Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Happier

Member
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Florin

Recent Profile Visitors

1222 profile views

Happier's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. E ok, am ales. Multumesc frumos! Puteti inchide topicul.
  2. Sunt frumoase, mulțumesc frumos! Dar totuși mai aștept vreo 2 dacă se poate, să am de unde alege.
  3. Display Name: Florin.G Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Peisaje, masini, rasarit. Alegeti voi ce doriti. Text(opțional): Florin, Florin.G Dimensiuni (opțional): Le stiti voi, cele specifice forumului. Alte precizări (opțional): Daca se poate sa fie gif este perfect, daca nu e ok si poza. Multumesc frumos!
  4. Nickname: Florin.G Rank: 5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 24.07.2021 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Preventiv, sunt plecat și nu știu dacă o sa ajung pana la acea oră. Dacă ajung intru cu cea mai mare plăcere. Alte precizări: Mulțumesc!
  5. Nickname: Florin.G Rank: 5 Mă învoiesc la [antrenament / activitate / ședință]: Antrenament. Data activității pentru care vrei să te învoiești: 19.06.2021 Număr învoiri (x/2): 1/2 Motivul: Pun aceasta învoire preventiv deoarece am treabă pe afară și nu știu dacă o sa termin până la acea oră, dacă termin o să întru cu cel mai mare drag. Alte precizări: Mulțumesc!
  6. Salut, bine ai venit la noi pe comunitate!
  7. Nick: Florin.G Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/QD0vGD8 Alte precizări: O saptamana frumoasa!
  8. Nick: Florin.G Data: 03.02.2021 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/WhiteCabral Desfăşurare: Teoretic 0,5/3 & Practic 1,5/4 Rezultat: Admis Alte precizări: Felicitari si bine ai venit la noi in factiune!
  9. Nick: Florin.G Data: 23.01.2021 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Artemida Desfăşurare: Teoretic 2,5/3 & Practic 1,5/4 Rezultat: Admis Alte precizări: Felicitari si bine ai venit la noi in factiune!
  10. Nick: Florin.G Rank: Dispatcher (4) Ore jucate in luna curenta: 59 De ce vrei sa devii tester?: Deoarece imi place aceasta functie, pentru mine fiind o placere sa sustin testele cu candidatii. Imi doresc sa aduc in aceasta factiune cei mai buni membrii si sa contribui la dezvoltarea acestei factiuni. Efectiv imi este dor de aceasta functie si doresc sa ma implic mai mult in aceasta factiune. Ce inseamna functia de tester?: Testerul este acea persoana care instruieste si indruma candidatul care doreste sa se alature acestei factiuni. Pentru majoritatea este un mentor foarte bun la inceput de drum deoarece multi tind sa ceara informatii testerului cu care au sustinul testul in privinta anumitor regului, nedumeriri si locatii. Functia de tester reprezinta o responsabilitate foarte mare pentru cel care o poseda. Pentru aceasta functie este nevoie un nivel ridicat de seriozitate si implicare cat si de cunoastere a regulamentului. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Pe acest cont nu am mai fost tester, dar pe alte conturi am fost tester in Paramedics o buna perioada de timp ( in jur de 9 luni) si in LVPD ( o luna ). Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Salutare! Despre mine pot spune ca sunt o fire prietenoasa, ascultatoare, serioasa, sociabila si amuzanta. Nu imi place minciuna, batjocura si persoanele care se cred superioare, eu fiind genul de persoana modesta fara arfe si arogante. Tot timpul sunt o persoana foarte deschisa, imi place sa ajut si sa ofer ajutorul tuturor celor care au nevoie.
  11. Nume: Florin.G Level: 46 / 15 Mesaj: Felicitari tuturor legendelor pentru munca depusa! Sper ca intr-o zi sa ajung si eu pe aceasta lista! Succes!
  12. Nickname: Florin.G Server: RPG 1 / RPG2 Nivel: 46 / 15 Factiune: Paramedics RPG 1 / SF Taxi RPG 2 Rank: 5 / 4 Mesajul transmis: Felicitari tuturor legendelor pentru munca depusa de a ajunge pe aceasta lista! Succes!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.