Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Vandame

Member
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vandame

 • Rank
  Take away my internet

Previous Fields

 • Real name
  Tibi
 1. Vandame

  Conturile au fost vandute jucatorului Planer de pe Rpg2, un baiat cinstit si cu care sper ca in viitor voi mai face afaceri!
 2. Vandame

  Up
 3. Vandame

  Nu multumesc, nu sunt interesat.
 4. Vandame

  Undeva pana in 9 euro, iti prezint itemele si toate cele si ramane de vazut.
 5. Vandame

  Up
 6. Vandame

  Multumesc, dar nu sunt interesat.
 7. Vandame

  Up
 8. Vandame

  Up
 9. Vandame

  Virgo
 10. Vandame

  Numele produsului: Cont Metin2 Ro Model: Starea produsului: Foarte Buna Detalii despre produs: Dau un Ninja level 43 pe pumnal- M3 pumnal rulant; M3- ambuscada, echipat cu iteme +7/+8/+9 si o suma frumusica, Cal militar- regat albastru. Dau un warrior level 49 pe Mental- M1 corp rezistent; M3- zdrobirea tigrului, echipat cu iteme +8/+9 +yang +scoici, cal militar-regat albastru. Dau un warrior level 31 pe Corp, M1- aura sabiei, iteme +9- regat galben. Dau un ninja level 38 pe pumnal- M1 ambuscanda, M1- pumnal rulant, iteme +7/+8/+9- regat galben. Preţ: Depinde de cont. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Astept oferte! Metoda de plată: euro pe clienti sau cod reincarcare vodafone sau depinde cu ce oferte veniti Contact: [email protected] Imagini: Pentru cei interesati lasati un PM si eu va voi da imaginile. Alte precizări: Astept doritori, dar cu oferte serioase.
 11. Vandame

  Nick în joc: Alexutzu. Nick-uri anterioare: Nu am avut. Prenume (real): Tiberiu. Vârstă reală: 16 Sex: Masculin Level: 14 Câte ore joci pe zi? (Fără /sleep): 5-7 ore. ScreenShot cu /stats: http://i.imgur.com/BLAzmuz.jpg Ai skill 5 la mechanic?(poză): http://i.imgur.com/VLycpYp.png Ai mai fost vreodată în Tow Truck Company? (Dacă da, precizează de ce ai plecat): Nu am facut parte din factiune. Facţiunea anterioară: Red Dragon Triads De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link către demisie, dacă există): Au intervenit niste probleme in viata reala, asadar timpul meu era limitat. Rank special într-o facţiune(rank 4+): Nu am avut rank special. Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles. De ce vrei să intri în Tow Car Company?(minim 20 de cuvinte): Doresc sa intru in aceasta factiune, deoarece imi place sa tractez masinile parcate neregulamentar. Vreau sa le ofer sprijin jucatorilor fara benzina sau cu masina avariata. Mi se pare cea mai activa factiune pasnica, in care niciodata nu intervine monotonia. Cu ce consideri ca se ocupă Tow Truck Company?(minim 20 de cuvinte): Mecanicii factiunii se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar, alimentarea si repararea vehiculelor. Cunoşti regulile importante de pe server?: Normal. Ştii regulile Tow Truck Company?: Da. Eşti activ pe forum?: Da. Sunt in concordanta cu eventualele modificari. Ai luat vreodată Warn / Ban? (Specifică motivul): Ban -> Am incercat sa scap de sanctiunea unui politist, iesind de pe server. Eşti pe Black List la vreo facţiune? (Specifică de ce): Nu sunt pe BlackList. Eşti dispus să plăteşti suma necesară pentru a fi scos de pe Black List? ( Dacă eşti ? ): Desigur. Eşti de acord cu faptul că vei primi FP 60/60 dacă vei pleca în mai puţin de 2 săptămâni?: Da. Vei respecta liderul şi membrii cu rank mai mare din Tow Truck Company?: Acest lucru este firesc. Alte menţiuni: Multumesc pentru timpul acordat, citind aplicatia.
 12. Vandame

  Nick: Alexutzu. Level: 15 Factiune: Civil Poza cu masina: http://i.imgur.com/jeQ9Z97.jpg Alte precizari: Domnu' fie cu mine! Parere despre event: Interesanta idee!
 13. Vandame

