Jump to content

Ailime

VIP
  • Posts

    3762
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    58

Everything posted by Ailime

  1. Hei, tu, uratule

    1. Show previous comments  1 more
    2. Ailime

      Ailime

      Ba frate nu mai fi asa stalker, sperii fetele

    3. Syko

      Syko

      Pai tu te-ai speriat și nu știu eu?

    4. Bogdan.I

      Bogdan.I

      1 seara nu poate dormi omu bine ca se trezeste cu asta pe dimineata

  2. Autor: Agatha Christie Titlul cărţii: Zece negri mititei Anul publicării: 1939 Genul cărţii: Roman polițist (crime, mister, investigații) Numărul de pagini: 272 (apare pe wiki), ce am citit eu avea 304 Scurtă descriere: În roman, zece oameni sunt ademeniți să vină pe o insulă sub diferite pretexte, ex. oferirea unui loc de muncă, o vacanță de vară târzie și neașteptată sau întâlnirea unor prieteni vechi. Fiecare dintre ei a fost făptaș al unei crime, dar fie a scăpat de justiție, fie a comis un act care nu poate fi sancționat legal. Oaspeții sunt acuzați de "crimele" lor în prima seară, prin intermediul unei înregistrări de gramofon, și sunt informați că au fost aduși pe insulă să plătească pentru ce au făcut. Ei sunt singuri pe insulă și nu pot scăpa, datorită distanței prea mari de uscat, dar și datorită vremii capricioase. Care dintre ei este criminalul? Oare va supravietui cineva? Recenzie personală: Este prima carte pe care o citesc de la această autoare și mi-a plăcut mult. Am devorat-o în două zile, abia așteptam să aflu cine este în spatele acestui plan malefic. Tot ce s-a întâmplat a fost pe neașteptate. Merită citită!
  3. Titlul serialului: Man Vs Bee Anii producţiei: 2022 Genul serialului: Comedie Număr sezoane şi episoade: 1 sezon & 9 episoade Durata episoadelor: ~15 minute Scurtă descriere: Un bărbat fără adăpost care caută de muncă este angajat de o femeie de afaceri pentru noua sa casă. Wacky Hi-Jinks încearcă să aibă grijă de această casă în timp ce este urmărit de o albină răutăcioasă. Recenzie personală: Nu e cine stie ce, nu prea merita. Am vazut doar cateva episoade, m-am plictisit uitandu-ma. Personajul principal e Mr. Bean.
  4. I think I found the movie, could it be OLD?
  5. - Nume: Ailime - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ailime - Tipul de interviu dorit: normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: desigur - Alte precizări: nop
  6. Titlul serialului: Alta Mar (High Seas) Anii producţiei: 2019-2020 Genul serialului: Drama, mister, drama istorica, crima Număr sezoane şi episoade: 3 sezoane & 24 episoade Durata episoadelor: ~ 40 de minute Scurtă descriere: După moartea tatălui lor, surorile Eva și Carolina Villanueva călătoresc pe transatlanul, Bárbara de Braganza, pe drum din Spania către Brazilia la sfârșitul anilor 1940. Ele devin implicate în investigarea morților misterioase la bord, a unui microfilm secret și a aurului nazist ascuns. Serialul începe cu o femeie misterioasă pe nume Luisa care le cere ajutorul surorilor, care o introduc ilegal la bord. Recenzie personală: Mi-a plăcut mult serialul. A fost foarte interesant pe tot parcursul episoadelor și nu m-am plictisit deloc. Merită vizionat!
  7. Uau, cine e lider?? Sunt mandra de tine, bravo Tuser ❤️ 

    1. Tuser

      Tuser

      Mulțumesc, mi-am atins scopul pe care îl aveam de mic nablet pe samp 🤣

  8. da chiar, tot nu primesc gradu ala de vip?😢

    1. Show previous comments  6 more
    2. Ailime

      Ailime

      Intr-adevar, dar nu-mi ura inca “back” ca nu stiu cat ma tine

    3. Dark Night

      Dark Night

      Depinde de aroganțe 🤷‍♂️

    4. Ailime

      Ailime

      Nu ma prind la ce faci aluzie

  9. As cam vrea si eu grad de VIP, numa’ zic :) 

    1. Show previous comments  5 more
    2. David.

      David.

      Toata lumea vrea aparent gradele inapoi :))

    3. Beebita ToV

      Beebita ToV

      Ailime merita toate gradele!

