Jump to content

TLG Mr.KeNNeN

Member
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About TLG Mr.KeNNeN

 • Birthday 07/24/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arges

Previous Fields

 • Real name
  Marius
 • RPG2 Nickname
  Mr.KeNNeN

Contact Methods

 • Discord
  KeNNeN#9732

Recent Profile Visitors

750 profile views

TLG Mr.KeNNeN's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • 50 Reactions Received Rare
 • 30 Consecutive Logs Rare
 • 50 Topics Rare
 • 14 Consecutive Logs Rare
 • 100 Reactions Given Rare

Recent Badges

49

Reputation

 1. Nickname: KeNNeN. Nivel: 124 Rank: 2 Echipa actuală: Roads. Echipa dorită: Swat. Motiv: Vreau sa dau fail la rob.
 2. Nick: [NC]KeNNeN. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):- RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista):- Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta):- Alte precizari: Mersi!
 3. Nick: Iulian Rank: 2 Data sedintei pentru care te invoiesti: 13.07.2022 Motiv: Sunt la munca. Alte precizari: Multumesc !
 4. TLG Mr.KeNNeN

  Clasamentul evenimentului de tip The best biker #6 Locul I: ChimJURASSIC (VTB) Locul II: 1StefaN (SFPD) Locul III: Marius2k (LS Taxi) Această probă a fost realizată de către Tupi, Stefan.Alecs, Radvany & Ana.
 5. TLG Mr.KeNNeN

  Clasamentul evenimentului de tip Resolve the Maze#4 Locul 1 - HA (Mr.George.) Locul 2 - SFPD (1StefaN) Locul 3 - SFSI (scuze.) Această probă a fost realizată de către Radvany & Ana.
 6. TLG Mr.KeNNeN

  Nick: RVD Rank: 6 Am dat test cu: [AIM]HyDr0g3n Data testului: 12.05.2022 Rezultatul la proba teoretica: 2.5/3 Rezultatul la proba contractului: x/10 Admis / Respins: RESPINS Alte precizari: Fraudare Test Practic!
 7. TLG Mr.KeNNeN

  Clasamentul evenimentului de tip Questions and Answers #2 Locul 1 - LV Taxi (.KaMo) Locul 2 - Hitmen Agency (radu) Locul 3 - LS Taxi (Zippo) Această probă a fost realizată de către Radvany, Kennen. & Ana.
 8. TLG Mr.KeNNeN

  Nickname: KeNNeN. Rank: 5 Vârsta: 22 ani De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii nou intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai acestei minunate agentii. Tin sa mentionez faptul ca functia de sublider a mai fost detinuta de mine intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit si demn pentru a o detine, intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei intotdeauna au fost pe primul loc. Ma consider pregatit si dornic de munca pentru a face o treaba excelenta alaturi de ceilalti membrii "STAFF" ai acestei Agentii. De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider potrivit in obtinerea acestei functii deoarece am acumulat de-a lungul timpului o experienta destul de vasta, respectul fata de ceilalti colegi, m-a catalogat mereu ca fiind unul dintre cei mai buni, iar functia de Admin pe care o detin, consider ca ma ajuta in a demonstra ca sunt un om capabil, asumat si un jucator ce merita din plin tot respectul celorlalti jucatori. Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am o problema cu asta , eu consider ca fiecare are dreptul la aceasta functie , dar totusi voi incerca sa devin mai bun, mai activ, sa ma implic in cat mai multe activitati ale factiunii , fie ele si optionale . Alte precizări: Va multumesc frumos tuturor, sper ca de aceasta data sa obtina functia un membru care chiar merita si isi doreste, sa nu renunte prematur la ea si sa faca o treaba excelenta!
 9. TLG Mr.KeNNeN

  Învoire (sedință sau activitate): Activitate Nick: Kennen. Rank: 5 Data ședinței / activității:29.03.2022 Numărul de învoiri din luna curentă: [1/2] Motivul: Sunt la serviciu, nu pot ajunge.. Alte precizări: Pare rau!
 10. TLG Mr.KeNNeN

  Nick: Kennen. Rank: 5 Am dat test cu: [CBN]AIexandru Data testului: 26.02.2022 Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Rezultatul la proba contractului: 10/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Felicitari!
 11. TLG Mr.KeNNeN

  Nickname: KeNNeN. Rank: 5 Vârsta: 22 ani De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de Sublider pentru a ajuta factiunea la buna sa desfasurare, pentru a ajuta jucatorii noi intrati, fara experienta si pentru a-i indruma sa ajunga unii dintre cei mai buni membrii ai acestei minunate agentii. Tin sa mentionez ca functia de sublider a mai fost detinuta de mine intr-o factiune unde m-am descurcat extrem de bine, am ajutat la buna sa dezvoltare si la crearea unui colectiv minunat plin de oameni cu bun simt si care au cei 7 ani de acasa. Mai doresc functia aceasta deoarece ma consider foarte potrivit si demn pentru a o detine, intrucat activitatea mea zilnica si respectul fata de ceilalti membrii ai agentiei intotdeauna au fost pe primul loc. Ma consider pregatit si dornic de munca pentru a face o treaba excelenta alaturi de ceilalti membrii "STAFF" ai acestei minunate Agentii. De asemenea doresc sa organizez in acest mandat mai multe evenimente cu premii in gold. Daca imi veti oferii aceasta sansa, nu veti regreta! De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Ma consider potrivit in obtinerea acestei functii deoarece am acumulat de-a lungul timpului o experienta destul de vasta, respectul fata de ceilalti colegi, m-a catalogat mereu ca fiind unul dintre cei mai buni, iar functia de Admin pe care o detin, consider ca ma ajuta in a demonstra ca sunt un om capabil, asumat si un jucator ce merita din plin tot respectul. Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Nu am o problema cu asta , eu consider ca fiecare are dreptul la aceasta functie , dar totusi voi incerca sa devin mai bun, mai activ, sa ma implic in cate mai multe activitati ale factiunii , fie ele si optionale . Alte precizări: Va multumesc frumos tuturor, sper ca si de aceasta data cine merita cu adevarat functia, sa o si obtina !
 12. TLG Mr.KeNNeN

  Nick: Kennen. Rank: 5 Am dat test cu: .Andrei. Data testului: 22/2/2022 Rezultatul la proba teoretica: 1/3 Rezultatul la proba contractului: 8/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Welcome si mare grija. Mai citeste regulamentul!
 13. TLG Mr.KeNNeN

  Hai sa spargem gheata. Poate sunt timizi baietii
 14. TLG Mr.KeNNeN

  Salutare, domnilor si doamnelor. Ce faceti, cum sunteti ?
 15. TLG Mr.KeNNeN

  Salutare, baietii. Ce faceti, cum o duceti? gata raporul?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.