Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

South WarroN.

Donator
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

1 Follower

About South WarroN.

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 07/30/2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tecuci.

Previous Fields

 • Real name
  Mihai.
 • RPG1 Nickname
  WarroN.

Contact Methods

 • Instagram
  mihhaiii_

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. South WarroN.

  Nick :Bones Rank : 1 Motivul invoirii: Trebuie sa plec, este o urgenta Data warului : 27.09.2021 Alte precizari : multumesc anticipat
 2. South WarroN.

  Quest copy paste de aproape un an, nimic nou la quest, si restu sunt lucruri minore care sa te tina ocupat pe durata zilelelor B-zone, dupa iar o sa apara monotonia pe server si plictiseala, good job B-zone.
 3. Nick: WarroN.SUVERANUL Rank: 3 Ziua : Marti Ma invoiesc de la: War Data: 31.08.2021 Motiv: Nu sunt acasa in intervalul prestabilit pentru war-urile de maine, respectiv dupa ora 14:00 Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Sa aveti spor frt
 4. South WarroN.

  Nick-ul tau: CarameL.Server: RPG1Descrierea bugului: Cand vrei sa spargi ultima camera la rob, nu se sparge, mi s-a intamplat la 3 roburi consecutive in seara asta, si in seara de 18.06.2021, am si schimbat locatiile de rob.Screenshot(s):
 5. Nick : WarroN. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 25.05.2021 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Numar total de invoiri : 1 Alte precizari: -
 6. Nick : WarroN. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 21.05.2021 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa la ora war-ului. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numar total de invoiri : 2 Alte precizari: Spor la war.
 7. Nick : WarroN. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 17.05.2021 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numar total de invoiri : 2 Alte precizari: Succes.
 8. South WarroN.

  Aceeasi pierdere de timp si de neuroni ca quest-urile trecute, nimic nou.
 9. South WarroN.

  Nume în joc: WarroN. Contractul ales: https://imgur.com/VWPK4yQ
 10. South WarroN.

  Nume în joc: WarroN. Contractul ales: https://imgur.com/AF1Rex4
 11. South WarroN.

  Nume în joc: WarroN. Contractul ales:
 12. South WarroN.

  Nume în joc: WarroN. Contractul ales: https://imgur.com/wZz8DHc
 13. South WarroN.

  Nume în joc: WarroN. Contractul ales: https://imgur.com/bV18XWM
 14. South WarroN.

  Nume: WarroN. Contract: https://imgur.com/q2GVzAU
 15. Nick: WarroN. Rank: 5 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 28.02.2021 Numar invoiri(x/y 2/2 Motivul: Sunt afara, cum sa stai pe samp pe vremea asta frumoasa. Alte precizări: Succes baietiii.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.