    4. low A n n e
  10. N-ai cum sa fii criticat cand nu faci nimic Imi pare rau sa mai vad persoane care nu si-au putut vedea de viata lor. Cu siguranta mi-e dor de zilele de odinioara, dar stiu ca am facut cea mai buna alegere: sa plec din acea toxicitate. Si oai frumoasa e viata de dupa ecran, o recomand.
  11. Oo cine e aici?! Bine te-am gasit ? Le multumesc acelora care si-au scris gandurile pozitive asupra interviului, continuati sa va sustineti unii pe ceilalti, nu sa va denigrati, poate asa vom fi o generatie mai cizelata.
  12. Ma bucur sa vad oameni asa josnici, toxici si frustrati. Oricat de rea as fi, vad ca se poate si mai rau. As fi incercat sa va explic, dar imi pierd timpul, unii sunt o cauza pierduta. Mai luati o carte in mana, una de bune maniere sau poate una despre cum sa te comporti in societate. Va las un ultim proverb: Nu vei fi judecat niciodata de un om mai bun decat tine.
  13. Motivul pentru care Kai Havertz, de la Chelsea, poartă tricou cu numărul 29 are legătură cu jocurile video Kai Havertz, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre jucătorii de top de la clubul englez Chelsea. El a dezvăluit motivul pentru care poartă numărul 29 pe tricou, iar acesta are legătură cu jocurile video FIFA și Pro Evolution Soccer. Pe când erau copii, Havertz și fratele lui jucau frecvent împreună cele două titluri. Kai alegea mereu numărul 10 pe tricou și ghete galbene, iar fratele lui, Jan, alegea întotdeauna numărul 29. Când a ajuns la Bayer Leverkusen, la doar 17 ani, Havertz a întrebat ce numere de tricouri erau disponibile. Printre acestea se afla 29, iar Kai nu a ezitat și l-a ales pe acela, în onoarea fratelui său. „Îmi place numărul acum și cred că toată lumea mă știe pentru el”, a declarat fotbalistul. La Chelsea, germanul Kai Havertz nu a ratat ocazia să poarte același număr, când a aflat că era disponibil. Nu a fost o alegere ghinionistă pentru tânărul sportiv. La Leverkusen, mijlocașul ofensiv a înscris 46 de goluri în 150 de meciuri. Performanța i-a asigurat transferul la Chelsea, în schimbul a 70 de milioane de lire sterline. El a marcat în finala de Champions League din luna mai, câștigată de echipa din Anglia. Un alt jucător care s-a atașat de un număr de tricou a fost Jamie Carragher (Liverpool), cu „23”. El l-a purtat toată cariera după ce l-a primit la primul club pentru care a jucat ca profesionist. sursa
  14. A Plague Tale: Innocence și Minit, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 12 august 2021, puteți revendica două jocuri gratuite: A Plague Tale: Innocence și Minit. Odată revendicate, aceste titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher. A Plague Tale: Innocence este un joc action/adventure ce urmărește aventurile a doi frați – Amicia și Hugo –, acțiunea desfâșurându-se în Franța, în perioada Evului Mediu, țara fiind sfâșiată de Războiului de 100 de ani împotriva Angliei, precum și de apariția Ciumei negre, maladie nemiloasă răspândită de șobolani. Rămași fără părinți, pe umerii Amiciei cade sarcina de a-l proteja pe Hugo și de a încerca să găsească un leac pentru boala de care acesta suferă. Urmăriți fiind de Inchiziție, cei doi copii nu pot lupta direct cu atacatorii, fiind nevoiți să opteze pentru metode alternative de a depăși aceste obstacole, cum ar fi sistemul de crafting, praștia eroinei sau abilitatea lui Hugo de a pătrunde prin spații înguste. Minit este o colaborare între mai mulți dezvoltatori independenți, Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio și Dominik Johan, și publisher-ul Devolver Digital, permițând jucătorilor să pornească în mini-aventuri de numai un minut fiecare. Astfel, în fiecare mini-sesiune de joc, utilizatorii pot călători în afara casei de unde pornește acțiunea, pot rezolva diverse quest-uri, pot înfrunta inamici și trebuie să descopere numeroase secrete. A Plague Tale: Innocence poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 august 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/a-plague-tale-innocence și selectând butonul marcat “Get”. Minit poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 august 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/minit și selectând butonul marcat “Get”. ______________________________________________ Încă un joc gratuit pregătit pentru săptămâna viitoare ______________________________________________ Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi încă un joc gratuit pentru PC: Rebel Galaxy. Până atunci, puteți revendica A Plague Tale: Innocence și Minit drept jocuri gratuite până pe 12 august 2021, de pe Epic Games Store. sursa
