Jump to content

Vandame

Member
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vandame

  1. Vandame

    Nick: Alexutzu. Level: 15 Factiune: Civil Poza cu masina: http://i.imgur.com/jeQ9Z97.jpg Alte precizari: Domnu' fie cu mine! Parere despre event: Interesanta idee!
  2. Vandame

    Ce faceti astazi? Pe la mine este caldd rauuuuuu poate o piscina ceva, dar voi:> ?
  3. Vandame

    Hai noroc baieti, astazi sunt la ziua unui tovaras deci voi probabil voi intra pe seara!
  4. Vandame

    Cu mine!!!!!!!!!!
  5. Vandame

    Voi cui lasati targuu ?!?!?! Ce naiba facem doar 2 membri on
  6. Vandame

    De ce si-a dat planer demisia?
  7. Vandame

    Nick: Vandame Level: 10 Esti de acord cu data evenimentului?: Da Parere despre event: O idee geniala si pare foarte distractiv. Alte precizari: Sper sa castig.
  8. Nick: Vandame Rank: 1 Vechime: 1 zi Ma invoiesc la: Activitate cu Avispa Rifa, Targ Data evenimentului de la care ma invoiesc: 25.05.2013 Motiv: Sunt plecat la sala! Alte precizari: Voi incerca sa ajung, dar nu promit!
  9. Vandame

    Va salut dragi thovarăşi!
  10. Pe bune?!?! Nicusor_00 a fost sanctionat pentru ca a intarziat cu cateva secunde? Poate a avut lag in acel moment, i s-a blocat samp-ul sau cine stie ce, nu mi se pare corect..., AVETI GRIJA LA TUICKSY CA ESTE POST-HUNTER, niciodata sa nu ziceti ceva cand e el de fata ca foloseste totul impotriva voastra..
  11. Felicitari pentru Hq, cat de curand Verdant Family isi va reveni la adevarata valoare!
  12. Bun venit noule lider, iar Nicusor_00 bine te-ai intors in factiune! Chiar cand am intrat eu in Tattaglia tu la 2 zile ai iesit.
  13. Noapte buna tuturor vorba ta andrei sa nu se dea wipe . O seara frumoasa!
  14. Doar 3 mai suntem in factiune, si Crystyan, trebuie sa te intorci, ai stat atata timp aici!!
  15. Dupa cat timp se ia rank 3?
  16. Neata baieti! Mersi Crystyan! Ce faceti astazi?
  17. Salutare va scriu de aici de la party \ imi cer scuze ca nu am putut fi la war, se pare ca mai avem doar cateva teritorii, dar ne vom reveni, problema este ca in perioada asta sunt tezele si definitivarea mediilor, ascultari pentru marire teste, iar eu sunt prezent in game din ce in ce mai rar pentru ca sunt ocupat cu scoala. Multa bafta si sa curga bereaaaaa ))
  18. Salut baieti! Stiu ca nu am mai intrat de ceva timp, dar sunt prins cu tezele, testele si trebuie sa trag sa scot media 5 la franceza asa ca nu mai am timp deloc de calculator! Imi pare rau dar nici azi nu pot intra la war pentru ca sunt plecat la o petrecere!
  19. Salut baietii mei, va urez un paste fericit, plin de bucurii alaturi de cei dragi si sa aveti parte de tot ce este mai bun. Hristos a Inviat!
  20. Neata!, eu unul ma plictises voi ce aveti de gand sa faceti astazi?
  21. Buna treaba Xp, cat de curand o sa iti cer sa-mj creezi si mie cate cevaa daca o sa devi maestru
  22. Seara baieti m-am trantit si eu in pat dupa o zi plina, am intrat si eu astazi putin prin joc, dar venind sarbatoriile am din ce in ce mai putin timp pentru ca sunt in continuu pe drumuri. Voi ce faceti ce mai e nou? Cum v-ati propus sa petreceti 1 Mai? Eu la un gratarel.
  23. Salut acum o ora am ajuns acasa din excursie, felicitari shinne pt sub lider, imi pare rau ca nu am fost la sedinta, azi luam rank2, se pare ca m-am ales cu 2 fwarn, sper sa nu parasesc aceasta factiune din cauza faction warn-urilor, dar fiecare are problemele lui:d PS: Nu am avut cum sa fac cerere de invoire, iar prietenii mei Dudue sau Planer nu ai avut cum sa faca cerere in locul meu pentru ca erau la scoala la ora 7,.pe viitor voi incerca sa gasesc o solutie. Salut acum o ora am ajuns acasa din excursie, felicitari shinne pt sub lider, imi pare rau ca nu am fost la sedinta, azi luam rank2, se pare ca m-am ales cu 2 fwarn, sper sa nu parasesc aceasta factiune din cauza faction warn-urilor, dar fiecare are problemele lui:d PS: Nu am avut cum sa fac cerere de invoire, iar prietenii mei Dudue sau Planer nu ai avut cum sa faca cerere in locul meu pentru ca erau la scoala la ora 7,.pe viitor voi incerca sa gasesc o solutie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.