Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

South Lucian

Member
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About South Lucian

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 07/04/2006

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Hobbies
  ⚽️🥊

Previous Fields

 • Real name
  Lucian
 • RPG2 Nickname
  Lucian

Recent Profile Visitors

1239 profile views
 1. South Lucian

  1. Propun sa se adauge un sistem de pariuri sportive. 2. Sa se mute jobul Trucker din LS in SF înapoi.
 2. South Lucian

  Nick: lucian.lpv Level: 28 Rank: 2 Activitatea la care ma invoiesc: War Data: 30.08.2021 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 2/2 Motivul: Sunt răcit și voi fi plecat la doctor, sper sa pot ajunge. Alte precizari : Succes!
 3. South Lucian

  Nick: lucian.lpv Level: 27 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: War Data: 30.08.2021 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Ma duc la ziua de naștere a cuiva. Alte precizari : Succes!
 4. South Lucian

  Discord ID: lucian.pv#5521 Gradul/Gradele dorite: Mafia member Link catre profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/lucian.lpv Rank bar-ul profilului RPG:
 5. South Lucian

  Nick: lucian.lpv Level: 25 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: war Data: 16.08.2021 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Am probleme cu laptopul face figuri și încerc sa rezolv problema pana la war, o pun preventiv. Alte precizari: -
 6. South Lucian

  Nick: lucian.lpv Level: 25 Rank: 1 Activitatea la care ma invoiesc: War Data: 13.08.2021 Invoirea ( din aceasta saptamana ) numarul : 1/2 Motivul: Voi fi plecat la munte și nu voi avea de pe ce sa intru la war. Alte precizari : - Succes!
 7. South Lucian

  Am rezolvat, mulțumesc pentru ajutor tuturor!
 8. South Lucian

  Am sa caut pe you tube sa văd dacă găsesc vreo metoda pentru aceasta eroare, dacă nu găsesc sau nu merge in cel mai rău caz voi face acest proces de reinstalare. Mulțumesc de ajutor!
 9. South Lucian

  Nu, apăs pe server dau connect și da direct Crash fără alte mișcări
 10. South Lucian

  L-am instalat pe curat, am vrut sa vad daca merge ok si imi da crash https://imgur.com/gallery/FSi6wDd , cred ca problema e de la alt ceva. Plus cand am instalat samp si am ales folderul cu gta mi a spus ca fisierul din system32 " d3dx9_43.dll " cant write
 11. South Lucian

  Bun acum nu imi mai afiseaza acel mesaj de la windows defender, sa inteleg ca sa oprit, acum imi da doar crash. Am instalat acel sampfuncs de pe link (SF-5.4.1.zip). Tot imi da crash dupa ce am bagat toate acele fisiere in modpack
 12. Salut, eu am instalat cateva modpackuri recent si nu aveam probleme cu ele, dar de curand windows defender imi da crash si imi arata un mesaj, si nu inteleg de ce. Pana acum o saptamana ma jucam cu aceste modpackuri care pot spune ca sunt legite deoarece sunt de la niste you tuberi mari cu recenzii bune si fara probleme. Mie imi arata cand dau click pe acel mesaj ca sampfuncs e bagat in carantina si nu stiu cum sa fac ca sa pot juca iar fara probleme. Imagie : https://imgur.com/gallery/Hnq2CtA
 13. South Lucian

  Paste fericit tuturor! Felicitari pentru munca depusa!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.