  15. Far Cry 5, disponibil gratuit pe parcursul acestui weekend Ubisoft a anunțat că Far Cry 5 va putea fi jucat gratuit în perioada 5 – 9 august 2021. Astfel, jocul va putea fi încercat gratuit pe consolele PlayStation 5, PlayStation 4 (prin intermediul PlayStation Store), Xbox Series X|S, Xbox One (prin Microsoft Store), pe Google Stadia și pe PC (prin intermediul Ubisoft Connect sau Epic Games Store). Pe parcursul acestei perioade de weekend gratuit, veți putea juca Far Cry 5 fie solo, fie în mod co-op alături de un prieten, fără niciun cost suplimentar. Dacă veți dori să păstrați jocul și după expirarea acestei promoții, veți putea achiziționa edițiile Standard, Gold și Season Pass-ul pentru Far Cry 5 la prețuri reduse cu până la 85%. Progresul înregistrat în weekend-ul gratuit va fi pastrat. Înapoi în Hope County În Far Cry 5, jucătorii intră în pielea proaspăt angajatului șerif adjunct din Hope County, în încercarea de a elibera ținutul din Montana de amenințarea cultului de fanatici religioși Project at Eden’s Gate. Eroul se alătură forțelor de rezistență formate de unii localnici, având la dispoziție o sumedenie de arme, precum pistoale, puști automate, grenade, ciocane sau bâte de baseball, dar și posibilitatea de a conduce vehicule precum ATV-uri, bărci, camioane, mașini de tip muscle cars sau chiar avioane, cu ajutorul cărora se poate aventura în veritabile dogfight-uri împotriva cultiștilor. Pentru a-și ușura misiunea, jucătorii pot angaja „Guns for Hire”, mercenari ce vor lupta alături de ei, sau chiar „Fangs for Hire”, animale aliate, cum ar fi urși sau pume domesticite. sursa
  16. Se filmează Crimes of the Future, al lui David Cronenberg: în film joacă Viggo Mortensen, Lea Seydoux și Kristen Stewart Un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză, ceea ce le schimbă structura biologică Întoarcerea lui David Cronenberg ca regizor începe odată cu cel mai recent film al acestuia, Crimes of the Future, care se află în faza de producție în Atena, Grecia. În film joacă Viggo Mortensen (din Green Book), Léa Seydoux (din No Time to Die) și Kristen Stewart (Happiest Season). E cel de-al patrulea film la care Mortensen și Cronenberg lucrează împreună după A History of Violence, Eastern Promises și A Dangerous Mind. Cronenberg semnează și scenariul, primul pe care îl semnează după 20 de ani. Alături de Mortensen, Seydoux și Stewart în film mai joacă Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Lihi Kornowski, Yorgos Karamichos și Yorgos Pirpassopoulos. „Pe măsură ce începem filmările la Crimes of the Future, la numai două zile după ce intrăm în această lume cu David Cronenberg, pare că am intrat într-o poveste a lui Samuel Beckett sau a lui William Burroughs, dacă așa ceva ar fi posibil”, spune Mortensen. „Suntem atrași într-o lume care nu e ca aceasta sau ca oricare alta, și care totuși parte straniu de familiară, apropiată și chiar credibilă. Abia aștept să vedem unde vom ajunge...” Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat în care omenirea a învățat să se adapteze la un mediu artificial. Această evoluție îi duce dincolo de starea lor naturală într-o metamorfoză, ceea ce le schimbă structura biologică. În timp ce unii îmbrățișează potențialul acestei tranziții, alții încearcă să o controleze. Și într-un caz și în celălalt, Sindromul Evoluției Accelerate se răspândește repede. Saul Tenser este un artist îndrăgit care l-a adoptat, ceea ce a dus la nașterea a noi organe în corp. Alături de Caprice, Tenser a transformat îndepărtarea acestor organe într-un spectacol cu public. Însă, pe măsură ce autoritățile observă asta, Tenser este constrâns să ia în calcul cel mai extrem spectacol posibil.” Filmările se derulează la Atena și se vor încheia în septembrie. sursa
