Jump to content

SpyGasm

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpyGasm

  1. Nick : Tremorr Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :10/06/2019 Lipsesc din motivul: Am o problema de rezolvat urgen si la 21:00 trebuie sa plec. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Problema mia intervenit la 8 fara era tarziu pentru invoire, chiar imi este urgent si nu pot ramane la war-ul de la 21:00, am fost la primul war, am zis sa intru si sa cer voie la 21:00 sa plec, dar cu acordul tau Vio am pus invoire pentru ultimul war ca tiam zis ca nu pot participa...Multam fain.
  2. Nick: Dennie Rank: 1 Data la care nu poti veni: 19.02.19 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Probleme personale, chiar nu pot venii.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): asta e prima invoire Alte precizari: Cred ca nu o sa pot pana Luni...incerc sa rezolv repede..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.