Jump to content

DaniRB

Member
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About DaniRB

  • Birthday 07/15/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova
  • Hobbies
    Muzica, fotbal, sah, jocuri de noroc si glume de rahat

Previous Fields

  • Real name
    Dan Florin
  • RPG Nickname
    DaniRB

Contact Methods

  • Steam ID
    RebootyMan
  • Discord
    Rebooted#6534
  • Instagram
    dani.rb._

Recent Profile Visitors

693 profile views

DaniRB's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 1000 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 30 Days Member

Recent Badges

39

Reputation

  1. E mai important sa dai bacalaureatul acum decat sa fii ferit de un virus potential fatal?
  2. Nu se va aproba asa ceva in niciun caz. Ar fi total absurd. Ganditi-va cate cazuri o sa existe in tara pe la sfarsitul lunii mai. Deschiderea scolilor nu ar face decat sa mareasca exponential acel numar. Cred ca sunteti inconstienti...
  3. DaniRB

    The Negociator

    E buna ideea, dar template-ul e ales aiurea.
  4. Regimul lui Castro a fost unul marcat de politicile distructive ale Leninismului, frica si saracie. Sa speram ca intr-o zi Cuba va deveni un stat democratic, este o tara cu adevarat frumoasa care nu merita toate relele pe care le-a facut Castro.
  5. Una din cele mai importante persoane din istoria contemporana. Datorita lui am facut avansuri extraordinare in stiinta. Pacat ca nu stim care au fost ultimele lui cuvinte, caci au fost in germana iar asistenta care avea grija de Einstein nu cunostea limba germana. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  6. DaniRB

    Civilians

    E buna asta ?
  7. Pacat! America tocmai a suferit o mare pierdere. Oricat de radicale ar fi putut parea ideile social-democratice ale lui Bernie intr-o tara predominant neoliberala si conservativa care il considera comunist, aceste idei meritau sa fie macar incercate. In schimb, oamenii aleg un senil care cu siguranta va pierde in fata lui Trump. Dupa parerea mea, acestia au pierdut sansa perfecta la normalitate, in special in perioada aceasta tulbure de pretutindeni. Till 2024 I guess
  8. Mai bine abandonam aceasta discutie aici, se vede ca avem viziuni total diferite. Sunt convins ca nu am cum sa iti schimb parerea, la fel cum nici tu nu mi-o poti schimba pe a mea. Cei care vor intra pe acest topic au la dispozitie toate argumentele oferite de noi si isi pot forma singuri o parere cu privire la metodele de impozitare.
  9. Vreau ca statul sa aiba acei bani. Si vreau ca statul, la randul lui, sa il foloseasca corespunzator. "Norocul" nu e un motiv care ar putea justifica acumularea unei asemenea averi. Nu cred ca realizezi cat de mult inseamna 110 miliarde de dolari. Nu are ce sa faca un om cu atatia bani. Ar fi culmea sa cheltuie 0.1% din toti acei bani intr-o viata. De asemenea, "asta e viata" nu e o justificare pentru un defect fundamental al unui sistem economic precum unul care presupune impozitare egala. Crezi ca nu putem sa o ducem toti bine? Ba da, putem, si am zis si cum. Nepasarea oamenilor care sustin aceleasi lucruri ca si tine si lacomia bogatilor ne-a adus in situatia in care suntem acum. Cu acelasi drept cu care tu vrei sa ii confisti din venitul anual, doar ca mai putin. Daca vrei sa spui ca impozitarea este furt, atunci OK, putem merge si pe ruta aia. Nu orice e legal sau la limita legalitatii e moral. Am spus in argumentul anterior mai multe despre acest lucru, nu vreau sa ma repet. Daca tu eviti subiectul nu e problema mea.
  10. Exact, de ce sa impui anumite restrictii sau sa investighezi conditiile lucru dintr-o multicorporatie internationala care isi maltrateaza muncitorii cand poti pur si simplu sa demisionezi si sa saracesti? Doar nu vrem sa isi piarda daddy Bezos din averea lui binemeritata si muncita. Lui Adam Smith i-ar fi fost rusine sa citeasca fraza asta. Nu vreau banii nimanui, vreau ca o portiune putin mai mare din averea celor mai bogati oameni din tara/lume sa fie redirectionata catre cauze care ar ajuta populatiile mai sarace si dezavantajate, precum sistemul de invatamant, sistemul de sanatate si cel de asistare sociala. Ce vina au copiii din Ferentari ca se nasc in mizerie si in saracie, in familii imense de tigani inculti si nu au nicio sansa la o educatie sau la un viitor asa cum li se cuvine? Nu poate toata lumea sa "munceasca" asa cum vrei tu daca nu au avut niciun fel de sprijin sau noroc la nastere.
  11. Oricat te-ai stradui, nimic pe lumea asta, nici cea mai sclipitoare dintre idei, nici cea mai multa munca depusa de catre cineva nu poate justifica averea pe care o detin Jeff Bezos, Bill Gates si multi altii. E usor sa spui ca acei miliardari si-au castigat averile doar multumita ideilor lor fantastice si talenturilor lor de antreprenori ca sa poti dormi linistit la noapte, in timp ce angajatii Amazon sunt exploatati si tratati ca niste sclavi. Stim ca voi, dreptistii, vreti sa aveti totul numai pentru voi, insa daca o parte macar putin mai mare din averile miliardarilor ar fi alocata unei educatii si unui sistem de sanatate gratuite peste tot in lume, am putea creea din copii dezavantajati alti noi milionari si antreprenori de succes care, la randul lor, ar contribui la prosperitatea natiunii/lumii si ar asigura prin venitul lor un viitor frumos celorlalti. Mentalitatea darwinista de "supravietuire a celui mai puternic" nu avantajeaza pe nimeni.
  12. Habar nu aveam despre aceasta revolutie, sincer. Nu prea stiu multe despre Republica Moldova. Multumesc pentru aceasta scurta lectie de istorie contemporana.
  13. Ti se pare corect ca Bezos sa plateasca guvernului acelasi procentaj din venitul sau pe care il plateste si o mama singura care se chinuie sa munceasca in mai multe parti pentru a-si intretine copiii? Nu am nimic cu milionarii, insa nicio cantitate uman posibila de munca poate justifica averile celor mai bogati oameni din lume. Ai fi surprins cate probleme am putea rezolva, la nivel global, daca am impozita pe cei bogati mai mult.
  14. Deci, in alte cuvinte, crezi in viata de apoi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.