  17. Frații regizori Ethan și Joel Coen s-au despărțit. Vor mai face filme împreună? ____________________________________________________________________ Au semnat împreună filmele de Oscar Fargo și No Country for Old Men, printre altele. ____________________________________________________________________ Unul dintre principalele evenimente ale sezonului de toamnă în cinematografie va fi Festivalul de Film de la New York, ce marchează premiera lui The Tragedy of Macbeth, al lui Joel Coen. Adaptarea după Shakespeare este așteptată din mai multe motive, nu în ultimul rând pentru că îi aduce împreună pe Denzel Washington și Frances McDormand, dar și pentru că e primul film regizat de Joel Coen fără fratele său. Joel a scris și regizat Macbeth fără ajutorul fratelui său Ethan, alături de care a regizat filmele de Oscar Fargo și No Country for Old Men (foto), printre altele. De ce s-au despărțit cei doi la Macbeth? „Este o despărțire amiabilă,” relatează compozitorul Carter Burwell într-o emisiune recentă, susținând că Ethan nu s-a implicat în Macbeth pentru simplul motiv că nu voia să facă acum un film. Ceea ce nu înseamnă că Ethan Coen s-a retras definitiv: acesta declara în septembrie 2019 că „a luat o pauză de la filme”, pentru a se concentra asupra altor proiecte, precum piesele de teatru. „Ethan a scris și a produs pe cont propriu, dar e prima oara când Joel regizează pe cont propriu”, susține Burwell. „Ethan pur și simplu nu a vrut să mai facă filme. El e fericit făcând ceea ce face, și nu știu ce va face Joel după asta. Ei au o grămadă de scenarii pe care le-au scris și care stau în așteptare. Sper că poate se vor întoarce la acelea. Am citit o parte din ele, sunt grozave. Dar suntem toți la o vârstă la care... ne-am putea pensiona. Un domeniu foarte imprevizibil”... sursa
  18. România sălbatică, cel mai popular film de la TIFF 2021, va avea mai multe proiecții speciale prin țară în luna august Documentar dedicat naturii din țara noastră România sălbatică a avut pe 30 iulie premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) unde a fost laureat cu Premiul publicului. Documentarul realizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache a înregistrat cel mai mare număr de spectatori la ediția aniversară a festivalului - la cele patru proiecții incluse în program au participat, în total, peste 3.500 de spectatori, premiera fiind sold-out cu câteva zile înainte de proiecție, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. „Spune tot faptul că cei din sală au gândit ce am gândit și noi și anume că filmul acesta poate fi iubit așa cum ne-am simțit și noi iubiți de natură atunci când l-am filmat.”, a declarat Dan Dinu la Gala de decernare a premiilor TIFF. „Sperăm că România sălbatică s-a ridicat la nivelul așteptărilor, mulțumim festivalului pentru această experiență unică și tuturor oamenilor care s-au implicat în acest proiect, sperăm să ne revedem și cu alte asemenea ocazii”, a completat Cosmin Dumitrache. Puteți urmări aici momentul complet al decernării Premiului publicului. Povestea celui mai amplu, complex și original proiect de film documentar despre România este narată de cunoscutul actor Adrian Titieni, iar coloana sonoră e semnată de compozitorul Alexei Țurcan, fiind îndelung aclamată de publicul care a avut șansa de a vedea pelicula. Piesa centrală a filmului România Sălbatică este completată de vocea Mădălinei Pavăl, o artistă desăvârșită care a urcat pe scena de la TIFF pentru un moment cu adevărat autentic în cadrul Galei de Închidere, ilustrat cu imagini din film – îl puteți urmări aici. Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania, a fost cel care a prezentat filmul publicului din Piața Unirii în seara premierei: „Cred că acest film reușește să facă pentru România ceea ce nu au reușit numeroase campanii de promovare finanțate de Guvern să facă. Acest film, produsul a 10 ani de muncă susținută, și despre care cred cu tărie că va fi evenimentul cinematografic al anului, ne arată că încă mai avem pentru ce lupta, ne îndeamnă la conștientizare și responsabilitate, precum și la o informare corectă despre ceea ce se întâmplă cu natura noastră.”