Jump to content

TLG Mr.KeNNeN

RPG2 Admin
 • Posts

  333
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About TLG Mr.KeNNeN

 • Birthday 07/24/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arges

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG2 Nickname
  Mr.KeNNeN

Contact Methods

 • Discord
  KeNNeN#9732

Recent Profile Visitors

334 profile views

TLG Mr.KeNNeN's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • 7 Consecutive Logs Rare
 • 365 Days Member Rare
 • 180 Days Member
 • 7 Days Member
 • 2 Consecutive Logs Rare

Recent Badges

44

Reputation

 1. TLG Mr.KeNNeN

  Salut, Salut! Ce faceti, domnilor? Doar la mine e lag pe forum?
 2. TLG Mr.KeNNeN

  Salutare, baietii. Ce faceti, cum o duceti? gata raporul?
 3. TLG Mr.KeNNeN

  Nick: [TLG]KeNNeN. Rank: 5 Am dat test cu: [eB]BishopHeahmund Data testului: 06.01.2022 Rezultatul la proba teoretica: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 8/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Asteptam decizia finala. Felicitari !
 4. TLG Mr.KeNNeN

  Nickname: KeNNeN. Rank: 5 Vârsta: 22 ani De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii noi intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai acestei minunate agentii. Tin sa mentionez ca functia de sublider a mai fost detinuta de mine intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit si demn pentru a o detine, intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei intotdeauna au fost pe primul loc. Ma consider pregatit si dornic de munca pentru a face o treaba excelenta alaturi de ceilalti membrii "STAFF" ai acestei minunate Agentii. De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider potrivit in obtinerea acestei functii deoarece am acumulat de-a lungul timpului o experienta destul de vasta, respectul fata de ceilalti colegi, m-a catalogat mereu ca fiind unul dintre cei mai buni, iar functia de Admin pe care o detin, consider ca ma ajuta in a demonstra ca sunt un om capabil, asumat si un jucator ce merita din plin tot respectul. Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am o problema cu asta , eu consider ca fiecare are dreptul la aceasta functie , dar totusi voi incerca sa devin mai bun, mai activ, sa ma implic in cate mai multe activitati ale factiunii , fie ele si optionale . Alte precizări: Va multumesc frumos tuturor, sper ca si de aceasta data cine merita cu adevarat functia, sa o si obtina !
 5. TLG Mr.KeNNeN

  Sarbatori fericite tuturor! Sorry de intarziere
 6. TLG Mr.KeNNeN

  Ce faceti, dragilor? Cum va este acest weekend? cum stati cu rapoartele?
 7. Nick: Mr.kennen. Rank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:25.11.2021Motiv: Nu pot ajunge, sunt la munca.Alte precizari?: Multumesc !
 8. TLG Mr.KeNNeN

  N'seara. Ce faceti dragilor? Cum merge cu raportul ?
 9. @Voiculescu.ai fost un smecher, pacat ca s a ajuns aici. Imi pare rau de liderul tau, dar nu avem ce sa facem. Ai grija de tine !
 10. TLG Mr.KeNNeN

  Cam greu quest-ul, dar e frumos. Multumim !
 11. Nick: [AIM]Mr.KeNNeN. Rank: 5 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 29.10.2021 Motiv: unt la serviciu, schimbul 3 ! Alte precizari?: Sper sa fiu inteles. Multumesc !!!
 12. TLG Mr.KeNNeN

  Nickname: [TLG]Mr.KeNNeN Rank: 5 Vârsta: 22 ani. De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii noi intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai aceste minunate agentii. Tin sa mentionez ca functia de sublider a mai fost detinuta de mine intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa, care au ramas si acum in respectiva factiune si unde inca mai facem o echipa minunata. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei ma ridica la un rang mai mare fata de ceilalti membrii care nici macar nu isi dau interesul pentru a face ceva aici. Ma consider pregatit si dornic de munca pentru a face o treaba excelenta de ceilalti membrii "STAFF" ai acestei minunate Agentii. De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Consider ca sunt printre cei mai pregatiti si cei mai buni membrii deoarece stiu cum este sa muncesti pentru a ajunge acolo unde iti doresti dar si datorita activitatii mele zilnice pe care o am pe server. Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu voi face nimic, voi considera ca mi-am indeplinit atributiile si voi pleca din aceasta functie cu capul sus ! Alte precizări: Multumesc frumos pentru timpul acordat, sper sa imi mai fie acordata inca o sansa pentru a ajunge la votul membrilor, unde, sper eu ca de aceasta data sa fiu favoritul acestora ! Stiu ca nu sunt cel mai bun membru, insa sper ca de aceasta data sa ajung acolo unde imi doresc !
 13. TLG Mr.KeNNeN

  Învoire (sedință sau activitate):activitate Nick: Mr.KeNNeN Rank: 5 Data ședinței / activității: 29.10.2021 Numărul de învoiri din luna curentă: [1/2] Motivul: : Sunt la serviciu, schimbul 3 ! Alte precizări: Va multumesc !
 14. TLG Mr.KeNNeN

  Salutare dragilor !
 15. TLG Mr.KeNNeN

  Învoire (sedință sau activitate): Nick: Mr.KeNNeN Rank: 4 Data ședinței / activității:29.09.2021 Numărul de învoiri din luna curentă: [2/2] Motivul: Voi pleca la serviciu, deci nu am cum sa intru la acea ora. Alte precizări: Multumesc frumos. Sper sa fiu inteles !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.