Jump to content

Dracuze

Member
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dracuze

  1. Nume: Dracuze - Rank: 2 - Vreau in echipa: ROADS - Este prima data cand intru in acesta echipa: Nu - Alte precizari: -
  2. Incerc sa fac iar transfer ROADS ca sa imi revin cu activitatea cum trebuie.
  3. - Nume: Dracuze - Rank: 2 - Vreau in echipa: SWAT - Este prima data cand intru in acesta echipa: Da - Alte precizari: -
  4. Nume: Dracuze Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/p9v63PT Alte precizari: (Invoiri:D ) Sy@!
  5. Nick:Yone.iNDAHOUSE Level: 44 Rank: 3 Nick-ul celui reclamat: BARBEL Bara RPG celui reclamat: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Barbel Motiv: Cheama instructor aiurea, de 5 ori i-am zis sa dea G dar el nu are nici o treaba. Dovezi: https://imgur.com/a/vRVpbX6 Alte precizari: LTNS.
  6. Nume: Dracuze Rank: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/iCdg3h7 Alte precizari: (Invoiri:D ) Sy@!
  7. Nume: Trick2g Rank: 3 Numele jucatorului reclamat: Fetita_Powerpuff Statistica RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Fetita_Powerpuff Motivul reclamatiei: 1. Nu am avut intentia sa iti atac tag-ul, ci sa merg spre casa. 2. Cand tag- ul e atacat de un membru din alt clan, trebuie sa il omori pe el si nu pe cei care sunt nevionavati si trec pe langa tine. 3. Nu mi se pare corect sa dai /clanduty pentru a face DM pe cei nevinovati si care nu au treaba cu tine. Dovezi: https://imgur.com/a/Str4scP https://imgur.com/a/N7xgExX Mentiuni: Succes!
  8. Nume: Yone.iNDAHOUSE Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/dVP9l6W Alte precizari: Pace!
  9. *Nick: Trick2g *Rank: 1 *Nickul jucătorului adăugat: Nica17 *Levelul jucătorului adăugat: 28 *Motiv: Comportament Non-RP *Dovezi (ss/video): https://imgur.com/a/XVnTSBD *Număr AV (1/2): 1/2 *Alte precizări: -
  10. Nume: Trick2g Rank: 3 Dovezi: https://imgur.com/a/rVLh80W Alte precizari: Zile bune sa aveti!
  11. Nick:Yone Level: 39 Rank: 4 Nick-ul celui reclamat:Kaiman Bara RPG celui reclamat:https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Kaiman Motiv: Jignire usoara (pentru ca am intrat in depasire am activat nosu si masina o ricosat in el fara intentie) Dovezi: https://imgur.com/a/Ta0atQv Alte precizari: #LTCM
  12. Nume: Yone Rank:4 Dovezi: 1. Efectuarea unui event, premiul la alegere cu titlul "LMA Adyy": https://imgur.com/a/kneqMfn 2. Acceptarea unei comenzi [/needlicense]: https://imgur.com/a/yX72Ep9 3. Efectuarea a 2 misiuni [/mission]: https: //imgur.com/a/w35r805 4. O poză cun un lider de departament într-o Tampa: https://imgur.com/a/6kmQbky 5. Efectuarea a 3 curse la job-ul Curier: https://imgur.com/a/q6HoGXl Cum ți s-au părut misiunile din această săptămâna?: Distractiv!
  13. Salut Standar, vreau sa imi fac un transfer in LSPD pentru ca vreau sa merg la Roads si sa raman o lunga perioada de timp, se poate?

    1. R e l u

      R e l u

      du-te frate linistit

  14. Salut TheTom,vreau sa imi fac transferul in LSPD pentru ca imi doresc sa ajung la ROADS si sa raman o lunga perioada de timp in departament.Se poate?

    1. Show previous comments  11 more
    2. Hard

      Hard

      Ba ai mei,  eu nu am stat sa ma uit la baiat da ... DIN LVSI BA? Ma dor ochii

    3. Hard

      Hard

      DA BAAAAAA LIETUN IL AJUTA PE TRICK CU UN FURTUN

      cu un job

    4. R e l u

      R e l u

      el vrea ROADS, nu sa mature, nu va mai bateti joc de el

  15. Salut TheTom, se poate un transfer in LSPD?

    1. TheTom

      TheTom

      Te rog sa faci un PM cu minte, liderul tau si motivul pentru care vrei sa te transferi pentru a discuta mai multe detalii.

    2. Dracuze

      Dracuze

      Nu stiam ca trebuie si motiv, dar se rezolva.

  16. 1. Plătirea unei amenzi de la un PD: https://imgur.com/rmmY9bN 2. O poză când parchați un Shamal pe CNN LS: https://imgur.com/tblGAnO 3. Atingerea vitezei de 210km/h la un NRG-500: https://imgur.com/phTjGbo 4. O poză în fața facțiunii LV Taxi cu 2 membri ai facțiunii respective: https://imgur.com/lIIaGDw 5. Efectuarea unei curse la job-ul Tăietor de lemne: https://imgur.com/gLkKePz
  17. Nume: Trick2g Rank: 2 Dovezi: https://imgur.com/a/hy9R7wb Alte precizari: Saptamana frumoasa!
  18. Salut, doresc sa fac transferul in LSPD, se poate?

    1. GigGs11 Legend

      GigGs11 Legend

      Momentan recrutez si nu am loc, revino peste 2,3 zile cu pm si vedem.

  19. Nume: Trick2g Rank: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/8aYQ55Z Alte precizari: Saptamana frumoasa!
  20. Rank: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/YxsVKZj Cum ți s-au părut misiunile din această săptămâna?: Sunt si usoare si un pic grele, dar imi mare parte sunt ok, le astept is pe urmatoarele task-uri.
  21. Nume: Trick2g Rank: 1 Dovezi: https://imgur.com/a/fcqPtu8 Alte precizari: Ada Banii!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.