. România sălbatică se va lansa în cinematografele din întreaga țară în a doua parte a lunii septembrie, însă va ajunge încă din luna august în mai multe orașe din țară, în cadrul mai multor proiecții speciale, în prezența echipei. Prima de acest fel va fi în cadrul deschiderii TIFF Sibiu, pe 5 august, în Muzeul în aer liber, de la ora 21:45. Biletele au fost deja puse în vânzare. De la Sibiu, echipa filmului va pleca direct spre Făgăraș Fest, organizat de Fundația Propak și Conservationa Carpathia. Documentarul, care a beneficiat de ajutorul administrațiilor de parcuri naționale și naturale, al RNP Romsilva și a multor ONG-uri de mediu, va putea fi văzut aici în aer liber pe 6 august, de la ora 20:00. Un alt eveniment important în cadrul căruia România sălbatică va fi prezentă la întâlnirea cu publicul cinefil este închiderea celei de-a 12-a ediții a Serilor Filmului Românesc de la Iași, pe 15 august, de la 20:30, în Piața Unirii. Tot în aer liber va putea fi urmărit documentarul care a impresionat cinefilii și iubitorii de natură deopotrivă și pe 18 august, la Zabola, în atmosfera autentică a Domeniilor Mikes (Zabola Estate). De acolo echipa filmului va pleca la Timișoara, unde va avea loc o proiecție specială în cadrul Caravanei TIFF, la Grădina Capitol, pe 20 august. România Sălbatică, cel mai spectaculos documentar dedicat naturii din țara noastră, va fi distribuit din toamnă în cinematografele din întreaga țară de Transilvania Film, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Mai multe detalii despre alte evenimente speciale în care filmul va putea fi urmărit vor fi anunțate în curând. România Sălbatică este o producție NTD Film, co-produsă de Libra Films și Avanpost Media. Realizat cu sprijinul: Kaufland România și BCR. Recomandat de: Europa FM. Parteneri media: Adevărul, Dilema Veche, Historia, National Geographic, Decât o Revistă, Radio România Cultural, Agerpres, Cinemagia, Zile și Nopți, Descoperă.ro, Savantgarde. sursa
  19. HBO Max, pariu uriaș pe podcast: cum își face intrarea cu Batman și ce-ți promite pe viitor HBO Max e una dintre primele platforme de streaming care vor să-și diversifice portofoliul dincolo de zona video. A decis să mizeze pe conținut audio de tip podcast. HBO Max face o mișcare interesantă, în speranța că se va detașa de ceilalți competitori ca Netflix, Disney+ și Amazon Prime. Serviciul de streaming, deținut de Warner Bros, vrea să nu se bazeze doar pe conținut video și va investi și în zona conținutului de tip podcast. Va oferi curând abonaților acces la astfel de sesiuni, iar intrarea și-o face cu Batman. E vorba de primul podcast pe care-l va găzdui platforma și care poartă numele de Batman: The Audio Adventures. HBO Max testează conținutul de tip podcast cu Batman HBO Max a anunţat că, pe lângă lista lungă de seriale, filme și documentare, va oferi și podcast-uri originale şi exclusive. Platforma devine astfel unul din primele mari servicii de streaming video care adaugă o componentă audio zonei de filme şi seriale. Primul podcast disponibil pe HBO Max va fi unul din universul Batman. Vocea-gazdă va fi cea a actorului Jeffrey Wright pe care-l știi din Westworld, o serie de succes a gigantului HBO. Acesta nu va fi livrat altor platforme de podcast-uri, ci va fi disponibil doar în cadrul HBO Max. Reprezentanții platformei de streaming spun că vor mai exista pe viitor astfel de mutări şi că mai multe titluri video originale vor fi însoţite de podcast-uri exclusive, care nu vor putea fi găsite pe alte platforme în afară de HBO Max. Podcast-urile nu vor avea reclame şi vor fi disponibile abonaţilor fără ca aceştia să plătească în plus. După Batman: The Audio Adventures, vor fi lansate şi alte podcast-uri pe HBO Max, compania oferind drept exemplu We Stay Looking şi Welcome to The OC, Bitches. Cei de la Warner Bros. vor trebui să actualizeze aplicaţia HBO Max, pentru a acomoda podcast-urile, care, în prezent, nu au o secţiune dedicată. Platforma nu e, deocamdată, disponibilă în România, dar ar putea veni curând. Știi, așadar, la ce să te aștepți atunci când te vei putea abona. sursa
  20. Numele tău: Ailime Numele jucătorului sancţionat: J.Cole Data şi ora sancţiunii: 07.08.2021 - 20:47 Sancţiune: avertisment Motivul sancţiunii: nu a respectat doua reguli Link către topicul sancţiunii: click Alte precizări: -
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.