & Mister B-Zone Editia 11 a început. Înscrierile se fac aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

RydenN

Member
 • Content Count

  1691
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RydenN

 1. RydenN

  Nick : RydenN Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 20.11.2020 Lipsesc din motivul: Am pregatire pana târziu și nu cred ca voi ajunge la timp acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta!
 2. RydenN

  Nick : RydenN Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.11.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasă și nu pot intra. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta!
 3. Salut! Datorita problemei de la arena (nu vedeam cine castiga + ca unii jucatori primeau desync/cand mureau ii dadea la HQ) nu am putut coordona foarte bine, drept urmare activitatea de ieri va fi trecuta drept OPTIONALA. Cu toate astea, va multumesc pentru participare si implicare!
 4. RydenN

  Nume: RydenN Rank: 6 Suma: 30.000$ Amendat de: Maff96 Motiv: Caps pe /r Dovada plății: https://imgur.com/a/oynhw5K
 5. Nume în joc: RydenN Data și ora: 01.10.2020, ora 20:00 Tipul activității: Curse // Ultimul pe avion Premiul activității: 150.000$ Prezenta (obligatorie/opționala): OBLIGATORIE Reguli activitate: O sa le prezint inainte de începerea activității. Detalii despre desfășurarea activitați: O sa ma gandesc la un tip de activitate care nu a fost făcută recent, oricum, trebuie sa aveți toate licențele in caz de orice. Evidență activitate(în max 24 ore): Da Alte precizări: Vreau o prezenta cat mai mare. Invoirile se accepta pana pe 30.10.2020, ora 20:00, orice invoire pusa dupa acest termen va fi respinsă automat.
 6. RydenN

  Nume tester: RydenN Rank: 6 Nume candidat: Norbert Data și ora testului: 24/10/2020, ora 12:06 Punctaj test teoretic: 0/3 Punctaj test practic: 4/5 Rezultat final: admis Supraveghetor (daca a fost cazul) : N-avem. Mențiuni: Bun venit!
 7. RydenN

  Nick: RydenN Data sancţionării: 16.10.2020 A fost sancţionat membrul: am17 Sancţionat cu: Amenda 30.000$ Motivul: Caps pe /r Dovada (opţional, după caz): PM daca este nevoie Alte precizări: Bafta
 8. Nick: RydenN *Rank: 6 *Data sedinței / evenimentului: 11.10.2020 *Motivul absentei (1/2): Sunt plecat și nu cred ca ajung pana la 8. *Alte precizari?: Mersi.
 9. RydenN

  Nume: RydenN Rank: 5 Suma: 30.000$ Amendat de: Delgato Motiv: Caps pe /r Dovada plății: https://imgur.com/S8NdgG2 La urmatoarea amenda ai si demisia la pachet.
 10. RydenN

  Nume tester: RydenN Rank: 5 Nume candidat: Snacyy.Bulibasa Data și ora testului: 30.09.2020 13:14:32 Punctaj test teoretic: 2/3 Punctaj test practic: 4/5 Rezultat final: Acceptat Supraveghetor (daca a fost cazul ) - Mențiuni: -
 11. Evidenta activitate 27.09.2020 Coordonatori: RydenN [F4L]Delgado Assistant Chief Paramedic (6) Members Player Participant Delgado[ToV] Tester Coordonator [uS]Hollow. Tester Invoit Paramedic Field Chief (5) Members Player Participant Alin Absent [69]Happier Invoit [EkT]Pavel18 Prezent [uN]DarkNight Invoit AM17.[VIP] Tester Prezent [RW]Sumit Invoit [WS][RMS]Mihai Tester Prezent AlexT. Invoit Sheffels Castigator [uS]Natsu Tester Invoit [eB]Sebi. Prezent Paramedic Ambulance Commander (4) Members Player Participant sijei69inbrat[DeV] Tester Prezent [NC]RydenN Tester Coordonator [uN]edispeed7 Invoit [LDV]WilliamsoN. Invoit Paramedic in Charge (3) Members Player Participant Kng Prezent dodozew[DeV] Invoit [EkT]Oliwer.Maslinar Invoit Florila[DeV] Absent Tomii[ToV] Invoit [OP]AFmV Prezent Paramedic (2) Members Player Participant Kroky[DeV] Prezent [NC][email protected] Prezenta SimpleX Invoit DjC[BTD] Invoit [WS]Flavius_2006 Absent [aS]FlorinelComan. Invoit stefina Absent Candidate Paramedic (1) Members Player Participant [BP].MarianN Prezent [SoA]Janel Prezent Hirak0[DeV] Prezent [uS]Florin_ Absent DeiuS[ToV] Invoit [uS]Bubu Absent Bulaie[ToV] - Invoit Daca am facut greseli, astept PM cu explicatiile in urmatoarele 24h maxim!
 12. @kristi234 @TheSimpleX @AIM Tody @DeiuS @South Florin @Balan ToV @AlexT. @Happier @Camac @Bulaie ToV @edipompierul @South Tomiii Invoirile voastre pentru activitatea din 27.09.2020 sunt acceptate. Sunteti cam multi care au facut invoire, cred ca o sa incep sa fac activitati mai des ca vad ca unii nu prea va dati interes deloc sa puteti ajunge.
 13. @SRL @South Natsu @vikuT @Florila @DoDoN1 @South DarkNight @Oliwer.Meserias @Sumit @DjC Învoirile voastre sunt acceptate.
 14. Nume în joc: RydenN Data și ora: 27.09.2020, ora 20:00 (Duminica la ora 8 PM) Tipul activității: Last Man Standing Premiul activității: 200.000$ Prezenta (obligatorie/opționala): OBLIGATORIE Reguli activitate: O sa vi le prezint la inceputul activitatii. Detalii despre desfășurarea activitați: O sa vi le prezint la inceputul activitatii. Evidență activitate(în max 24 ore): Da. Alte precizări: Va astept in numar cat mai mare, accept invoiri pana Duminica la ora 19:00.
 15. RydenN

