Jump to content

RydenN

RPG Helper
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Impressive

7 Followers

About RydenN

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 09/01/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Denis
 • RPG1 Nickname
  RydenN

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. RydenN

  Am ales unul, multumesc frumos!
 2. RydenN

  Display Name: RydenN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Text: RydenN Dimensiuni: 150x250 Alte precizări: Salut! As vrea sa-mi adaugati numele scris cu alb intr-un stil misto jos pe tricou si sa-mi modificati dimensiunile va rog. Mersi pentru implicare si spor la cat mai multe avatare!
 3. - Nume: RydenN - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN - Tipul de pachet dorit: 2 - Anunțul dorit: Mafia The Tsar Bratva recruteaza noi membri cu experienta in mafii si la arme, aplica pe website daca ai minim level 20. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Doresc ca pachetul sa fie distribuit unui reporter activ, pup Emi.
 4. RydenN

  1. Modificarea regulei prin care liderii pot respinge un jucator pentru sanctiune recenta (sanctiune in ultimele 6 luni) intr-o regula care sa permita respingerea jucatorilor in ultimele 2 luni macar. Argument: Pentru un simplu mute sau orice greseala minora trebuie sa stai civil 6 luni, mi se pare exagerat de mult in conditiile in care chiar si in factiunile pasnice este respins pe acest motiv. 2. Modificarea de sloturi la urmatoarele factiuni: News Reporters - 50 de sloturi Tow Truck Company - 50 de sloturi Argument: In News Reporters si Tow Truck Company actiunile realizate de membri nu tin neaparat de numarul de jucatori, astfel incat raportul poate fi realizat de un numar mai mare de persoane. 3. Doar membrii School Instructors de rank 4+ sa poata da licente jucatorilor cu level 50+. Argument: Orice instructor care a ajuns la rank 2 va cauta jucatori cu level 50+ pentru a-si termina raportul, fara sa mai dea licente si cu jucatorii cu un nivel redus. Astfel, jucatorii cu level mai mic vor putea obtine licentele mult mai usor. 4. Marirea nivelul jucatorilor care pot da [/n] pana la 50. Argument: In ziua de astazi existe multe posibilitati de a face RP, si jucatorii ajung repede la un nivel inalt fara sa cunoasca neaparat toate sistemele si le-ar prinde bine putin ajutor din partea helperilor. 5. Scoaterea limitei (de bani) de vanzare/cumparare a clanurilor prin [/trade]. Argument: Atunci cand vrei sa cumperi un clan, suma maxima cu care poti este 100.000$, astfel va trebui sa ii dai transfer detinatorului cu diferenta pentru a cumpara clanul si exista posibilitatea sa primesti teapa, iar Adminii nu raspund de astfel de inselatorii. Daca va plac sugestiile mele si doriti implementarea lor astept un +1. Multumesc!
 5. • Nick: RydenN • Rank: 1 • What can you not attend this week?: Meeting • Date of meeting / activity (DD/MM/YYYY): 21/02/2020 • Reason: I'm not home, sorry. • Anything else?: Thanks.
 6. RydenN

  In plus fata de asta, ganditi-va ca multi jucati si ati jucat acest joc fara sa donati macar o data. Nu inteleg de ce sunteti asa de revoltati, jucati gratuit fara sa va ceara nimeni niciun ban dar cu toate astea aveti pretentii uriase de la STAFF si de la un joc destul de vechi. Pe de alta parte, daca nu aveti chef sa stati sa faceti quest-ul, nu sunteti obligati sa-l faceti, puteti sa va bucurati de gift si de celelalte sisteme, daca nu era quest, ce mai faceati?
 7. RydenN

  ooo quest frumos gg
 8. RydenN

  Super modpack-ul frate, felicitari pentru munca!
 9. Nume: RydenN Rank: 2 Actiuni namecover: https://imgur.com/a/I0BlQor Numarul de actiuni namecover: 1X Posesie / Folosire droguri + Confiscate Alte precizari: Bafta!
 10. RydenN

  Nick: RydenN Level: 84 Vârstă (reală): Am varsta de 16 ani. Sex (real): Masculin Vechime pe server: Activez pe acest server de pe data de 14.01.2019. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RydenN Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai detinut functia de Mayor pana acum. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa obtin aceasta functie deoarece in ultima luna RPG1 nu a avut un primar serios, si consider ca acest server merita unul care sa fie activ, sa isi faca treaba si sa ajute jucatorii. Fiind prima data cand aplic pentru aceasta functie consider ca ar fi o experienta personala noua, din care am ce invata si cred ca ar fi un plus pe plan personal. Ce intenționez să fac pentru jucători: In primul rand doresc sa le ofer jucatorilor serverului respect, seriozitate si activitate, pentru ca in ultimul timp acestea lipsesc si consider ca acestea sunt calitatile principale pentru un Mayor. Pentru jucatori intentionez sa organizez evenimente zilnice, evenimente noi si speciale, vreau sa ofer taxa zilnica la ora fixa pentru a ajuta jucatorii incepatori si sa le acord tot sprijinul si ajutorul de care au nevoie.
 11. RydenN

  Nick-ul tau: RydenNServer: RPG1Descrierea bugului: Astazi dimineata am dat un rob, si cand am intrat in CP mi-a aparut ca ,,activitatea ta a fost oprita deoarece folosesti hack de teleportare la cp" si mi-a luat armele, dupa cand sa intru cu masina in punctul rosu iar mi-a aparut la fel si iar ne-a luat armele si armura la toti. Am mers o gramada cu masina si cand ajung la CP raman si fara arme si fara armura, cand am intrat a 10a oara in cp mi-a dat banii.Screenshot(s)
 12. RydenN

  Display Name: RydenN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): B-Zone/SA:MP/RPG1 Text: RydenN Dimensiuni: 150x250 Alte precizări: Salut! As vrea o imagine legata de B-Zone in care sa imi fie scris numele. Mersi pentru implicare si spor la cat mai multe avatare!
 13. RydenN

  Salut! Am observat o problema la niste membri, care abuzeaza de un raport optional. Acest jucator https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/sniKK.MiLiTARY la faction reports https://www.rpg.b-zone.ro/players/factionReports/sniKK.MiLiTARY se vede clar ca nu si-a mai facut raportul de 8 saptamani, si a primit 3 warn-uri, dar imediat a fost setat raport optional si nu a mai fost dat afara. Nu mi se pare corect fata de ceilalti jucatori care chiar recupereaza acele puncte, ar trebui sa fie demis si bugul reparat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.