Jump to content

Ciprian.ZEW

Member
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ciprian.ZEW

  1. Nick: Ciprian.TRIST Rank: 5 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 16.10.2022 Motiv: Sunt plecat din localitate. Alte precizari?: Multumesc.
  2. Nick: Ciprian.TRIST Rank: 3 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 04.09.2022 Motiv: Sunt la un majorat. Alte precizari?: Multumesc.
  3. Nume: Ciprian.TRIST Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/Q5Rq3rl Alte informații: Multumesc!
  4. Nick: Ciprian.TRIST Rank: 3 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 29.08.2022 Motiv: Trebuie sa-l duc pe tatal meu la aeroport. Alte precizari?: Multumesc.
  5. Nick: Ciprian.TRIST Rank: 2 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 26.07.2022 Motiv: Sunt la un majorat. Alte precizari?: Multumesc.
  6. Nume:Ciprian.TRIST Rank:4 Dovadă:https://ibb.co/0M0Q9cY https://ibb.co/ZfczXqb https://ibb.co/JmXTSSt https://ibb.co/H4yxbvb Alte informații:Stima! (Nu a mers site ul de la imugur)
  7. Nick: Ciprian.TRIST • Nivel: 92 • Rang: 4 • Ce nu puteți participa în această săptămână la Întâlnire / Activitate ?: Activitate • Data reuniunii / activității (DD / MM / YYYY): 10.12.2021 • Motiv: Am pregatire la romana si matematica .  • Altceva?: Bafta la activitate!
  8. Nume:Ciprian.TRIST Rank:2 Dovadă:https://imgur.com/a/aOlBzQe Alte informații:Stima!
  9. Nick: Ciprian.TRIST • Nivel: 92 • Rang: 1 • Ce nu puteți participa în această săptămână la Întâlnire / Activitate ?: Activitate. • Data reuniunii / activității (DD / MM / YYYY): 31.10.2021 • Motiv: O sa fiu plecat si nu stiu sigur daca o sa ajung la timp pentru activitate. • Altceva?: Daca ajung o sa intru la activitate.
  10. Nume:Ciprian.TRIST Rank:1 Dovadă:https://imgur.com/a/tSPNMvq Alte informații: Stima!
  11. @Coste97 Nu ai pus titlul ,,Misiunea saptamanii,, cand ai postat pozele ,deci misiunea este incorecta! (Pentru misiunea din 20.09-26.09)
  12. Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Negru Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Black Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  13. Misiunea de săptămâna aceasta (20.09.2021 - 26.09.2021) presupune următoarele:  1. O poza cu un lider si sublider de mafie la HQ-ul acestora. 2. O poza in timp ce dati un rob solo/grup. 3. O poza in timp ce finalizati o cursa la trucker,una la cariera si una la miner . 4.O poza cu 5 membri Pramedics pe un vehicul de tip Ambulance folosind comanda /lay Premii:  Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.)  Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Numele postării de pe Imgur va fi: "Paramedics - Misiunea săptămânii" Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
  14. [MTF]Fizzlol.BISTARU. va fi adaugat pe blacklist-ul factiunii cu 1/2 advertismente pentru DM asupra unui jucator din factiune.
  15. Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Galben Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: Yellow Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  16. Misiunea de săptămâna aceasta (20.09.2021 - 26.09.2021) presupune următoarele:  1. O poza in timp ce va plimbati cu un RC Goblin pe Muntele Chiliad. 2. O poza cu unul dintre cei 2 manageri de factiune pe orasul LV(Cretsu sau [1948]Xrayy). 3. Cate cu un lider de factiune pasnica in timp ce purtati un papagal pe umar(In afara de Voiculescu =))) ). 4.O poza alaturi de un sublider langa farul din LS. Premii:  Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.)  Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
  17. Misiunea de săptămâna aceasta (06.09.2021 - 12.09.2021) presupune următoarele:  1. O poza cand va aflati pe muntele Chiliad cu un vehicul te tip Tampa. 2. O poza cu cu un caracter din Amoung Us(Langa HQ Southern Pimps). 3. Cate o poza cu cate un membru din departamente,gang,si factiuni pasnice. Premii:  Locul 1: Raport opţional.  Locul 2: Raport înjumătăţit.   Locul 3: 100.000$. (Aceasta suma va fi acordata de mine sau @Voiculescu.)  Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveţi timp pana Sâmbătă ora 23:59 la dispoziţie să postaţi pentru raport optional/înjumătățit si Duminica 23:59 pentru locul 3(bani), ce depăşeşte acest interval nu va fi luat în considerare. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note*  Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea. Cei care câștigă unul dintre premiile mențioante mai sus nu au voie să mai participe la următoarea misiune.
  18. Nume: Ciprian.TRIST Rang: Assistant Chief Paramedic (6) Culoarea aleasa: Alb Data (vinerea) cand aceasta este valabila: 11.09.2021 Alte mentiuni: Va este permis sa vopsiti vehiculele factiunii doar in aceasta culoare decat cea normala. Name: Ciprian.TRIST Rank: Assistant Chief Paramedic (6) Chosen color: White Date (Friday) when it is valid: 11.09.2021 Other mentions: You are allowed to paint the faction's vehicles only in this color than the normal one.
  19. Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: 6 Data susținerii testului 05.08.2021 Nickname candidat: Alex.FinantzBanK Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Alex.FinantzBanK Test teoretic 0/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
  20. Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: 6 Data susținerii testului 01.09.2021 Nickname candidat: ShowYourSKILLS Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/ShowYourSKILLS Test teoretic: 0,5/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
  21. Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: Paramedic Field Chief (5) Data susținerii testului 22.08.2021 Nickname candidat: Romtoff Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Romtoff Test teoretic: 3/3 Test practic: - Alte precizari: Data viitoare sa vi cu regulamenul invatat si cu un comportament civilizat!
  22. Nick:Ciprian.TRISTRank:5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:16.08.2021Motiv: Incep orele de condus si sunt in oras , inca nu mi-am adus uneltele pentru samp la noua locuinta(deoarece este inca in renovare)Alte precizari?:Succes.
  23. Nick:Ciprian.TRISTRank:5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:11.08.2021Motiv: Trebuie sa plec in oras pentru a-mi renova locuinta ,si va dura ceva deoarece trebuie luat de la 0..Alte precizari?:Succes
  24. Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: Paramedic Field Chief (5) Data susținerii testului 6.08.2021 Nickname candidat: ianisel Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/ianisel Test teoretic: 0,5/3 Test practic: 0/3 Alte precizari: Felicitari!
  25. Nickname tester:Ciprian.TRIST Rank: Paramedic Field Chief (5) Data susținerii testului 06.08.2021 Nickname candidat: EtriUsMAGIC Link către contul candidatului: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/EtriUsMAGIC Test teoretic: 2,5/3 Test practic: 0,75/3 Alte precizari: Felicitari!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.