Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Dracuze

Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Dracuze

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 06/21/2003

Contact Methods

 • Website URL
  -
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: Dracuze Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/p9v63PT Alte precizari: (Invoiri:D ) [email protected]!
 2. Nick:Yone.iNDAHOUSE Level: 44 Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: BARBEL Bara RPG celui reclamat: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Barbel Motiv: Cheama instructor aiurea, de 5 ori i-am zis sa dea G dar el nu are nici o treaba. Dovezi: https://imgur.com/a/vRVpbX6 Alte precizari: LTNS.
 3. Nume: Dracuze Rank: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/iCdg3h7 Alte precizari: (Invoiri:D ) [email protected]!
 4. Dracuze

  Te salut Standar, ce mai faci ma?!
 5. Dracuze

  Nume: Trick2g Rank: 3 Numele jucatorului reclamat: Fetita_Powerpuff Statistica RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Fetita_Powerpuff Motivul reclamatiei: 1. Nu am avut intentia sa iti atac tag-ul, ci sa merg spre casa. 2. Cand tag- ul e atacat de un membru din alt clan, trebuie sa il omori pe el si nu pe cei care sunt nevionavati si trec pe langa tine. 3. Nu mi se pare corect sa dai /clanduty pentru a face DM pe cei nevinovati si care nu au treaba cu tine. Dovezi: https://imgur.com/a/Str4scP https://imgur.com/a/N7xgExX Mentiuni: Succes!
 6. Nume: Yone.iNDAHOUSE Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/dVP9l6W Alte precizari: Pace!
 7. *Nick: Trick2g *Rank: 3 *Data sedinței / evenimentului: 27.02.2021 *Motivul absentei: Nu am avut net nici de cum, si nici date mobile pentru a posta o invoire. *Alte precizari?: In momentul de fata cred ca e prea tarziu, imi pare rau pentru lipsire la activitate.
 8. Nickname: Yone.iNDAHOUSE Rank: 2 Consent for (Training/Activity):Training The activity date: 21.02.2021 Consent number (x/y): 1/2 Reason: Nu am net absolut deloc si am pus cu intarziere înnoirea pentru ca nu am avut nici net si nici date mobile Other specifications: Succes!
 9. *Nick: Trick2g *Rank: 1 *Nickul jucătorului adăugat: Nica17 *Levelul jucătorului adăugat: 28 *Motiv: Comportament Non-RP *Dovezi (ss/video): https://imgur.com/a/XVnTSBD *Număr AV (1/2): 1/2 *Alte precizări: -
 10. Nume: Trick2g Rank: 3 Dovezi: https://imgur.com/a/rVLh80W Alte precizari: Zile bune sa aveti!
 11. Nick:Yone Level: 39 Rank: 4 Nick-ul celui reclamat:Kaiman Bara RPG celui reclamat:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Kaiman Motiv: Jignire usoara (pentru ca am intrat in depasire am activat nosu si masina o ricosat in el fara intentie) Dovezi: https://imgur.com/a/Ta0atQv Alte precizari: #LTCM
 12. Salut Standar, vreau sa imi fac un transfer in LSPD pentru ca vreau sa merg la Roads si sa raman o lunga perioada de timp, se poate?

  1. R e l u

   R e l u

   du-te frate linistit

 13. Salut TheTom,vreau sa imi fac transferul in LSPD pentru ca imi doresc sa ajung la ROADS si sa raman o lunga perioada de timp in departament.Se poate?

  1. Show previous comments  16 more
  2. Lieutenant.PD

   Lieutenant.PD

   :)) il luam sa faca curat in hq?

  3. Gabihard

   Gabihard

   DA BAAAAAA LIETUN IL AJUTA PE TRICK CU UN FURTUN

   cu un job

  4. R e l u

   R e l u

   el vrea ROADS, nu sa mature, nu va mai bateti joc de el

 14. Salut TheTom, se poate un transfer in LSPD?

  1. TheTom

   TheTom

   Te rog sa faci un PM cu minte, liderul tau si motivul pentru care vrei sa te transferi pentru a discuta mai multe detalii.

  2. Dracuze

   Dracuze

   Nu stiam ca trebuie si motiv, dar se rezolva.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.