Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Radius14

RPG Mayor
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

2 Followers

About Radius14

 • Rank
  Take away my internet

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Radius14

  Mi-a placut +1.
 2. Radius14

  E buna +1
 3. Radius14

  :))))) Misto!
 4. Radius14

  Teapaaa +1
 5. Radius14

  Nice +1
 6. Radius14

  Discord ID: Radius14#9256 Gradul/Gradele dorite: Mayor Link catre profilul RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Radius14. Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 7. Radius14

  Nick: Radius14 De ce doresti sa parasesti clanul VODA: Vreau sa mai incerc alt clan dar si ca cineva provoaca certuri mai mereu.. Care este parerea ta despre acest clan?: A fost ok, cu bune cu rele.. Alte precizari?: Va pup si ne mai auzim in-game.
 8. Radius14

  Trist.. +1
 9. Radius14

  +1 la coade.
 10. Radius14

  Imi placee :)))) +1
 11. Radius14

  Nu inteleg..
 12. Radius14

 13. Radius14

  Nick: Radius14. Level: 64 Vârstă (reală): Am 20 de ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Am început să joc pe acest server pe la sfârșitul lunii Martie 2020 când carantina a început. RPG profil link: Click aici. Ai mai avut aceasta functie?: Nu am mai avut această funcție. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Îmi doresc această funcție deoarece prezintă o prestanță mărită, este o funcție diferită de restul facțiunilor și constă într-o activitate mai mare și mereu mi-a făcut plăcere să ajut playerii. Ce intenționez să fac pentru jucători: - O să organizez evenimente în română dar și în engleză pentru ca toți jucătorii să participe. - Voi încerca să fac evenimente în fiecare zi cu diferite premii ca Gold, cash, puncte de RP și crate-uri (din banii mei desigur). - Evenimente de tip Trivia cu întrebări din viața de zi cu zi și nu numai. - Activitatea mea pe parcursul lunii Martie o să fie una mărită. - O să ajut jucatorii cu informații cât pot eu de mult, mai ales pe cei începatori. - Taxa pe toată luna Martie va rămâne de 1$ pentru a satisface jucătorii.
 14. Goodbye guys ,Stay safe!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.