  Nick în joc: Alexutzu. Nick-uri anterioare: Nu am avut. Prenume (real): Tiberiu. Vârstă reală: 16 Sex: Masculin Level: 14 Câte ore joci pe zi? (Fără /sleep): 5-7 ore. ScreenShot cu /stats: http://i.imgur.com/BHnpLtF.png Ai skill 5 la mechanic?(poză): http://i.imgur.com/VLycpYp.png Ai mai fost vreodată în Tow Truck Company? (Dacă da, precizează de ce ai plecat): Nu am facut parte din factiune. Facţiunea anterioară: Red Dragon Triads De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link către demisie, dacă există): Au intervenit niste probleme in viata reala, asadar timpul meu era limitat. Rank special într-o facţiune(rank 4+): Nu am avut rank special. Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles. De ce vrei să intri în Tow Car Company?(minim 20 de cuvinte): Doresc sa intru in aceasta factiune, deoarece imi place sa tractez masinile parcate neregulamentar. Vreau sa le ofer sprijin jucatorilor fara benzina sau cu masina avariata. Mi se pare cea mai activa factiune pasnica, in care niciodata nu intervine monotonia. Cu ce consideri ca se ocupă Tow Truck Company?(minim 20 de cuvinte): Mecanicii factiunii se ocupa cu tractarea masinilor parcate neregulamentar, alimentarea si repararea vehiculelor. Cunoşti regulile importante de pe server?: Normal. Ştii regulile Tow Truck Company?: Da. Eşti activ pe forum?: Da. Sunt in concordanta cu eventualele modificari. Ai luat vreodată Warn / Ban? (Specifică motivul): Ban -> Am incercat sa scap de sanctiunea unui politist, iesind de pe server. Eşti pe Black List la vreo facţiune? (Specifică de ce): Nu sunt pe BlackList. Eşti dispus să plăteşti suma necesară pentru a fi scos de pe Black List? ( Dacă eşti ? ): Desigur. Eşti de acord cu faptul că vei primi FP 60/60 dacă vei pleca în mai puţin de 2 săptămâni?: Da. Vei respecta liderul şi membrii cu rank mai mare din Tow Truck Company?: Acest lucru este firesc. Alte menţiuni: Multumesc pentru timpul acordat, citind aplicatia.
 14. Numele produsului: Cont Metin2 Ro Model: Starea produsului: Foarte Buna Detalii despre produs: Dau un Ninja level 43 pe pumnal- M3 pumnal rulant; M3- ambuscada, echipat cu iteme +7/+8/+9 si o suma frumusica, Cal militar- regat albastru. Dau un warrior level 49 pe Mental- M1 corp rezistent; M3- zdrobirea tigrului, echipat cu iteme +8/+9 +yang +scoici, cal militar-regat albastru. Dau un warrior level 31 pe Corp, M1- aura sabiei, iteme +9- regat galben. Dau un ninja level 38 pe pumnal- M1 ambuscanda, M1- pumnal rulant, iteme +7/+8/+9- regat galben. Preţ: Depinde de cont, dar pretul NU DEPASESTE 11 euro la nici unul dintre conturi. Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Astept oferte! Metoda de plată: euro pe clienti sau cod reincarcare vodafone. Contact: [email protected] Imagini: Pentru cei interesati lasati un PM si eu va voi da imaginile. Alte precizări: Astept doritori, dar cu oferte serioase.
 15. - Nick: Vandame -- Level: 12 -- [/stats] dinainte de problemă: http://i.imgur.com/9TmZGO8.jpg http://i.imgur.com/coz1mbz.jpg http://i.imgur.com/IWjJfN2.jpg -- [/stats] după problemă: http://i.imgur.com/bEdHqWF.jpg -- Descrierea problemei: Astazi am vrut sa imi trec contul Vandame de pe adresa veche de email ([email protected]) pe actuala adresa de mess ([email protected]) si am realizat ca pe vechea adresa de email [email protected] nu ma mai pot conecta deoarece am uitat parola. Va rog sa ma ajutati. -- Informații folositoare: Factiunile mele au fost News Reporter rank 2, Verdant Family rank 2, News Reporter rank 1 si National Guard rank 1. Joc alaturi de prietenul meu cel mai bun Dudue care poate confirma ca eu sunt proprietarul contului si alaturi de Planer, iar daca este nevoie am poze de cand joc pana in prezent si poze din factiuni etc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.