  Nume: RydenN Rank: 4 Suma: 30k Amendat de: Delgato Motiv: Caps pe /f Dovada plății: https://imgur.com/RV3F2Ym
 16. RydenN

  Am urmatoarele propuneri legate de sistemul de clanuri: liderii de clan sa intocmeasca un regulament pe forum pentru clanul lor, exact la factiuni, si membri sa fie sanctionati in functie de acel regulament. Daca exista abuzuri din partea liderilor (demiteri/clan warn-uri aiurea) si acestia sa fie sanctionati cu un CW de catre admini la randul lor. adaugarea a mai multor HQ-uri de clanuri in LS/LV de preferat marirea levelului maxim pentru clanuri cu mici beneficii in plus per level posibilitatea de a adauga motive la (clan warn, promovari, retrogradari, etc) exact ca la factiuni posibilitatea de a vedea pe website numarul de ore jucate lunar a jucatorilor din clan, xp-ul total, xp-ul facut in saptamana curenta posibilitatea ca oricine sa poata vedea pe website in tabul "Clans" si level-ul clanului respectiv sa apara un log in tabul "Clans" pentru waruri, exact cum este la warurile de weekend intre mafioti, fiecare kill/death sa se inregistreze si sa apara la "Clan Wars" pe website
 17. Salut! In atentia tuturor membrilor factiunii Paramedics, a fost modificata regula adaugarii pe blacklist-ul unei factiuni. Noua regula arata asa: -- 1 avertisment: jigniri grave, în exces, care tind spre limbaj vulgar sau luat la mișto membrul sau facțiunea, încurcarea membrului să-și facă datoria, kamikaze, /q on tie. Va rog sa o retineti, pentru mai multe detalii puteti accesa topicul "Paramedics - Listă neagră / Black List" din cadrul forumului. O zi buna!
 18. RydenN

  Nume tester: RydenN Rank: 4 Nume candidat: Bulaie Data și ora testului: 31.08.2020, Ora 22:20 Punctaj test teoretic: 0/3 Punctaj test practic: 3/5 Rezultat final: Admis Supraveghetor (daca a fost cazul) : N-avem. Mențiuni: Felicitari! Nume tester: RydenN Rank: 4 Nume candidat: Flavius_2006 Data și ora testului: 31.08.2020, Ora 23:07 Punctaj test teoretic: 0/3 Punctaj test practic: 3/5 Rezultat final: Respins Supraveghetor (daca a fost cazul) : N-avem. Mențiuni: Bafta! Nume tester: RydenN Rank: 4 Nume candidat: [email protected] Data și ora testului: 31.08.2020, Ora 11:34 Punctaj test teoretic: 0/3 Punctaj test practic: 5/5 Rezultat final: Admis Supraveghetor (daca a fost cazul) : N-avem. Mențiuni: Felicitari!
 19. Nickname: RydenN Rank: 3 Data sedinta pentru care vrei sa te invoiesti : 29.08.2020 Motiv: Sunt plecat de acasă și nu știu exact când ajung Alte precizari: Sorry
 20. *Nick: RydenN *Rank: 2 *Data sedinței / evenimentului: 08.08.2020 ora 13:00 *Motivul absentei (0/2): Sunt la munca si nu pot pleca. *Alte precizari?: Distractie placuta!
 21. RydenN

  Nick: RydenN Level: 104 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Pe acest server joc de la fuziune, dar pe comunitate de mai bine de 5 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am aplicat pentru aceasta functie pentru ca ar fi o experienta noua pentru mine, imi doresc sa ajut jucatorii, sa fac cat mai multe evenimente pentru ei si sa avem o luna in care sa ne distram si sa ne simtim bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa setez taza la 1$, sa fac daily events cu premii mari si evenimente spontane pe /gov. Voi incerca sa ajut jucatorii cu tot ce au nevoie si sa le ofer sfaturi pentru a-si construi o cariera pe acest server.
 22. Nume: RydenN Rank: 2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/woYxp3V Numarul de actiuni namecover: 1x posesie / folosire droguri + confisacte Alte precizari: A treia poza de fapt trebuia sa fie a patra si invers, mersi.
 23. RydenN

  Mi-a plăcut asta :)))))
 24. RydenN

  Nick: RydenN Level: 102 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Pe acest server joc de la fuziune, dar pe comunitate de mai bine de 5 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am aplicat pentru aceasta functie pentru ca ar fi o experienta noua pentru mine, imi doresc sa ajut jucatorii, sa fac cat mai multe evenimente pentru ei si sa avem o luna in care sa ne distram si sa ne simtim bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa setez taza la 1$, sa fac daily events cu premii mari si evenimente spontane pe /gov. Voi incerca sa ajut jucatorii cu tot ce au nevoie si sa le ofer sfaturi pentru a-si construi o cariera pe acest server.
 25. Nick : RydenN Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.05.2020 Lipsesc din motivul: Abia miercuri o sa vina o echipă pentru a rezolva internetul, pana atunci nu pot intra. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.