Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RydenN

Cheater Team
 • Content Count

  1305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 Extraordinary

6 Followers

About RydenN

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 09/01/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG1 Nickname
  RydenN

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. *Nick: RydenN *Rank: 2 *Data sedinței / evenimentului: 08.08.2020 ora 13:00 *Motivul absentei (0/2): Sunt la munca si nu pot pleca. *Alte precizari?: Distractie placuta!
 2. RydenN

  Nick: RydenN Level: 104 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Pe acest server joc de la fuziune, dar pe comunitate de mai bine de 5 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am aplicat pentru aceasta functie pentru ca ar fi o experienta noua pentru mine, imi doresc sa ajut jucatorii, sa fac cat mai multe evenimente pentru ei si sa avem o luna in care sa ne distram si sa ne simtim bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa setez taza la 1$, sa fac daily events cu premii mari si evenimente spontane pe /gov. Voi incerca sa ajut jucatorii cu tot ce au nevoie si sa le ofer sfaturi pentru a-si construi o cariera pe acest server.
 3. Nume: RydenN Rank: 2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/woYxp3V Numarul de actiuni namecover: 1x posesie / folosire droguri + confisacte Alte precizari: A treia poza de fapt trebuia sa fie a patra si invers, mersi.
 4. RydenN

  Mi-a plăcut asta :)))))
 5. RydenN

  Nick: RydenN Level: 102 Vârstă (reală): 16 ani Sex (real): Masculin Vechime pe server: Pe acest server joc de la fuziune, dar pe comunitate de mai bine de 5 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Am aplicat pentru aceasta functie pentru ca ar fi o experienta noua pentru mine, imi doresc sa ajut jucatorii, sa fac cat mai multe evenimente pentru ei si sa avem o luna in care sa ne distram si sa ne simtim bine. Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa setez taza la 1$, sa fac daily events cu premii mari si evenimente spontane pe /gov. Voi incerca sa ajut jucatorii cu tot ce au nevoie si sa le ofer sfaturi pentru a-si construi o cariera pe acest server.
 6. Nick : RydenN Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.05.2020 Lipsesc din motivul: Abia miercuri o sa vina o echipă pentru a rezolva internetul, pana atunci nu pot intra. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta
 7. Nick : RydenN Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 18.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu am net, nu stiu care e problema si nici cand se va rezolva. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta
 8. Nick : RydenN Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 12.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu am curent Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: bafta
 9. Nick : RydenN Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 27.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu am internet de dimineata iar cei de la telekom au spus ca abia maine vor trimite o echipa sa rezolve problema. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: bafta
 10. RydenN

  Felicitari pentru idei si munca depusa!
 11. RydenN

  Am ales unul, multumesc frumos!
 12. RydenN

  Display Name: RydenN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Text: RydenN Dimensiuni: 150x250 Alte precizări: Salut! As vrea sa-mi adaugati numele scris cu alb intr-un stil misto jos pe tricou si sa-mi modificati dimensiunile va rog. Mersi pentru implicare si spor la cat mai multe avatare!
 13. - Nume: RydenN - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN - Tipul de pachet dorit: 2 - Anunțul dorit: Mafia The Tsar Bratva recruteaza noi membri cu experienta in mafii si la arme, aplica pe website daca ai minim level 20. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Doresc ca pachetul sa fie distribuit unui reporter activ, pup Emi.
 14. RydenN

  1. Modificarea regulei prin care liderii pot respinge un jucator pentru sanctiune recenta (sanctiune in ultimele 6 luni) intr-o regula care sa permita respingerea jucatorilor in ultimele 2 luni macar. Argument: Pentru un simplu mute sau orice greseala minora trebuie sa stai civil 6 luni, mi se pare exagerat de mult in conditiile in care chiar si in factiunile pasnice este respins pe acest motiv. 2. Modificarea de sloturi la urmatoarele factiuni: News Reporters - 50 de sloturi Tow Truck Company - 50 de sloturi Argument: In News Reporters si Tow Truck Company actiunile realizate de membri nu tin neaparat de numarul de jucatori, astfel incat raportul poate fi realizat de un numar mai mare de persoane. 3. Doar membrii School Instructors de rank 4+ sa poata da licente jucatorilor cu level 50+. Argument: Orice instructor care a ajuns la rank 2 va cauta jucatori cu level 50+ pentru a-si termina raportul, fara sa mai dea licente si cu jucatorii cu un nivel redus. Astfel, jucatorii cu level mai mic vor putea obtine licentele mult mai usor. 4. Marirea nivelul jucatorilor care pot da [/n] pana la 50. Argument: In ziua de astazi existe multe posibilitati de a face RP, si jucatorii ajung repede la un nivel inalt fara sa cunoasca neaparat toate sistemele si le-ar prinde bine putin ajutor din partea helperilor. 5. Scoaterea limitei (de bani) de vanzare/cumparare a clanurilor prin [/trade]. Argument: Atunci cand vrei sa cumperi un clan, suma maxima cu care poti este 100.000$, astfel va trebui sa ii dai transfer detinatorului cu diferenta pentru a cumpara clanul si exista posibilitatea sa primesti teapa, iar Adminii nu raspund de astfel de inselatorii. Daca va plac sugestiile mele si doriti implementarea lor astept un +1. Multumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.