Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

epanomy

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About epanomy

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

58 profile views
 1. epanomy

  P.S: Stiu ca ala de jos e HTML (limbaj de marcare), l-am facut in graba
 2. Bun, pentru inceput aveti nevoie de libraria YSI (mai exact include-ul y_iterate). #include <YSI\y_iterate> Acum, trebuie sa definim lista in care adminii vor fi adaugati. new Iterator: adminsList<MAX_PLAYERS>; Acum, cand un jucator se conecteaza trebuie sa il adaugam in lista. P.S: playerVariables[playerid][pAdmin] este variabila facuta in gamemode, nu puneti exact asa daca nu aveti aceasta variabila, inlocuiti cum aveti voi. public OnPlayerConnect(playerid) { if(playerVariables[playerid][pAdmin] >= 1) return Iter_Add(adminsList, playerid); return 1; } Acum, cand un jucator se deconecteaza trebuie sa il scoatem din lista. public OnPlayerDisconnect(playerid, reason) { if(playerVariables[playerid][pAdmin] >= 1) return Iter_Remove(adminsList, playerid); return 1; } Acum, comanda in sine. CMD:admins(playerid, params[]) { new string[128], numeJucator[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid, numeJucator, sizeof numeJucator); for(new x : adminsList) { format(string, sizeof string, "[ID %d] %s - admin level %d", x, numeJucator, playerVariables[playerid][pAdmin]); SendClientMessage(playerid, -1, string); } return 1; } Sper ca v-am ajutat, un +1 nu strica
 3. epanomy

  Totusi.. nu am mai lucrat 3 saptamani la proiect-ul asta, dar m-am decis sa-l continui si spre multumirea ta, am sa-l pun open-source (sa vada si scripterii romaniei cum ii pe la rusi), k?
 4. epanomy

  Nu. Ai vrea sa fi cel mai mare youtuber de pe platforma YouTube?
 5. epanomy

  Am facut un server de Discord pentru proiect, puteti intra si aici daca vreti sa vorbiti cu mine: https://discord.gg/9tQewfY *daca se ia in considerare ca "reclama" mii de scuze, nu este un proiect cu site etc*
 6. epanomy

  Adauga-ma pe Discord: pawnDaddy#2422
 7. epanomy

  Exact, asta vreau sa zic. Gamemode-ul v-a fi postat pe net si o sa fie 100% disponibil pentru toata lumea. Chiar nu mai vreau sa vad tot acelasi mod de joc de x servere, crede-ma. Cine-va trebuie sa schimbe pana la urma si sa-mp-ul romanesc.
 8. Miami Roleplay De ce fac acest proiect ? Vreau sa revolutionez sa-mp-ul din Romania. Cum am ajuns sa fac acest proiect ? Pai, intr-o zi ca oricare alta, jucand pe un server de Roleplay din Romania, m-am intrebat: "Doar rusii pot face gamemode-uri atat de unice si bine optimizate?" Si.. m-am gandit sa incep si eu un proiect de la 0, iar gamemode-ul sa fie optimizat si unic. Ce o sa fac cu gamemode-ul ? Probabil ca am sa-l vand sau o sa il folosesc pentru un nou proiect. Server Updates Miami RP v1.0a - Adaugat un sistem de inregistrare & logare pe textdraw. (https://www.youtube.com/watch?v=WvoTQu0W5qg) Acest gamemode este creat in totalitate de pawnDaddy.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.