Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Ciprian.ZEW

Member
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Ciprian.ZEW

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 05/22/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  GORJ CITY
 • Hobbies
  Fotbal

Previous Fields

 • Real name
  Ciprian
 • RPG2 Nickname
  Ciprian.TRIST
 • CS 1.6 Nickname
  VeveritaJihadista

Contact Methods

 • Discord
  Ciprian #7661

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume:Ciprian.TRIST Rank:4 Dovadă:https://ibb.co/0M0Q9cY https://ibb.co/ZfczXqb https://ibb.co/JmXTSSt https://ibb.co/H4yxbvb Alte informații:Stima! (Nu a mers site ul de la imugur)
 2. Nick: Ciprian.TRIST • Nivel: 92 • Rang: 4 • Ce nu puteți participa în această săptămână la Întâlnire / Activitate ?: Activitate • Data reuniunii / activității (DD / MM / YYYY): 10.12.2021 • Motiv: Am pregatire la romana si matematica . • Altceva?: Bafta la activitate!
 3. Nume:Ciprian.TRIST Rank:2 Dovadă:https://imgur.com/a/aOlBzQe Alte informații:Stima!
 4. Nick: Ciprian.TRIST • Nivel: 92 • Rang: 1 • Ce nu puteți participa în această săptămână la Întâlnire / Activitate ?: Activitate. • Data reuniunii / activității (DD / MM / YYYY): 31.10.2021 • Motiv: O sa fiu plecat si nu stiu sigur daca o sa ajung la timp pentru activitate. • Altceva?: Daca ajung o sa intru la activitate.
 5. Nume:Ciprian.TRIST Rank:1 Dovadă:https://imgur.com/a/tSPNMvq Alte informații: Stima!
 6. Ciprian.ZEW

  @Coste97 Nu ai pus titlul ,,Misiunea saptamanii,, cand ai postat pozele ,deci misiunea este incorecta! (Pentru misiunea din 20.09-26.09)
 7. Ciprian.ZEW

  Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Negru Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Black Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 8. Ciprian.ZEW

  Misiunea de săptămâna aceasta (20.09.2021 - 26.09.2021) presupune următoarele: 1. O poza cu un lider si sublider de mafie la HQ-ul acestora. 2. O poza in timp ce dati un rob solo/grup. 3. O poza in timp ce finalizati o cursa la trucker,una la cariera si una la miner . 4.O poza cu 5 membri Pramedics pe un vehicul de tip Ambulance folosind comanda /lay Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 9. Ciprian.ZEW

  [MTF]Fizzlol.BISTARU. va fi adaugat pe blacklist-ul factiunii cu 1/2 advertismente pentru DM asupra unui jucator din factiune.
 10. Ciprian.ZEW

  Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Galben Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Yellow Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 11. Ciprian.ZEW

  Misiunea de săptămâna aceasta (20.09.2021 - 26.09.2021) presupune următoarele: 1. O poza in timp ce va plimbati cu un RC Goblin pe Muntele Chiliad. 2. O poza cu unul dintre cei 2 manageri de factiune pe orasul LV(Cretsu sau [1948]Xrayy). 3. Cate cu un lider de factiune pasnica in timp ce purtati un papagal pe umar(In afara de Voiculescu =))) ). 4.O poza alaturi de un sublider langa farul din LS. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 12. Ciprian.ZEW

  Misiunea de săptămâna aceasta (06.09.2021 - 12.09.2021) presupune următoarele: 1. O poza cand va aflati pe muntele Chiliad cu un vehicul te tip Tampa. 2. O poza cu cu un caracter din Amoung Us(Langa HQ Southern Pimps). 3. Cate o poza cu cate un membru din departamente,gang,si factiuni pasnice. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.) Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
 13. Ciprian.ZEW

  Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Alb Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: White Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
 14. Ciprian.ZEW

  Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: 6 Data susținerii testului 05.08.2021 Nickname candidat: Alex.FinantzBanK Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alex.FinantzBanK Test teoretic 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
 15. Ciprian.ZEW

  Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: 6 Data susținerii testului 01.09.2021 Nickname candidat: ShowYourSKILLS Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/ShowYourSKILLS Test teoretic: 0,5/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.